DOLAR

32,3521$% 0.25

EURO

35,1177% -0.15

GRAM ALTIN

2.308,43%1,37

ÇEYREK ALTIN

3.973,00%0,24

BİST100

9.079,97%3,10

BİTCOİN

2288387฿%3.00209

ETHEREUM

115188Ξ%1.85712

a

EĞİTİM KENTİ TUZLA’DA AÇEM İLE DERSLER EVLERDE

Tuzla Belediyesi, Gündelik Hayata Kaldığımız Yerden Devam Edebilmek İçin, Eğitim, Spor, Eğlence ve Bilgi İçerikli Destekleme Faaliyetleri Gerçekleştiriliyor.

20 Yaş Altı Gençler ve 65 Yaş Üstü Büyükler İçin Dönemsel Sokağa Çıkma Yasağının Olduğu, Okulların Eğitimine Ara Verdiği Bu Zorlu Süreçte, Çocukların Zihinsel ve Bedensel Gelişimlerini Desteklemek İçin Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezleri Bünyesindeki Öğretmenlerle Etkinlikler Dijital Ortamda Sunuluyor.

Anneler ve 3-6 Yaş Grubundaki Çocukları Aynı Çatı Altında Buluşturan Tuzla Belediyesi, Annelerin Çocuklarla Beraber Katılabildiği, Çocukların Fiziksel ve Zihinsel Gelişimine Katkı Sağladığı Tüm Hizmetleri Dijital Dünyaya Sığdırıyor.

Anne ve Çocukların Aynı Çatı Altında Eğitim Aldığı AÇEM Merkezlerinde Verilen Eğitimler, Yeni Deneyimler ve Bilgilerle Evde Kaldığımız Bu Süreçte de Devam Ediyor. Psikolojik Açıdan Çocukların Güçlü Kalabilmeleri İçin El İşi, Oyuncak Yapımı, Boyama vb. Gibi Etkinlikler Sosyal Medya Hesaplarında Yayınlanarak Evde Kalan Çocukların Psiko-Motor Becerilerinin Arttırılması Hedefleniyor. Uzaktan Eğitim İle AÇEM, Bilgi Evleri ve TUZGEM Öğrencilerimize de Kesintisiz Eğitim Verilmeye Devam Ediliyor.

Tuzla Belediyesi Psikologları da Sürece Moral Desteği Vermek ve Vatandaşlarımızdan Gelen Soruları Cevaplamak Adına, İnternet Üzerinden Evlere Ulaşıyor. COVID 19 Süreci İçinde Evlerinde Kalarak Mücadeleye Destek Veren Vatandaşlarımız İçin Hazırlanan Sunumlarda Süreç, Mücadele ve Moral Eşiğimizin Yüksek Olmasının Önemi Vurgulanıyor.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı Süreci Hep Birlikte Aşacağımızı Vurgulayarak, “ Hemşehrilerimizin Evde Kalmaları Gerektiğini Her Fırsatta Yineliyoruz. Bizlerde Etkinlik ve Uygulamalarımıza Devam Ederek Vatandaşlarımızla Beraber Mücadele Sürecine Dahil Oluyoruz. Bizler Sahada, Vatandaşlarımız Evlerinde Sabır ve Kararlılıkla Bugünleri Bir An Evvel Atlatabilmek İçin Çok Çalışıyoruz.

Çocuklar, Gençler, Ev Hanımları, Büyüklerimiz İçin Ayrı Ayrı Alanlarda Çalışmalarımızı Planlıyoruz. Eğitime Her Zaman Olduğu Gibi Bu Süreçte de Çok Önem Veriyoruz. Bu Zorlu Süreci Hep Beraber Atlatacağız. Lütfen Evde Kalarak Bize Destek Olmaya Devam Edin. Merak Etmeyin. Biz Sizin İçin Her Yerdeyiz. “ Sözleriyle Evde Kalma Çağrısını Yineledi.

Sosyal Belediyecilik Anlayışını Dijital Ortama Taşıyan Tuzla Belediyesi, Tuzlalılar İçin Gönülden Çalışmaya Aralıksız Devam Ediyor. Tüm Eğitim Etkinliklerini ve Ders Videolarını Tuzla Belediyesi Resmi İnternet Sitesi ve Sosyal Medya Hesaplarımız Üzerinden Takip Edebilirsiniz.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

BAŞKAN YAZICI VE EKİBİNDEN VEFALI HİZMET

HIZLI YORUM YAP