DOLAR

32,3521$% 0.25

EURO

35,1177% -0.15

GRAM ALTIN

2.308,43%1,37

ÇEYREK ALTIN

3.973,00%0,24

BİST100

9.079,97%3,10

BİTCOİN

2288387฿%3.00209

ETHEREUM

115188Ξ%1.85712

a

E-HAYAT SÜRECİ BAŞLADI

Dijitalleşen Dünyada Dönüşümü Hızlandıran COVID 19 İle Mücadele Süreci, E-Hayat Sürecini de Başlatmış Oldu.

COVID 19 İle Mücadelenin Psikolojik Eşiği Olan Gündelik Hayat Kalitemizi Devam Ettirmek İçin Evlerimizi Okula, Kültür Merkezine, Sosyal Mekanlara ve Kamu Kurumlarına Açılan Bir Pencereye Çeviren E-Belediye Alt Yapısı İle Tuzla Belediyesi Akıllı Şehir Dönüşüm Sürecini Güçlendirmeye Devam Ediyor.

Akıllı Şehirler İçin Alt Yapı Çalışmalarını Geçtiğimiz Yıllar İçinde Sürdüren Tuzla Belediyesi, “ Mobil Referandum” Uygulamasına Kadar Uzanan Alt Yapısını Hem COVID 19 İle Mücadelede Etkin İletişim İçin, Hem de Vatandaşlarımız İle Bilgi Akışını Sağlamada Etkileşim İçin Kullanmaya Devam Edecek.

E-HAYAT EVLERİMİZDE

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “ Ortak Akılla Yönetilen Tuzla İçin, Akıllı Şehir Projesi Kapsamında Yıllardır Geliştirilen Teknik Alt Yapı Çalışmalarımızı Bu Süreçte Uygulamalar İle Vatandaşlarımızın Hizmetine Sunduk. COVID 19 Kapsamında Sahada Devam Eden Çalışmalar, Kontrol ve Denetimler Sayesinde İlçemiz Tuzla, Riski En Az İlçelerden Birisi Oldu. Öte Yandan Kültür, Sanat, Tiyatro, Müzik Dinletileri, Eğitim Gibi Etkinliklerin, Dijital Uygulamalarının Sosyal Hayata Yansımasıyla, Günlük Hayatımızda da En Az Etkilenen İlçelerden Birisi Oldu.

Sosyal Medya İle Ülkemizin Her Köşesinden Katılmanın Mümkün Olduğu Evdeki Kare, Türkiye İçin Çal Gibi Yarışmalarımız Büyük Beğeni Topladı. Yine Ülkemizin Her Köşesinden Gelen Taleplere İstinaden, Gönderdiğimiz Kitap ve Türk Kahvesi İle Okuma Kampanyalarına Tuzla Belediyesi Olarak Öncülük Edip Destek Verdik.

Uzaktan Eğitim İle AÇEM, Bilgi Evleri ve TUZGEM Öğrencilerimize Kesintisiz Eğitim Vermeye Devam Ediyoruz. Psikologlarımızın Hazırladığı Videolar İle Vatandaşlarımıza Moral Desteği Veriyoruz. Çocuklarla, Gençlerle, 65 Yaş Üstü Büyüklerimiz İle Birebir İletişimlerimizi Sosyal Medya Üzerinden Güçlendirerek Devam Ettiriyoruz.

Halk Günümüzü Sosyal Medyaya Taşıyıp Vatandaşlarımızla Beraber Çalışmalarımıza Yön Veriyoruz.  COVID 19 İle Mücadelede Tüm Saha Çalışmalarını Başkan Yardımcılarımız ve Müdürlerimiz İle Video Konferanslar Yardımıyla Yerinde Takip Ediyoruz. İletişim Merkezi, Whatsapp İhbar Hattı, Sosyal Medya veya Sosyal Medya Aracılığı İle Yaptığımız Halk Buluşmalarımızda Bize Ulaşan Vatandaş Taleplerini Hassasiyetle İşleme Alıp Neticelendiriyoruz.

COVID 10 Mücadelesini Yönetirken, Aynı Zamanda E-Belediye Altyapımızı Güçlendirmek İçin Uygulamalarımızı Çeşitlendiriyor ve Sistem Analizleri Yapıyoruz. Teknolojiyi Vatandaşlarımızın Hizmetine Sunarak, E-Hayat Çözümlerinde Verimlilik Hedefiyle Çalışıyoruz.

Bu Süreçte E-Belediye Çalışmalarını Güçlendirerek, E-Hayat Sürecini de Başlatmış Olduk. Şimdi Evlerimiz Bir Okul, Kültür Merkezi, Tiyatro Salonu, Egzersiz ve Spor Alanı veya E-İşlemler İle Kamuya Açılan Bir Pencere Oldu.

COVID 19 İle Mücadelenin Sosyal Boyutunda da Kesintisiz Hayat İçin Çağın Teknolojisini ve Teknik Alt Yapımızı Kullanmaya Devam Ediyoruz. Vatandaşlarımızın Evde Kalarak Bize Yardımcı Olmaya Devam Etmeleri, Bir An Önce Durumun Normalleşmesi İçin Çok Önemli. Biz Sizin İçin Her Yerdeyiz. Merak Etmeyin. Siz Evde Kalarak Bize Destek Vermeye Devam Edin. “ Diyerek Evde Kal Çağrısı İle Hizmetlerin Çeşitlenerek Devam Edeceği Mesajını Yineledi.

Tuzla Belediyesi, Sosyal Medya ve İnternet Üzerinden E-Belediye ve E-Devlet İşlemleri İle Beraber Kültür, Sanat, Spor, Eğitim ve Destekleyici Etkinliklerini Aralıksız Sürdürüyor. Tuzla Belediyesi Sosyal Medya Hesapları İle İnternet Sayfasından Kolayca Ulaşılabilen Çalışmalar Vatandaşlar Tarafından İlgiyle Takip Ediliyor.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

SAĞLIK ÇALIŞANLARININ HER DAİM YANINDAYIZ

HIZLI YORUM YAP