DOLAR

32,3521$% 0.25

EURO

35,1177% -0.15

GRAM ALTIN

2.308,43%1,37

ÇEYREK ALTIN

3.973,00%0,24

BİST100

9.079,97%3,10

BİTCOİN

2288387฿%3.00209

ETHEREUM

115188Ξ%1.85712

a

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN MÜJDELERİ PEŞ PEŞE VERDİ

Burhan Felek Atletizm Pisti’nin Açılış Töreninde Konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Buradan Tüm Gençlerimize ve Sporcularımıza da Şu Müjdeyi Vermek İstiyorum.” Diyen Erdoğan, “Burhan Felek Tesisleri Haftanın 7 Günü ve Günün 24 Saati Hizmet Verecektir. Bu Uygulamayı Ülkemizdeki Diğer Spor Tesislerinde de Başlatıyoruz.” Dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Burhan Felek Atletizm Pisti’nin Açılış Törenine Katıldı. Burada Yaptığı Konuşmada “Spor Herkes İçindir” İlkesi İle Çalıştıklarını Belirterek, Uygun Yerlere 10 Bin Pota Yerleştirileceğini ve Yüzme Havuzlarının 24 Saat Açık Olacağını Söyledi. Erdoğan, Türk Vatandaşlığına Geçen Shane Larkin’in Milli Takım’a Güç Katacağını Söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Konuşmasından Satır Başları Şöyle;

Sizleri Hasretle ve Muhabbetle Selamlıyorum. Burası İstanbul’un En Köklü Spor Tesislerinden Biridir. Bu Tesisten Nice Sporcu Yetişmiştir. Bizde Futbol Oynadığımız Dönemde Burada Maçlara Çıkıyorduk.

GENÇLERE MÜJDEYİ VERMEK İSTERİM

Tesisimiz 60 Metre Uzunluğunda 5 Kulvarlı Isınma Pistine Sahiptir. Tesis Bünyesinde Halter ve Kondüsyon Salonu Vardır. Buradan Tüm Gençlerimize Şu Müjdeyi Vermek İsterim. Burhan Felek 7 Gün 24 Saat Hizmet Verecektir. Böylece Okula ve İşe Gidenler de Kullanabilecek. Bu Tesisleri Çürüyüp Gitsin Diye Yapmıyoruz. Milletimiz Bu Tesisleri Kullansın İstiyoruz.

YÜZDE YÜZ BURS İMKANI

Her Alanda Olduğu Gibi Sporda da Son 17 Yılda Dünyada Eşi Benzeri Olmayan Bir Tesisleşme Devrimi Gerçekleştirdik. Spor Tesislerine Eski Parayla 9,5 Katrilyon Lira Yatırım Yaptık. İnşa Ettiğimiz Tesisler Sayesinde Lisanslı Sporcu Sayısında Bir Patlama Yaşıyoruz. 9 Buçuk Milyon Lisanslı Sporcu Bulunuyor Ülkemizde. Gençlik ve Spor Bakanlığımız, Devrim Niteliğinde Bir Adım Attı. Artık Gençlerimiz Okul Mu Spor Mu İkilemi Arasında Kalmayacak. Artık Sporcularımız Anlaşmalı 28 Vakıf Okulunda Yüzde Yüz Burslu Okuyacak.

YENİ BİR KAMPANYA DAHA BAŞLATIYORUZ

Sportif İmkanları Herkes İçin Ulaşılabilir Hale Getirmenin Gayreti İçindeyiz. Buradan Tüm Vatandaşlarımızı Spor Yapmaya Devam Ediyoruz. Avrupa’nın En Genç ve Dinamik Nüfusuna Sahibiz. Yeni Bir Kampanya Daha Başlatıyoruz. Ülkemizin Dört Bir Köşesine Uygun Olan Her Yere 10 Bin Pota Yerleştiriyoruz.3 Gün Önce İmzayı Attım, Vatandaşlığa Attım. Shane Larkin’in Milli Takıma Katılımı İçin Hayırlı Olsun Dileklerimi İletiyorum. Bu Sahalarda Ter Döken Evlatlarımız Arasından Yeni Şampiyonlar Çıkacak.

YÜZME HAVUZLARI 24 SAAT AÇIK OLACAK

Bu Yıl Olimpiyatlarda Sporcularımızın Atacağı Adımlarda Büyük Beklentimiz Var. Ülkemizi Temsil Edecek Sporcularımıza İnanıyor, Güveniyoruz. Yüzme Havuzları 24 Saat Açık Olacak. 1 Milyon Kişiye Yüzme Öğreteceğiz. Elazığ’daki Depremden Sonra Bölgeye Giden Gençliğimiz Onlarca Hayat Kurtardı. En Az 1 Milyon Genci de Gönüllülük Faaliyetlerinde Görmeyi Hedefliyoruz.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

CEMRE NE ZAMAN DÜŞÜYOR 2020 İLK CEMRE NEREYE DÜŞER?

HIZLI YORUM YAP