DOLAR

32,4245$% -0.2

EURO

34,8703% -0.67

GRAM ALTIN

2.439,17%0,13

ÇEYREK ALTIN

4.047,00%0,00

BİST100

9.915,62%2,05

BİTCOİN

2074965฿%-1.46111

ETHEREUM

102040Ξ%-0.96738

a

DR. FATMA YAZICI, MUHTARLARIN EŞLERİNE GÖNÜL ELLERİ ÇARŞISI’NI TANITTI

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın Eşi Dr. Fatma Yazıcı, İlçenin Tek Kadın Muhtarı Orhanlı Mahallesi Muhtarı Emel Başaran İle Muhtar Eşlerini Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Şubesinde Ağırladı. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın Eşi Dr. Fatma Yazıcı’nın Ev Sahipliğinde Düzenlenen Toplantıya Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Yönetim Kurulu Üyeleri, Orhanlı Mahalle Muhtarı Emel Başaran İle Mahalle Muhtarlarının Eşleri Katıldı.

BİRLİKTE GÜZEL İŞLER YAPACAĞIZ

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın Eşi Dr. Fatma Yazıcı, Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı’nın Hizmet ve Faaliyetlerini Komisyon Komisyon Anlatarak Detaylı Bilgi Verdi. Muhtar Eşlerinden Sokak Gönüllüsü Projesi İçin Destek Beklediklerini Belirtilen Dr. Fatma Yazıcı, “Sizler Bizim Her Mahalledeki Gözümüz ve Kulağımızsınız. Bu Projeye Sizlerin Öncülüğünü Dahil Ederek Birlikte Güzel İşler Yapacağız ve Desteklerinizle Ulaşamadığımız İhtiyaç Sahibi Ailemiz Kalmayacak” Dedi.

Yöneticilerin Görevli Oldukları Yerde Her Soruna Vakıf Olması Gerektiğini Vurgulayan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın Eşi Dr. Fatma Yazıcı, Konuşmasında İfadeleri Kullandı: “Kendi Çatımız Altında Yaşayan İnsanların Sorunları Bilmek ve Onlara Yardım Elini Uzatmak Bizim Manevi Sorumluluğumuzdur. Bu Manevi Sorumluğumuzu Paydaşlarımızı Arttırarak Mümkün Olduğunca Hakkıyla Yerine Getirmek İçin Çalışıyoruz. Kadın Gözüyle Bu Çalışmaların İçerisinde Yer Almak, Bir Kadının Bakışıyla Anlamak İçin Gönüllü Ağımız Ağırlıklı Olarak Kadınlarımızdan Oluşuyor. Kadınlara Çok Güveniyoruz ve Desteklerinizi Bekliyoruz. Evlerinden Çıkamayan, Yardım İstemeye Çekinen, İhtiyacını Söylemekte Utanan ve Gerçek İhtiyaç Sahiplerine Ulaşmalı, Sosyal Dengeyi Mutlaka Sağlamalıyız”

DR.FATMA YAZICI VE MUHTAR EŞLERİ KARŞILIKLI HEDİYELEŞTİ

Orhanlı Mahallesi Muhtarı Emel Başaran ve Aydıntepe Mahallesi Muhtarı Murat İlhan’ın Eşi Melike İlhan, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın Eşi Dr. Fatma Yazıcı’ya Çiçek Hediye Etti. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın Eşi Dr. Fatma Yazıcı da Misafirlerine Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı El Sanatları Komisyonu’nda İhtiyaç Sahibi Kadınlar Tarafından Yapılan Ev Aksesuarlarını Hediye Etti.

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA BELEDİYESİ EĞİTİM BİRİMLERİ, 39. AVRASYA MARATONU’NA KATILDI

HIZLI YORUM YAP