DOLAR

32,5265$% -0.05

EURO

34,9789% 0.35

GRAM ALTIN

2.435,88%0,54

ÇEYREK ALTIN

4.050,00%-0,07

BİST100

9.716,77%-0,05

BİTCOİN

2108182฿%1.12208

ETHEREUM

103212Ξ%1.34105

a

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: KORONAVİRÜS ÖNLEMLERİNDE MECBUREN İŞİ TEKRAR SIKMAK DURUMUNDAYIZ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Koronavirüs Önlemleri İle İlgili, “Mecburen İşi Tekrar Sıkmak Durumundayız.” Diyerek, “Bunları Keyfimizden Yapmıyoruz. Sadece Halkımıza Olan Duyarlılığımızdandır.” İfadesini Kullandı.

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cuma Namazını Üsküdar’daki Hz. Ali Camisi’nde Kıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kısıklı’daki Konutundan Hz. Ali Camisi’ne Geçti.

Burada Cuma Namazını Kılan Erdoğan’a, İletişim Başkanı Fahrettin Altun, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ve AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak da Eşlik Etti.

Cami Çıkışında Basın Mensuplarının Sorularını Yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Koronavirüs Önlemleri İle İlgili, “Mecburen İşi Tekrar Sıkmak Durumundayız.” Diyerek, “Bunları Keyfimizden Yapmıyoruz. Sadece Halkımıza Olan Duyarlılığımızdandır.” İfadesini Kullandı.

Aşı Çalışmaları İle İlgili de Erdoğan, “Yılbaşından Sonra Bazı Olumlu Sinyaller Alacağımızı Görüyoruz.” Şeklinde Konuştu.

“DARBECİ HAFTER ENİNDE SONUNDA BU İŞTE KAYBEDECEK”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Darbeci Hafter Eninde Sonunda Bu İşte Kaybedecek, Bunu Görüyoruz.” Dedi.

“Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis İle Görüşme Konusunda Sıkıntımız Yok.” Diyen Erdoğan, “Neyi Görüşeceğiz, Hangi Çerçevede Görüşeceğiz, Aslolan Budur.” İfadesini Kullandı.

“ORUÇ REİS TEKRAR GÖREVİNE DÖNECEK”

Bakım Çalışması Bittikten Sonra Oruç Reis’in Tekrar Görevine Döneceğini Belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Oruç Reis’i Bakım İçin Limana Çektiysek Bunun da Bir Anlamı Var.” Dedi.

MISIR İLE İSTİHBARİ GÖRÜŞMELER

Erdoğan, “Mısır İle İstihbari Görüşmelerin Yapılması Farklıdır, Yaparız. Hiçbir Açıdan Engel Yoktur Ama Yunanistan İle Yaptığı Anlaşma Bizi Üzmüştür.” Şeklinde Konuştu.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

MİLLİ SAVUNMA BAKANI AKAR: MACRON PROBLEMLERİN ÜZERİNE BENZİN DÖKÜYOR

HIZLI YORUM YAP