DOLAR

32,5421$% 0.26

EURO

34,7521% -0.02

GRAM ALTIN

2.485,21%0,94

ÇEYREK ALTIN

4.248,00%0,30

BİST100

9.524,59%-0,06

BİTCOİN

2066994฿%4.32475

ETHEREUM

99784Ξ%3.15998

a
  • Selam Tuzla
  • GENEL
  • CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: EMEK KONUSUNDA ADALETİN TESİSİ İÇİN MÜCADELE ETTİK

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: EMEK KONUSUNDA ADALETİN TESİSİ İÇİN MÜCADELE ETTİK

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Hak Arayışının Uzlaşma Zemininde Sürdürülmesi Gerektiğine İnandık, Emek Konusunda Adaletin Tesisi İçin Mücadele Ettik.” İfadelerini Kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü” Dolayısıyla Bir Mesaj Yayımladı.

Tek Sermayeleri Emek ve Alın Teri Olan, Türkiye’nin Büyümesinde ve İlerlemesinde Önemli Rol Oynayan İşçilerin 1 Mayıs’ını Tebrik Eden Erdoğan, Göreve Geldikleri Günden Bu Yana Hak Arayışının Uzlaşma Zemininde Sürdürülmesi Gerektiğine İnandıklarını, Emek Konusunda Adaletin Tesisi İçin Mücadele Ettiklerini Belirtti.

İşçilerin Sorunlarının Çözümü İçin Her Zaman Samimiyetle Çalıştıklarının Altını Çizen Erdoğan, Bu Kapsamda, Ücretten, Sosyal Haklara ve Çalışma Ortamlarının İyileştirilmesine Kadar Önemli Adımlar Attıklarını Hatırlattı.

“Tüm Dünyayı Etkileyen Kovid-19 Salgınına Karşı Yürüttüğümüz Mücadelede de Çalışanlarımızı Her Alanda Koruyacak Tedbir ve Desteklere Büyük Önem Verdik.” İfadelerini Kullanan Erdoğan, Şunları Kaydetti:

“Salgınla Mücadele Ederken Hiçbir Vatandaşımızın Mağdur Olmaması, Özellikle İstihdamın Korunması İçin Elimizden Gelen Gayreti Gösteriyoruz. Sosyal Koruma Kalkanı Altında Hayata Geçirdiğimiz Programlarla Salgının Çalışanlarımızın Hayatında Yol Açtığı Sıkıntıları En Aza İndirmeye Çalışıyoruz. Türkiye Büyüdükçe, Güçlendikçe, Zenginleştikçe Ortaya Çıkan Katma Değerden Milletimizin Her Bir Ferdinin Yararlanması İçin Her Türlü Çabayı Göstermeye Devam Edeceğiz.

Her Vesileyle Belirttiğim Gibi, İşçilerimizin Hakkının, Hukukunun Korunması Doğrultusunda Yapılacak Her Türlü Samimi Çalışmayı Desteklemeye Devam Edecek, İşçilerimizle, Çalışanlarımızla Sonuna Kadar Kol Kola, Omuz Omuza Yürüyeceğiz. Tüm Dünyada İşçilerin Birlik Ve Dayanışma Günü Olarak Kutlanan 1 Mayıs’ın, Hakkaniyetli ve Adil Şartlarda Bir Çalışma Ortamına Vesile Olmasını Temenni Ediyor, Tüm Vatandaşlarımı En Kalbi Duygularımla Selamlıyorum.”

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: BU ZORLU SÜREÇTEN ALNIMIZIN AKIYLA ÇIKMAYI BAŞARDIK

HIZLI YORUM YAP