DOLAR

32,3521$% 0.25

EURO

35,1177% -0.15

GRAM ALTIN

2.308,43%1,37

ÇEYREK ALTIN

3.973,00%0,24

BİST100

9.079,97%3,10

BİTCOİN

2288387฿%3.00209

ETHEREUM

115188Ξ%1.85712

a

DADAŞLARA SÖZ KONUSU VATANSA GERİSİ TEFERRUATTIR

Erzurum’un Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 99. Yıldönümüne Denk Gelen 7. Geleneksel Tuzla’dan Anadolu’ya Kültürler Buluşmasında Tuzla Platform Başkanı Cemalettin Meral Türk Bayraklarıyla Anlamlı Bir Gece Düzenledi. Kuran-ı Kerim Tilavetiyle Başlayan Gecede Türk Bayrakları Sallayan Erzurumlular Referanduma Giderken Tuzla’da Anlamlı Mesajı SÖZ KONUSU VATANSA GERİSİ TEFERRUATTIR Şeklinde Gerçekleşti.

7.Geleneksel Tuzla’dan Anadolu’ya Kültürler Buluşmasında Tuzla Belediyesi Nikah Sarayında Gerçekleşen Geceye Eski Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce AK Parti Erzurum Milletvekili Mustafa Ilıcalı Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen Erzurum Üniversitesi Rektörü Ömer Çomaklı Ak Parti İstanbul Milletvekili Osman Poyraz Erzurumlular Platformun Onursal Başkanı ve Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Mali Müşavir Sebahattin Demirci MHP Tuzla İlçe Başkanı Volkan Beşiroğlu Kadın Kolları Başkanı Derya Bacacı MHP Tuzla Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Şahin Tuzla Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Çabuk Kevser Güllüce Şamlı Serhan Kural Meclis Üyeleri Muhtarlar Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcileri Çok Sayıda Erzurumlu Derneklerin Yönetimleri Katıldı.

Tuzla Erzurumlular Gecesinde Erzurumlu Olan ve Erzurumlular Platform Derneğin Onursal Başkanı Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya Erzurumluların İlgisi Büyüktü Ayrıca Protokolde Konuşma Yapan Eski Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce AK Parti Erzurum Milletvekili Mustafa Ilıcalı Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen Başkan Yazıcı’ya Övgüyle Bahsetti Tebrik Ettiler.

Tuzla Erzurumlular Platform Başkanı Cemalettin Meral’ın Açılış Konuşmasını Yaptığı Gecede Sahneye Yönetim Kurulunu da Alarak Konuştu. Selamlama Konuşmasından Sonra Yönetim Kuruluyla Beraber Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı’ya SÖZ KONUSU VATANSA GERİSİ TEFERRUATTIR Adlı 15 Temmuzu Anlatan Bir Özel Bir Tablo Hediye Etti. Başkan Yazıcı Erzurum Şivesiyle Sizi Seviram Gardaş Bilirmisin Ki Niye İşte Öyle Şeklinde Teşekkür Etti.

Erzurumlu Yerel Sanatçılar Türküler ve İlahileri Seslendirirken Folklor Ekibi de Sahne Aldı. Gecede Teyo Pehlivan Konuşmasıyla Avrupa’yı Sallarken Putin Trump Bush Merkel Gibi Siyasetçilerle Yaptığı Görüşmeleri ve G19 Zirvesine Katılarak G20’yi Nasıl Tamamladığını Anlattı. Oyunuyla da Salondaki Erzurumlulardan Büyük Alkış Aldı.

Ak Parti İstanbul Milletvekili Osman Poyraz Tuzla AK Parti İlçe Başkanı Sebahattin Demirci Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı Tuzla Erzurumlular Platform Başkanı Cemalettin Meral Meclis Üyesi Kasım Durmaz Aresta Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı Erol Arik ve Salondakiler Hep Beraber Halay Çektiler.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

KÜRSÜ BAKAN BOZDAĞ’IN SÖZ GENÇLERİN

HIZLI YORUM YAP