DOLAR

32,3521$% 0.25

EURO

35,1177% -0.15

GRAM ALTIN

2.308,43%1,37

ÇEYREK ALTIN

3.973,00%0,24

BİST100

9.079,97%3,10

BİTCOİN

2288387฿%3.00209

ETHEREUM

115188Ξ%1.85712

a

DR. ŞADİ YAZICI: HER GÜNÜNÜZÜN 8 MART GİBİ GEÇMESİNİ DİLİYORUM

Tuzla Belediyesi Orhanlı Kültür Merkezi’nde Düzenlenen Programa Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve Eşi Dr. Fatma Yazıcı, Tuzla Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Pınar Bulut, Tuzla Belediyesi Hukuk İşleri Müdürü Figen Şenel, Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı’nda Görev Alan Kadın Kent Gönüllüleri, Tuzla Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Üyeleri İle Tuzlalı Kadınlar Katıldı. Afrin’de Devam Eden Zeytin Dalı Harekatı Nedeniyle Müzik ve Eğlencenin Yer Almadığı Programda Yazar, Gazeteci ve Sunucu İclal Aydın, Hayata Dair Sunumu ve Şiirleri İle Kadınların Gününü Kutladı.

ANNE ÇOCUK EĞİTİM MERKEZİ KURSİYER ANNELERİ YETENEKLERİYLE GÖZ DOLDURDU

Programa Katılan Kadınlar, Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezi Kursiyer Annelerinin Hazırladığı Çakıl Taşı ve Resim Sergisini Gezdi. Kadınlara Gül, Kokulu Taş ve Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı El Sanatları Komisyonu Tarafından İhtiyaç Sahibi Kadınlara Yaptırılan El Emeği Anahtarlıklar Hediye Edildi.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın Eşi Dr. Fatma Yazıcı, İclal Aydın’ın Gününü Çiçek ve Hediyelerle Kutladı. Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezi Kursiyer Anneleri de Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın Eşi Dr. Fatma Yazıcı’ya Bir Buket Çiçek Hediye Etti.

YILIN 365 GÜNÜNE İMZA ATMALIYIZ

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın Eşi Dr. Fatma Yazıcı, Programda Yaptığı Konuşmada Birlik ve Beraberlik Mesajı Verdi. “Bizler Yılın 365 Gününe İmza Atmalıyız” Vurgusunda Bulunan Dr. Fatma Yazıcı, “Bu Topluma Şekil Veren Bizleriz. Bizim İmzamızla, Gayretimizle, Emeğimizle Toplum ve İnsanlık Şekil Alıyor. Kendimizi Alkışlayalım ve Lütfen Önemseyelim. Biz Tuzla’da 365 Gün Bir Aradayız. Sadece Kadınlar Günü Dolayısıyla Değil Gönül Elleri Çarşısı, Kent Konseyi Kadın Meclisi, Sivil Toplum Kuruluşları ve Açem Anneleri İle Her Daim Sosyal ve Kültürel Etkinliklerde Birlikteyiz. Birlikte Olmaya Devam Edeceğiz” Dedi.

DR.ŞADİ YAZICI: HER GÜNÜNÜZÜN 8 MART GİBİ GEÇMESİNİ DİLİYORUM

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Programda Yaptığı Konuşmada Kadının Aile ve Toplumdaki Önemini Vurguladı. Kadınlara “Letafetiyle, Nezaketiyle, Merhametiyle Bizi Biz Yapan Değerli Hanımefendilerin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü Kutluyorum. Allah, Her Gününüzü Bugün Gibi Önem Verilerek Geçirmenizi Nasip Etsin” Mesajını Veren Başkan Yazıcı, Medeniyetimizin Kadına Verdiği Değeri Şu Sözlerle Anlattı: “Bizim İçin Kadın, Anadır, Bacıdır, Baştır, Taçtır. Kadın Toplumun Mimarıdır ve Dizayn Eder. Kadın, Hem Erkeği Hem de Kadını Yetiştirerek Verdiği Eğitim ve Terbiyeyle Toplumun Geleceğine Etki Etmektedir. Bizim Medeniyetimizde Kadın, Erkeğe Bir Emanettir. Kadının Çekip Çeviren Bir Emanet Olduğunu da Yaşayarak Görüyoruz. Kadınlar Tarihimizde Hep Fedakarlıklarıyla Yer Almıştır. Tarihte Öyle Konular Görürsünüz Ki; Bir Çok Zaferin Altında Kadının İmzası Vardır”

KADIN, AİLENİN VE TOPLUMUN DİREĞİDİR

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Kadını Hem Çocuk Hem de Toplumu Yetiştirme Rolü İle Aile ve Toplumun Direği Olarak Tanımladı. Başkan Yazıcı, “Kadının Sadece 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Değil Sosyal ve Toplumsal Olarak 365 Gün Hayatın İçinde Olması, Aklıyla, Kalbiyle, Şefkatiyle, Merhametiyle Her İşe Farklı Bir Anlam Katacaktır. Toplumun Çekirdeği Ailedir. Ailenin Yerine Başka Bir Şey Koyamazsınız. Ailenin Direği ve Temel Taşı da Annedir, Kadındır. Toplumun Gerçek Direği de Annedir. Kadınların Olduğu Ortamda Nezaketi Görüyoruz. Kadınların Olmadığı Ortamlarda Erkeklerin Tavrı, Davranışları, Tarzları Değişiyor. Kadınlar, Eksikliği Hep Hissedilen Sevgi ve Merhameti Tamamlıyor. Çocuğunu Yetiştirirken Toplumu Yetiştiren Kadınlarımız İçin Çalışmalarımızı Daha da Arttırarak Sürdüreceğiz. Sizin İçin Herşeyi Yapmaya Hazırız” Dedi.

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

ANADOLU YAKASI BELEDİYE BAŞKANLARI TUZLA’DA BULUŞTU

HIZLI YORUM YAP