DOLAR

32,4187$% -0.18

EURO

34,8315% -0.19

GRAM ALTIN

2.496,41%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.255,00%0,25

BİST100

9.693,46%1,77

BİTCOİN

2072829฿%0.3968

ETHEREUM

99754Ξ%0.01579

a

CUMHURBAŞKANI ONAYLADI, TUZLA ÇALIŞMALARINI HIZLANDIRDI

AK Parti Tuzla İlçe Başkanlığı Tuzla Belediyesi Nikah ve Kültür Merkezinde Sandık Koordinasyon Toplantısını Gerçekleştirdi. Toplantıya AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Hasan Sakız ve Teşkilat Komisyon Üyeleri AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Mali Müşavir Sebahattin Demirci Tuzla Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Çabuk AK Parti Tuzla SKM Başkanı Erdoğan Aydın İlçe Kadın Kolları Başkanı Derya Bacacı Gençlik Kolları Başkanı Hakan Yıldızcı İlçe Yürütme Kurulu ve Yönetim Kurulu Üyeleri Belediye Meclis Üyeleri Mahalle Başkanları ve Sandık Koordinatörleri Katıldı.

AK Parti Tuzla Teşkilat Birim Başkanı Murat Ergenç’in Bilgilendirmesiyle Başlayan Programda Açılış Konuşmasını Yapan İlçe Başkanı Demirci Selamlama Konuşmasından Sonra AK Parti İl Başkan Yardımcısı Hasan Sakız SEÇ Uygulaması Sadece Seçime Yönelik Bir Uygulama Olmadığını ve SEÇ Geliştirilebilir Olmasının Yanında Mevcut Teşkilat Yapısını ve Diğer Çalışmaları İçinde Barındıracak Bir Uygulamadır. Sandık Başkanlarımızın ve Tüm Teşkilat Mensuplarımızın Şüphesiz Çalışmalarımızda ki Rolü ve Önemi Küçümsenemez. Bildiğiniz Üzere SEÇ Uygulamamız İlçe Başkanlıklarımız Tarafından Belirlenen Kullanıcılara Verilen Yetkiler Çerçevesinde Çalışma Yapmamızı Sağlayacaktır. Ülkemiz ve Milletimizin Geleceği Refahı Açısından Önem Arz Eden Referandum Sürecinde Çalışmalarımızı Sıkı Tutmak ve Rehavete Kapılmadan Sıkılmadık El Girilmedik Gönül Çalmadık Kapı Bırakmayacağız Dedi.

SEÇ Programı Anlatımında Sonra Yapılan Mahalle Başkanları Yoklamasında Bütün Mahalle Başkanlarına Bir Önceki Seçimde Aldığı Oy Oranı Hatırlatılarak Referandumdaki Hedeflediği Oy Oranını Soran İl Başkan Yardımcısı Sakız Mahalle Başkanlarını Tebrik Etti. Her Mahalleyi Ayrı Ayrı Not Aldı Bu Oranları Takip Edeceğiz En Çok Oyu Alan Mahalle Başkanına Çok Büyük Sürpriz Hazırladıkların Açıkladı. Bu Zamana Kadar Bir Çok Seçim Geçirdik Klişe Olabilir Ama Bu Seçim Gerçekten Diğer Seçimlerden Çok Daha Önem Arz Ediyor Tuzla’da Hedefimiz Yüzde 70 Olarak Açıklayarak Salona Sordu Tüm Teşkilat EVET EVET EVET Sözleriyle Karşılık Verdi.

Toplantıya Katılan Teşkilat Mensuplarına Teşekkür Eden İl Başkan Yardımcısı Hasan Sakız Teşkilat Mensupları Hanım Kolları ve Gençlik Kolları İle Hatıra Fotoğrafı Çektirdi. Toplantı Eğitim Çalışmasının ve Dilek Temennilerin Ardından Sona Erdi.

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

AK KADINLARIN KATKILARIYLA TUZLA BELEDİYESİNİN HİMAYELERİNDE 90.TIR YOLA ÇIKTI

HIZLI YORUM YAP