DOLAR

32,5265$% -0.05

EURO

34,9789% 0.35

GRAM ALTIN

2.435,88%0,54

ÇEYREK ALTIN

4.050,00%-0,07

BİST100

9.716,77%-0,05

BİTCOİN

2108182฿%1.12208

ETHEREUM

103212Ξ%1.34105

a

DOĞRU KARAR-İYİ KARİYER, TUZLA KARİYER GÜNLERİ’NDE

10 Mayıs’a Kadar Devam Edecek Olan Tuzla Kariyer Günleri’nin Açılışına Tuzla Belediyesi Başkan Yardımcısı Dr. Turgut Özcan, Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Aydın Bora, Okul Müdürleri, Öğretmenler ve Çok Sayıda Öğrenci Katıldı. Tuzla Belediyesi Şelale Eğitim Parkı’nda 40’a Yakın Üniversite Stant Açarak Gençlerin Hayatında Dönüm Noktasını Oluşturan, Geleceğine Yön Çizen YKS Öncesi Doğru Kararla İyi Kariyer Hedeflerine Rehberlik Ediyor.

TUZLA’DA EĞİTİM ALMAK AYRICALIKTIR

Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Aydın Bora Açılış Programında Yaptığı Konuşmada “Tuzla’da Eğitim Almak Ayrıcalıktır” Mesajını Verdi. Bora, “Tuzla’da Eğitim Almanın Bir Ayrıcalığını da Bu Yıl 3.sünü Yapacağımız Kariyer Günleriyle de Teyit Etmiş Oluyoruz. Bizler Gençlerimizin Gelecek Planlamasının, Kariyerinin Daha Sağlıklı Olması, Hayatına Doğru Bir Şekilde Yön Verebilmesi İçin Bu Faaliyetleri İcra Ediyoruz. Bir Mesleği Severek Yapan Kişi İşinde Başarılı Olur. İnşallah Bu Kariyer Günlerinde Mesleğinizi Seçebilmeniz Yönünde Işık Tutmuş Oluruz.” Dedi.

DR.ŞADİ YAZICI, GENÇLERE FIRSAT SAĞLIYOR

Tuzla Belediyesi Başkan Yardımcısı Dr. Turgut Özcan da Konuşmasına Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın Selamını İleterek Başladı. Özcan, “Tercihlerimizi Yaparken Bazı Faktörler Bizi Etkilemektedir. Sevdiğiniz Mesleği Yapabilmek İçin Doğru Tercihi Tüm Alternatifleri Görerek Yapmanız Lazım. Bir Çok Üniversitenin Burada Stant Açması, Öğrencilerimizin, Velilerimizin, Öğretmenlerimizin Bu Ortamı İyi Değerlendirmesi İçin Bir Fırsattır. Belediye Başkanımız Sayın Dr. Şadi Yazıcı, Gençlere Fırsat Sağlıyor. Burada da Bir Fırsat Var. Bu Avantajı Değerlendirin” Şeklinde Konuştu.

Tuzla Kariyer Günleri Açılış Programının Ardından Öğrenciler, Üniversitelerin Stantlarını Gezerek Merak Ettiği Sorulara Yanıt Aradı.

Tuzla Kariyer Günleri, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın 10 Mayıs 2018 Perşembe Günü Saat 11.00’de Tuzla Belediyesi Nikah Sarayı ve Kültür Merkezi’nde Katılacağı Söyleşi İle Sona Erecek.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA BELEDİYESİ 2. GENÇ GÖNÜLLÜLER LİGİ, “COLOR UP” FESTİVALİ DÜZENLEDİ

HIZLI YORUM YAP