DOLAR

32,3350$% 0.59

EURO

35,1476% 0.02

GRAM ALTIN

2.243,22%0,74

ÇEYREK ALTIN

4.068,00%3,50

BİST100

8.718,11%-1,25

BİTCOİN

2178738฿%1.99996

ETHEREUM

113337Ξ%-0.34434

a

‘EĞİTİM KENTİ TUZLA’DA 53 BİN ÖĞRENCİ TATİLE ÇIKTI

Törene Tuzla Kaymakamı Ali Akça, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alireisoğlu, Şube Müdürleri, Okul Müdürleri, Öğretmenler ve Öğrenciler Katıldı.

TUZLA’DA 2.700 ÖĞRETMEN 53.000 ÖĞRENCİYE EĞİTİM VERDİ

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımız’ın Okunmasıyla Başlayan Törende Selamlama Konuşmasını İhsan-Hayriye Hürdoğan İlkokulu Müdürü Nebahat Türk Yaptı. Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alireisoğlu, 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılında 53.000 Öğrenciye 2.700 Öğretmen ve Eğiticiyle Birlikte Eğitim Verdiklerini Söyledi. Tüm Öğretmen ve Eğitimcilere Gayret, Emek ve Fedakarlıkları İçin Teşekkür Eden Alireisoğlu, “2.700 Öğretmen ve Eğitici İle 53.000 Öğrencimize Eğitim Verdik. Her Eğitim Yılında Olduğu Gibi Bu Yıl da Tuzla Belediye Başkanımız Dr. Şadi Yazıcı’dan Destek Aldık. Bugün Öğrencilerimize Karne Veriyoruz. Öğrencilerimizin Karnelerinde 1 Yıl Boyunca Yaptıklarıyla İlgili Bir Değerlendirme Olacak. Yazın Dinlenin, Okulları Sizler İçin Hazırlayacağız ve Yazın Mutlak Kitap Okuyun” Dedi.

BAŞKAN YAZICI, ÖĞRENCİLERDEN TATİLDE KİTAP OKUMA SÖZÜ ALDI

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Törende Yaptığı Konuşmada Öğrencilerden Yaz Tatilinde Kitap Okuma Sözü Aldı. Eğitim Camiasına Hizmetleri İçin Teşekkür Eden Başkan Yazıcı, “Öğrencilerimiz Bizim İçin, Geleceğimiz İçin, Geleceğimizin Tuzlası İçin Ne Kadar Kıymetli Olduklarını Çok İyi Biliyoruz. Okul Öncesi Eğitimden Yükseköğrenime Kadar Bütün Eğitim Aşamaları Geleceğimiz İçin Çok Kıymetli. Bize Emanet Edilen Tuzla’nın Gelecek 15-20 Yılının Temelinin Bugünden Atıldığını Çok İyi Bilerek Çocuklarımız ve Gençlerimize Her İmkanı Sağlamak, Kişisel Becerilerini Geliştirmek, Hayata Daha İyi Hazırlayabilmek İçin Çaba Sarf Eden Milli Eğitim Camiamızla Beraber Seferber Olduk. Çocuklarımızın Geleceğine Biz de Katkıda Bulunmaya Çalışıyoruz” Şeklinde Konuştu.

OKUL SIRALARINI NE KADAR ÖNEMSENİZ ÜLKEMİZİN GELECEĞİ O KADAR GÜÇLÜ OLACAK

Tuzla Kaymakamı Ali Akça, Çocukların Büyüklerinden Aldıkları Mesajların Geleceklerine O Denli Etki Edeceğini Söyledi. Kaymakam Akça, “Konuşmalarda Verilen Mesajı Önemseyip Umarım Hayatınız Boyunca Hatırlarsınız. Çünkü Hayat Çok Çok Hızlı Geçiyor. İnanın Çocuklar Çok Hızlı Büyüyeceksiniz, Bizlerin Bulunduğu Yerleri Yarın Sizler Alacaksınız. Bu Süreçte Ne Kadar Nitelik Kazanırsanız, Okul Sıralarını Ne Kadar Önemserseniz Geleceğin Türkiye’si de O Kadar Güçlü Olacaktır” Dedi.

Tören, Öğrencilerin Okuduğu Şiirler Ve Halk Oyunları Gösterileri İle Devam Etti. Yıl Boyu Yapılan Yarışmalarda Dereceye Giren Öğrenciler Tuzla Kaymakamı Ali Akça, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alireisoğlu Tarafından Ödüllendirildi.

İlçe Protokolü Sınıfları da Karne Verdikleri Öğrencilerin Tatil Heyecanına Ortak Oldu.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

EVLİYA ÇELEBİ ORTAOKULUNDA KARNE HEYECANI

HIZLI YORUM YAP