DOLAR

32,4245$% -0.2

EURO

34,8703% -0.67

GRAM ALTIN

2.439,17%0,13

ÇEYREK ALTIN

4.047,00%0,00

BİST100

9.915,62%2,05

BİTCOİN

2074965฿%-1.46111

ETHEREUM

102040Ξ%-0.96738

a

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: MACRON SENİN ZATEN SÜREN AZ KALDI. GİDİCİSİN

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Macron Senin Zaten Süren Az Kaldı. Gidicisin. Ben Sana Birkaç Yıl Önce Ne Demiştim? Bir Telefon Görüşmemizde, Bak Tarih Bilgin Hiç Yok, Önce Tarih Öğren Demiştim ve Türkiye’ye Tarih Dersi Verme.” Dedi.

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi’nde Düzenlenen AK Parti İstanbul 100 Bin Yeni Üye Programı’nda Katılımcılara Hitap Etti.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, Aslında Hedeflerinin Bu Programı İstanbul’un En Büyük Stadyumlarından Birinde Yapmak Olduğunu Ancak Salgının Bunu Engellediğini Söyledi.

Salgının Engellemesinin Yürüyüşlerini Durdurmayacağını Aktaran Erdoğan, “İşte Şu Anda Bu Meydanda Hamdolsun, Bu Coşkulu Katılımla Adımı Attık, Yolumuza Devam Ediyoruz. Gönüller Bir Olduktan Sonra Fiziki Mesafelerin Öneminin Kalmadığına İnanıyoruz. Bizleri Bir Araya Getiren İl Başkanımıza ve Ekibine Teşekkürlerimi Sunuyor, Rabb’im Muhabbetimizi, Dayanışmamızı Daim Eylesin Diye Dua Ediyorum.” Şeklinde Konuştu.

“AK PARTİ 10,5 MİLYONU AŞKIN ÜYESİYLE DÜNYANIN SAYILI SİYASİ HAREKETLERİNDEN BİRİDİR”

Kuruluşundan Bugüne İstanbul Teşkilatlarında Görev Alanlara Gayretleri, Emekleri, Sadakatleri İçin Şükranlarını İleten Erdoğan, İstanbul İl Teşkilatının Partiye Kazandırdığı 100 Binin Üzerindeki Yeni Üyeye “Büyük AK Parti Ailesine Hoş Geldiniz” Dedi.

Yeni Üyelerin Partiye Kazandırılmasında Emeği Geçen, Katkısı Olan Tüm Teşkilat Mensuplarını Tebrik Eden Erdoğan, Şunları Kaydetti:

“‘Üye Sayımız Artıyor, Ailemiz Büyüyor’ Sloganıyla Yürüttüğümüz Bu Çalışmanın Bereketli Bir Şekilde Neticelendiğini Görüyoruz. Salgınla Mücadele Kuralları Bizi Üye Çalışmalarında Yeni Yöntemler Geliştirmeye Yöneltti. Her Şeyin Dijitalleştiği Bir Devirde Siyasetin Bunun Dışında Kalması Elbette Düşünülemez. Biz de Üye Başvurularını İnternet Üzerinden Alacak Bir Sistem Kurduk. Yeni Üyelerimizden 11 Binin Ön Başvurularını ‘Akuyelikistanbul.org’ İnternet Sitesi Aracılığıyla Aldık. Buradan Başvuran Vatandaşlarımızı Bizzat Evlerinde Ziyaret Ederek, Üye Kayıtlarını Kesinleştirdik. Yeni Üye Seferberliğinin Parti Teşkilatlarımıza Farklı Bir Dinamizm, Yepyeni Bir Heyecan Kazandırdığını Görüyoruz. Salgın Sebebiyle Yüz Yüze İletişimin Zorlaştığı, Dünyanın Birçok Ülkesinde Hayatın Neredeyse Durma Noktasına Geldiği Bir Dönemde İstanbul

Teşkilatımızın Bu Kampanyası Çok da Değerlidir, Anlamlıdır. Önümüzdeki Süreçte ‘TAMAM’ Diye Sloganlaştırdığımız Temizlik, Maske, Mesafe Tedbirlerini Harfiyen Uygulayarak Partimize Yeni Üyeler Kazandırma Çalışmalarına Devam Edeceğiz. Hamdolsun Bugün AK Parti 10,5 Milyonu Aşkın Üyesiyle Bırakın Türkiye’yi, Dünyanın Sayılı Siyasi Hareketlerinden Biridir.”

Kuruluşundan Bugüne İstanbul Teşkilatlarında Görev Alanlara Gayretleri, Emekleri, Sadakatleri İçin Şükranlarını İleten Erdoğan, İstanbul İl Teşkilatının Partiye Kazandırdığı 100 Binin Üzerindeki Yeni Üyeye “Büyük AK Parti Ailesine Hoş Geldiniz” Dedi.

Yeni Üyelerin Partiye Kazandırılmasında Emeği Geçen, Katkısı Olan Tüm Teşkilat Mensuplarını Tebrik Eden Erdoğan, Şunları Kaydetti:

“‘Üye Sayımız Artıyor, Ailemiz Büyüyor’ Sloganıyla Yürüttüğümüz Bu Çalışmanın Bereketli Bir Şekilde Neticelendiğini Görüyoruz. Salgınla Mücadele Kuralları Bizi Üye Çalışmalarında Yeni Yöntemler Geliştirmeye Yöneltti. Her Şeyin Dijitalleştiği Bir Devirde Siyasetin Bunun Dışında Kalması Elbette Düşünülemez. Biz de Üye Başvurularını İnternet Üzerinden Alacak Bir Sistem Kurduk. Yeni Üyelerimizden 11 Binin Ön Başvurularını ‘akuyelikistanbul.org’ İnternet Sitesi Aracılığıyla Aldık. Buradan Başvuran Vatandaşlarımızı Bizzat Evlerinde Ziyaret Ederek, Üye Kayıtlarını Kesinleştirdik. Yeni Üye Seferberliğinin Parti Teşkilatlarımıza Farklı Bir Dinamizm, Yepyeni Bir Heyecan Kazandırdığını Görüyoruz. Salgın Sebebiyle Yüz Yüze İletişimin Zorlaştığı, Dünyanın Birçok Ülkesinde Hayatın Neredeyse Durma Noktasına Geldiği Bir Dönemde İstanbul Teşkilatımızın Bu Kampanyası Çok da Değerlidir, Anlamlıdır. Önümüzdeki Süreçte ‘TAMAM’ Diye Sloganlaştırdığımız Temizlik, Maske, Mesafe Tedbirlerini Harfiyen Uygulayarak Partimize Yeni Üyeler Kazandırma Çalışmalarına Devam Edeceğiz. Hamdolsun Bugün AK Parti 10,5 Milyonu Aşkın Üyesiyle Bırakın Türkiye’yi, Dünyanın Sayılı Siyasi Hareketlerinden Biridir.”

“AK PARTİ NE KADAR GENİŞ BİR KİTLEYE ULAŞIRSA MİLLETİMİZİN KARDEŞLİĞİ O DERECE KUVVETLENİR”

Erdoğan, AK Parti İstanbul 100 Bin Yeni Üye Programı’ndaki Konuşmasında, Ülkenin Tüm Renklerini Kucaklayan, Bütün Farklılıklarını Kuşatan Bu Hareketin, Bu Davanın Türkiye’nin En Geniş Ailesi Olduğunu Söyledi.

Sadece Üye Sayısına Göre Değil, Aynı Zamanda Temsil Kabiliyeti Bakımından da Açık Ara Birinci Parti Olduklarını Dile Getiren Erdoğan, AK Parti’nin Güçlü Olması ve Güçlü Kalmasının Türkiye’nin Birlik, Bütünlük ve Selameti Açısından Hayati Öneme Sahip Olduğunu Kaydetti.

Bu Hareket Ne Kadar Büyürse Türk Demokrasisinin de O Derece Güçleneceğini Dile Getiren Erdoğan, “Bu Hareket Ne Kadar Güçlenirse Türkiye’nin Kalkınma Gayretleri de O Derece Hızlı Neticeye Ulaşır. AK Parti Ne Kadar Geniş Bir Kitleye Ulaşırsa Milletimizin Kardeşliği O Derece Kuvvetlenir. AK Parti Özellikle Genç Kuşaklarla Kadrosunu Ne Kadar Tahkim Ederse Türkiye’nin Geleceği O Derece Aydınlık Olacaktır.” Diye Konuştu.

Erdoğan, Üye Çalışmalarını Yürütürken Yapılan Her Yeni Kaydın Partiyle Beraber Ülkeyi de Güçlendirdiğinin Asla Akıllardan Çıkarılmaması Gerektiğini Vurgulayarak, ‘Küçük Olsun, Benim Olsun’ Düşüncesiyle Değil, ‘Büyük Olsun Bizim Olsun’ Vizyonuyla Hareket Edeceklerini Söyledi.

Erdoğan, Partiye Emek Vermiş, Teşkilatın Tozunu Yutmuş Tüm Yol Arkadaşlarıyla İrtibatın Güçlendirileceğini İfade Etti.

Konuşması Sırasında “Tayyip Dede” Diye Seslenen Bir Çocuğa “Hoş Geldin Torunum” Diyen Erdoğan, Şöyle Devam Etti:

“83 Milyonun Her Bir Ferdini Kucaklamaya Çalışacağız. Yeni İsimlerle Yeni Yüzlerle Yeni Hizmet Erleriyle Kadrolarımızı Tahkim Ederken Tek Bir Gönüldaşımızı Dahi Dışarıda Bırakmayacağız. Hiç Kimseyi Dışlamadan, Kırmadan, Dökmeden, Hatta Varsa Kırık Kalpleri Tamir Ederek Faaliyetlerimizi Yürüteceğiz. Daha Önce de İfade Etmiştim, Bu Vesileyle Tekrar Altını Çizerek Söylemek İstiyorum. AK Parti Milletin Partisidir. 83 Milyonun Tamamının Partisidir. Bu Partiyi Kuran da 18 Yıl Boyunca İktidarda Tutan da Milletimizin Bizatihi Kendisidir. Milletimizin Sinesinden Çıkmış Bir Hareket Olarak Bizim Kimseyi Dışlamaya, Kimseyi Ötekileştirmeye, Kimseyi İnancından, Fikrinden, Hayat Tarzından Ötürü Hor, Hakir Görmeye Hakkımız Yoktur. Önce Millet, Önce Memleket Diyen Türkiye Eksenli Hareket Eden Herkese Elimizi Uzatmak Durumundayız. Bugüne Kadar Uzattık, Uzattığımız İçin de Allah’a Hamdolsun Güçlüyüz.”

Erdoğan, AK Parti Çatısı Altında Terör ve Şiddetle Arasına Mesafe Koyan Herkese, Ne Kadar Aykırı Olursa Olsun Her Türlü Görüşe Yer Olduğunu, Hakaret İçermediği Sürece Partinin Güçlenmesine Katkı Yapacak Her Türlü Eleştiriye de Kapının Sonuna Kadar Açık Olduğunu Kaydetti.

Hakikatin Kıvılcımının Fikirlerin Yasaklanmasından Değil, Fikirlerin Çarpışmasından Doğduğuna İnandıklarını Dile Getiren Erdoğan, Şimdiye Kadar Bu Anlayışla Hareket Ettiklerini, Farklı Fikirlere Daima Açık Olduklarını Anlattı.

AK PARTİ’NİN 7. BÜYÜK KONGRE SÜRECİ

Erdoğan, Özellikle Şu An Çalışmaları Devam Eden 7. Büyük Kongre Sürecini Bu Bakımdan En Verimli Şekilde Değerlendirmek İstediklerini Belirterek, Şöyle Konuştu:

“Büyük Kongre Hazırlıkları, Bize Hem Muhasebe Yapma Hem Kendimizi Yenileme Hem de Eksikliklerimizi Giderme Fırsatı Veriyor. Salgın Sebebiyle Kongrelerimizi Sadece Teşkilat Mensuplarıyla Yapmak Zorunda Kalsak da Milletimizin Farklı Kesimleriyle İrtibatımızın Kopmasına Asla Müsaade Etmiyoruz. Salgın Kurallarına Uygun Şekilde Vatandaşlarımıza Ulaşarak, Onlarla Hasbihal Ediyor, Fikirlerini Alıyor, Gönüllerini Kazanmaya Çalışıyoruz. İnşallah Bu Sürecin Sonunda AK Parti Çok Daha Güçlenmiş Şekilde Yoluna Devam Edecektir. Sizler de Görüyorsunuz Türkiye Olarak Aynı Anda Birden Çok Cephede Çetin Bir Mücadele Veriyoruz, İçeride Veriyoruz, Sınır Ötesinde Veriyoruz, Ötenin Ötesinde de Veriyoruz. Sadece Sınırlarımız İçinde Değil, Irak’tan Suriye’ye, Akdeniz’den Ege’ye Kadar Geniş Bir Alanda Emperyalizmin Farklı Yüzleriyle Muhatap Oluyoruz. Bir Asır Önce Anadolu’yu İşgal Edenlerle Bugün Libya’da Doğu Akdeniz’de Karşımıza Dikilenler Arasında Niyet ve Saik Bakımından Hiçbir Fark Yoktur. O Dönemde İşgalcilere Alkış Tutanlar Olduğu Gibi Bugün de Farklı Kisveler Altında Mandacılığı Savunanlar Var. O Dönemde İşgalcilerle Bir Olup Millete İhanet Edenler Olduğu Gibi Bugün de Gavurun Kılıcını Sallayanlar Var. O Dönemde Kalemini İşgalcilerin Emrine Verenler Olduğu Gibi Bugün de Batılı Efendilerine Şirinlik Yapan Kalemşörler Var.”

Erdoğan, Tıpkı Bir Asır Önce Olduğu Gibi Bunların Karşısında İse İstiklali ve İstikbali İçin Gerekiyorsa Kanının Son Damlasına Kadar Mücadele Etmeye Hazır Bir Millet Olduğunu Vurgulayarak, İşgale Boyun Eğmek Yerine ‘Ya İstiklal Ya Ölüm Parolasıyla’ Anadolu’yu Yedi Düvele Dar Eden Şerife Bacılar, Sütçü İmamlar, Nene Hatunlar, Antepli Şahin Beylerin Halen Var Olduğunu Kaydetti.

“SALDIRILARIN HEDEFİ 100 YIL ÖNCE YARIM KALMIŞ HESABI GÖRMEK”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gezi Olaylarıyla Fitili Ateşlenen, 17-25 Aralık Girişimiyle Devam Eden, 15 Temmuz Hain Darbe Teşebbüsüyle Ayyuka Çıkan Saldırıların Yegane Hedefinin 100 Yıl Önce Yarım Kalmış Hesabı Görmek Olduğunu Belirterek, Bu Coğrafyada ve Dünyanın Pek Çok Yerinde Yapılanların Ülkeye de Uygulanmak İstendiğini Söyledi.

“Ülkemizi Terörle Baskıyla Ekonomik Tetikçileriyle Hedef Alanların Amacı Bizi Onurlu ve Kararlı Duruşumuzdan Vazgeçirmektir.” Diyen Erdoğan, Şunları Söyledi:

“Böyle Başkalarıyla Bize Kalkıp da Ekonomik Destur Çekmeye Çalışanlar Kusura Bakmasınlar. Bunların Derdi Ne AK Parti’yledir, Ne Tayyip Erdoğan’ladır. Bunların Derdi Milletimizin Bizatihi Kendisiyledir. Toprağından Devletine Kadar Türkiye’nin Varlığıyladır. AK Parti ve Tayyip Erdoğan Üzerinden Türkiye’yi Teslim Almak, Türkiye’ye Diz Çöktürmek İçin Her Yolu Deniyorlar.”

Her Ne Kadar Muhalefet Görmek İstemese de Bu Geçeği Artık Milletin Tüm Fertlerinin Gördüğünü Belirten Erdoğan, Mücadelenin Tayyip Erdoğan’ın İkbal Mücadelesi Olmadığını, Ülke ve Gelecek İçin Yürütülen İstikbal Mücadelesi Olduğunu, Vicdan ve İzan Sahibi Herkesin Bildiğini Kaydetti.

Erdoğan, Fransa Cumhurbaşkanı Macron’un “Bizim Problemimiz Türk Milletiyle Değil, Bizim Problemimiz Erdoğan’la, Erdoğan’ı İndirmemiz Lazım” Dediğini Anımsatarak, “Macron Senin Zaten Süren Az Kaldı. Gidicisin. Ben Sana Birkaç Yıl Önce Ne Demiştim? Bir Telefon Görüşmemizde, Bak Tarih Bilgin Hiç Yok, Önce Tarih Öğren Demiştim ve Türkiye’ye Tarih Dersi Verme. Biz Sizi Cezayir’den Tanırız. Bir Milyon Cezayirliyi Siz Öldürdünüz, 800 Bin Ruandalıyı Siz Öldürdünüz. Biz Sizi Libya’dan Tanırız. Yüz Binlerce Libyalıyı Siz Öldürdünüz. Bize İnsanlık Dersi Veremezsiniz. Biz Osmanlı Olarak Buralara Gittiğimiz Zaman Barışı Götürdük, Buralara Gittiğimizde İnsanlığı Götürdük. Önce Bunu Öğren. Tabi Bunu Hazmedemiyor, Onun İçin Çıldırıyorlar.” Diye Konuştu.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

SAĞLIK BAKANI KOCA: VİRÜSÜ YENECEK GÜÇ BİRLİKTE MÜCADELEDİR

HIZLI YORUM YAP