DOLAR

32,2583$% 0.25

EURO

35,1339% 0.66

GRAM ALTIN

2.276,08%1,02

ÇEYREK ALTIN

3.961,00%0,63

BİST100

8.806,72%-0,01

BİTCOİN

2223387฿%-0.98932

ETHEREUM

113048Ξ%-1.6179

a

DEMİRCİ VE YAZICI EKİBİYLE SİLİVRİ’DE 15 TEMMUZ DAVASINI İZLEDİ

15 Temmuz Davalarında Taksimde Yaşananları Olayların Görüşüldüğü Silivri Mahkemesinde AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Mali Müşavir Sebahattin Demirci Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı Belediye Başkan Yardımcıları Meclis Üyeleri İlçe Teşkilatı ve Mahalle Başkanları Birlikte İzledi.

AK Parti Tuzla Teşkilatı ve Tuzla Belediye Başkanlığı Beraber Gittikleri Silivri de Görülen Davaları İzleyerek 15 Temmuz Hain FETÖ Darbe Girişimini Unutmuyor ve Unutturmuyor.

AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Mali Müşavir Sebahattin Demirci Silivri’de Devam Eden FETÖ Davalarını Teşkilat Mensuplarıyla Birlikte İzledi. Basına Yaptığı Açıklamada  “Biz de Teşkilatımızla Birlikte Buraya Geldik, Buralara Şahit Olmak İstiyoruz. 15 Temmuz’da Sokakta Yaşadıklarımızın Benzerini Burada Yaşıyoruz. Oradaki Kendileri Açısından Ortaya Ülkeyi Ele Geçirmeye Çalıştıkları Senaryolarını Burada Devam Ettiriyorlar” Diye Konuştu.

BAŞKAN YAZICI: “MİLLETİMİZ, 15 TEMMUZ’DA DÜNYAYA TARİHİ BİR DERS VERDİ”

Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı Belediye Başkan Yardımcıları ve Meclis Üyeleriyle Birlikte Silivri’de Devam Eden FETÖ Davalarını Takip Etti. Başkan Yazıcı, “Milletimiz, 15 Temmuz’da Dünyaya Tarihi Bir Ders Vermiştir. Milletimiz Hainlik Yapanları Asla Unutmayacak” Dedi.

Başkan Yazıcı, Silivri’de Devam Eden 15 Temmuz Darbe Girişimi’nde Taksim’i İşgal Eden 99 Darbeci Askerin Yargılandığı Davayı Takip Etti. Başkan Dr. Şadi Yazıcı’ya Beraberindeki Belediye Heyeti Ve Vatandaşlar Eşlik Etti. FETÖ Sanığının Davaya Giderken Giydiği ‘HERO’ Yazılı Tişört Olayına İlişkin Konuşan Başkan Yazıcı, “Şerefli Türk Ordusunun, Peygamber Ocağı Dediğimiz Ordumuzun Şerefli Üniforması Altında Yaptıkları Komedileri Gördüm. Bazı Mahkemelerde Gördük, Belli Tişörtlerin Altına Girerek Kendilerini Sahte Kahraman Olarak Göstermeye Çalışanlar Var. Onlar Şunu Bilmeliler Ki Davalar Sonuçlandığında Hainlik Yapanları Bu Millet Unutmayacak. Bazı Komik Savunmalara Şahit Olunca Bu Halkı Acıtan Bir Tablo Gördük. Şu Anda Kafa Karıştırıcı İfadelerle Sanki Bir Tiyatro Oynandığını, Bir Şeyleri Sulandırmaya Çalıştıklarını Gördük. Halkın 15 Temmuz’u Demokrasi Tarihine Altın Harflerle Kazındığını Onlar da Biliyor” İfadelerini Kullandı.

“15 TEMMUZ DİRENİŞİ, FRANSIZ İHTİLALİ’NDEN BÜYÜK BİR MÜCADELEDİR”
Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı “15 Temmuz Gibi Bir Olayda Halkın Gösterdiği Tavır Ve Tepkinin, Bundan Sonra Asla Bir Daha Kimsenin Kalkışılmayacak Demokratik Bir Tepki Olarak Görüleceğini Biliyorlar. Böyle Bir Tarihi Ders Verilmiştir. Mahkemenin Ciddiyetiyle Ve Türk Yargısının Büyüklüğü İle Hak Ettikleri Cezaları Alacaklarına Yürekten İnanıyorum. Devletlerin Yapısını Ele Geçirmeye Çalışan Dünyadaki Ve Bölgemizdeki Güçler de Derslerini Alacaklardır. Batıda Böyle Çıplak Elle Mücadele Edilen Bir Durum Görülse Ne Fransız İhtilali Ne Magna Carta Kalırdı, Daha Büyük Bir Olay Gibi Anlatırlardı” Dedi.

 

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZSİAD ŞEHİT BATTAL YILDIZ’IN AİLESİNE SAHİP ÇIKTI

HIZLI YORUM YAP