DOLAR

32,2583$% 0.25

EURO

35,1339% 0.66

GRAM ALTIN

2.276,08%1,02

ÇEYREK ALTIN

3.961,00%0,63

BİST100

8.806,72%-0,01

BİTCOİN

2223387฿%-0.98932

ETHEREUM

113048Ξ%-1.6179

a

EĞİTİM KENTİ TUZLA’DA ULUBATLI HASAN İLKOKULU EK HİZMET BİNASININ TEMELİ ATILDI

Kale Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Bahir Azak Tarafından Yaptırılan Ulubatlı Hasan İlkokulu ve Ortaokulu Ek Hizmet Binası Temel Atma Töreni’ne Çevre ve Şehircilik Eski Bakanı İdris Güllüce, AK Parti Bingöl Milletvekili Fevzi Berdibek, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alireisoğlu, Tuzla Müftüsü Ali Erhun, Kale Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Bahir Azak, Okul Müdürleri İle Çok Sayıda Vatandaş Katıldı.

YENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDA HİZMETE AÇILACAK

İstiklal Marşımız’ın Okunması Ve Saygı Duruşu İle Başlayan Törende Selamlama Konuşmasını Ulubatlı Hasan İlkokulu Müdürü Hanifi Bilişik Yaptı. Okulu Tanıtan Bilişik, “Okulumuz 1995 Yılında 320 Öğrenci İle Eğitime Başlamıştı. 2007 Yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesi Tarafından Okulumuza Kapalı Spor Salonu Yapıldı. 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılında İkili Öğretimden Normal Eğitime Geçti. Bu Yıl Ana Sınıfı, İlkokul ve Ortaokulda 1.014 Öğrencimize Hizmet Vermekteyiz” Dedi.

Ek Hizmet Binasının Yapılması İçin Destek Olan Bağışçı, Kale Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Bahir Azak, “Bu Konu Bize Geldiğinde, ‘Hayır İşi’ Dendiğinde Biz de Seve Seve Kabul Ettik. Ben de Bir Eğitimciyim. Özel Yada Devlet Fark Etmez, Ülkemiz İçin Yaptığımız Her Kavram Bizim İçin Güzel ve Anlamlıdır. Bu Mahallede Oturan Bingöllü Hemşehrilerimize de Küçük Bir Hediyemiz Olur. Eylül Ayında Yeni Eğitim-Öğretim Yılında Yetiştireceğiz” Dedi.

Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alireisoğlu, 8 Derslik Ek Hizmet Binasının Bölgedeki İhtiyacı Karşılayacak Yeterlilikte Olduğunu Söyledi. Okul Aile Birliği ve Bağışçının İşbirliğiyle Önemli Bir Temelin Atıldığını Belirten Alireisoğlu, “Burada Çok Güçlü, Dinamik, Okul İçin Fedakârlık ve Emeğini Ortaya Koyan Annelerimizden Oluşan Okul Aile Birliği Var. Onların Bizden Böyle Bir İsteği Vardı. Hayırseverimizle Buluşunca Burada Okuyan Evlatlarımız İçin Bu Temeli Atmak Bize Nasip Oldu. Hayırlı Olsun” Şeklinde Konuştu.

EĞİTİME DESTEK OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Her Sorun ve Problemin Altında Eğitimin Yer Aldığını Belirterek, Bunun Ortadan Kalkması İçin Eğitime Destek Verdiklerini Söyledi. ‘Eğitim Kenti Tuzla’ Vizyonu İle Eğitime Katkı Sağladıklarını Belirten Başkan Yazıcı, “Her Türlü Problemin Altında Eğitim Yatar. Bize Emanet Edilen Şehrin 15-20 Yıl Sonrasının da Bize Emanet Edildiği, Şimdiden Yapacağımız Her Türlü Eğitim Yatırımının Topluma Etki Edeceği Düşüncesi İle Elimizdeki İmkanları Hiçbir Zaman Kısmadan, Saklamadan Eğitim İçin Kullanmaya Çalıştık. Eğitim Materyalleri, Okulların Fiziki Durumunun İyileştirilmesi, Boya, Badana ve Temizliğinin Yapılması, 30 Okulda 30 Temizlik Personelinin İstihdam Edilmesi, 1.700 İhtiyaç Sahibi Öğrencimize Okulunda Yemek Verilmesi Gibi Her Türlü Hizmetle Çocuklarımızın Donanımlı Bireyler Olarak Yetişebilmeleri İçin Gerekli Şartları Sağlamaya Çalışıyoruz. Çocuklarımızın Ailesine, Ülkesine Faydalı Olabilmesi İçin İyi Bir Eğitim Alabilecekleri Şartları Yerel Yönetim Olarak Sunmaya Çalışıyoruz. Bugün Burada Ek Binanın Temelini Atıyoruz. Kale Okulları’na ve Emeği Geçen Herkese Teşekkür Ediyoruz İnşallah Bağışçılarımızın Sayısı Artacaktır. Birlik Beraberlik İçerisinde Daha Güzel Yarınlara Ulaşmak Dileğiyle Hayırlı Olsun.” İfadesini Kullandı.

TUZLA BELEDİYE BAŞKANIMIZ EĞİTİM ADINA ÇOK GÜZEL İŞLER YAPIYOR

Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, “Yarınlarımızı İnşa Edecek, Toplumumuzun Teminatı Olan Çocuklarımıza Bu Hizmetlerin En İyi Şekilde Ulaşması Gerektiğine İnanıyorum. Özel Sektöründe Bu Konuda Duyarlı Olmasına Teşekkür Ediyorum. Hayırlı Olmasını Dilerim” Dedi.

AK Parti Bingöl Milletvekili Fevzi Berdibek de Okul Yapımına Duyarlılık Gösteren Herkese Teşekkür Etti. Berdibek, “Çocuğa Temelden Ne Verilirse Onu Alır. Biz de Temelden Çocuklarımıza Hem Milli Hem de Manevi Duygularla Bu Memlekete Birer Ulubatlı Hasan Misali Faydalı Olmaları Noktasında Gayretlerimizi Göstermemiz Lazım. Bu İmkanları Sağlayan, Eğitime Duyarlılık Gösteren Herkese Teşekkür Ederim” Dedi.

Çevre ve Şehircilik Eski Bakanı İdris Güllüce de Yaptığı Konuşmada Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı Ve Kale Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Kale Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Bahir Azak’a Teşekkür Etti. Güllüce, “Allah, Kazandığını Millet ve Ülke İçin Harcamayı Hepimize Nasip Etsin. Bahir Azak Kardeşimiz İmkanlarını Bu Mahalle ve Hemşehrileri, Ülkemizin Gençleri, Çocukları İçin Harcıyor. Allah Razı Olsun. Milletim Adına Teşekkür Ediyorum. Geçmişte Belediyeler Böyle İşler Yapamazdı. Kanun ve Yönetmeliklerle Yerel Yönetimlerin Önü Açıldı. Şimdi Tuzla Belediye Başkanımız Eğitim Adına Çok Güzel İşler Yapıyor” Şeklinde Konuştu.

Temel Atma Töreni Minik Öğrencilerin Protokole Çiçek Hediye Etmesi ve Toplu Fotoğraf Çekimiyle Sona Erdi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

OKULA BAŞLAMA YAŞI DEĞİŞİKLİĞİNİ İÇEREN KANUN TEKLİFİ KABUL EDİLDİ

HIZLI YORUM YAP