DOLAR

32,5265$% -0.05

EURO

34,9789% 0.35

GRAM ALTIN

2.435,88%0,54

ÇEYREK ALTIN

4.050,00%-0,07

BİST100

9.716,77%-0,05

BİTCOİN

2108182฿%1.12208

ETHEREUM

103212Ξ%1.34105

a

EMEKLİ ASTSUBAY MEHMET SAĞDIÇ MECLİS ÜYESİ A.ADAYI OLDU

2019 Mart Ayında Yapılacak Yerel Seçimlerde Meclis Üyesi Aday Adaylık Müracaatları Devam Ediyor. Müracaatlarda Sona Yaklaştığımız AK Parti Tuzla İlçe Başkanlığında Yoğun Başvuruların Olduğu Edindiğimiz Bilgiler Arasında. Adalet ve Kalkınma Partisi Tuzla İlçe Başkanlığı Giderek Hakka Hizmet Halka Hizmet Düsturuyla Yola Çıkan Yıllar Astsubay Olarak Birçok Başarılı Kurslar ve Eğitimlere İmza Atan 2012 Yılından Bu Yana Tuzla’da İkamet Eden 2016 Yılında Emekli Olan Astsubay Mehmet Sağdıç Meclis Üyesi Aday Adaylık Müracaatında Bulundu.

Astsubay Olarak Edindiği Devlet Terbiyesi Gereği Devletin Teslim Ettiği Asker Oğulları Bilgi ve Kültürü Gelişmiş Hayata Bakışı Ufku Genişlemiş Olarak Sağ Salim Olarak Ailelerine Teslim Etmek Olduğunu Kendisine Hedef Olarak Seçen 31 Yıldır Başarılar Dolu Asker Hayatından Emekli Olan Mehmet Sağdıç Meclis Üyesi Aday Adayı Oldu. Sivil Hayatta da Edindiği Bilgi Birikimleriyle Hizmetlerine Meclis Üyesi Olarak Devam Etme Kararı Alan Sağdıç Gazetemize Şu Açıklamalarda Bulundu Sizlerle Bir Arada Olmak Herkesin Yardımına Koşmak ve Huzur Mutluluk İçinde Yaşayan Bir Tuzla Oluşturmak İçin Hepinizin Desteğini Bekliyorum Sevgi ve Saygılarımla Dedi.

EMEKLİ ASTSUBAY MEHMET SAĞDIÇ KİMDİR?

Samsun İli Havza İlçesinde Çiftçi Bir Ailenin, Dokuz Çocuğundan, Sekizincisi Olarak 02 Eylül 1963 Yılında Dünyaya Geldi. Babası Hasan Bey, Annesi Melek Hanım’dır. (Üç Amcası Kurtuluş Savaşında Şehit Olmuşlardır). İlkokulu Köyünde, Ortaokulu Akraba Yanında Ankara’da 1980 Yılında Bitirdi. Maddi İmkansızlıklar Nedeniyle Lise Eğitimi Alamadığı İçin Askeri Okullar Sınavına Girdi ve Asil Olarak Kazandı. 1985 Yılında Askeri Lise ve Meslek Okulunu Bitirerek Deniz Kuvvetleri Komutanlığında Astsubay Olarak Göreve Başladı. Sırasıyla Heybeliada İstanbul, Mersin, Aksaz Marmaris Muğla, Karadeniz Ereğli Zonguldak, Gölcük Kocaeli ve Tuzla Deniz Harp Okulu Komutanlığı’nda Yaklaşık 31 Yıllık Hizmet Vererek Kendi İsteğiyle 15 Nisan 2016 Tarihinde Emekli Oldu. Çalıştığı Bu Süre İçerisinde İlkyardım, Yangın, Sosyal Hizmetler, Orduevi Yönetimi, Kantin İşletme ve Psikolojik Eğitim Olarak Süresi Bir Aydan Kısa Olmamak Üzere Kurslara Katıldı ve Başarıyla Bitirdi. 1996 Yılında Nuray Hanımla Dünya Evine Girdi. 1997 Yılında Kızı Melek Ayşe, 2000 Yılında Oğlu Musa Anıl Dünyaya Geldi. Kızı İstanbul Üniversitesi 3 Sınıf, Oğlu Konya Selçuk Üniversitesi Hazırlıkta Eğitimine Devam Etmektedir.

Çalıştığı Süre İçeresinde Öncelikle Hedefi Bana Devletimin Teslim Ettiği Oğulları, Bilgi ve Kültürü Gelişmiş Hayat Bakış Ufku Genişlemiş Olarak Sağ Salim Olarak Ailelerine Teslim Etmek Olduğu Görev Bilinciyle Hareket Etti. 2012 Yılında Bugüne Kadar Tuzla da İkamet Etmekte. Kendisine Ait İşyeri veya Vergi Numarası Yoktur. Amacı Öncelikle Tuzlada Yaşayan Tüm Halkımızın İyi Günde, Kötü Günde Yanlarında Olmak, Acılarını veya Mutluluklarını Paylaşmaktır. Emekli Olduktan Sonra Düşündüğü Hizmette Sınır ve Saat Olmadığıdır. Şu Anki Yaşı Kendisi Evde Oturmak, Boş Durmak Allah’ın İnsanlar İçin Vermiş Olduğu Nimetlere, Bilgi ve Kültüre İhanet Olacağını Düşünerek 31 Mart 2019 da Yapılacak Yerel Seçimlerde Tuzla Belediyesi Meclis Üyeliği Aday Adayı Oldu.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLALI DENİZCİLERDEN EMNİYETE ARAÇ DESTEĞİ

HIZLI YORUM YAP