DOLAR

32,5217$% 0

EURO

34,8390% 0.48

GRAM ALTIN

2.428,68%-0,16

ÇEYREK ALTIN

4.078,00%-1,17

BİST100

9.645,02%-0,50

BİTCOİN

2157471฿%-0.20293

ETHEREUM

104351Ξ%0.53603

a

CUMHUR İTTİFAKINI KERMESTE PEKİŞTİREN AĞASARLILAR DERNEK BİNASI YARARINA BULUŞTU

Tuzla-Trabzon İli Ağasarlılar Derneğinin Şifa Mahallesinde Devam Etmekte Olan Dernek Binasına Katkı Sağlamak İçin Şifa AVM Düğün Salonunda Geniş Katılımlı Kermes Düzenledi. Müthiş Kermese İmza Atan Ağasarlı Hanımlar Düzenlenen Kermesten Elde Edilen Geliri Yapımı Devam Dernek Binası İçin Kullanacaklar.

Yoğun Katılımın Olduğu Kermese; Tuzla Belediye Başkanı ve AK Parti Tuzla Belediye Başkan Adayı Dr.Şadi Yazıcı, AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Suat Durak, MHP Tuzla İlçe Başkanı Erdem Doğruer, Tuzla Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Çabuk, Serhan Kural, Derya Bacacı, AK Parti Grup Başkan Vekili Mehmet Kinsiz, AK Parti Tuzla Kadın Kolları Başkanı Nurhan Erdem, MHP Tuzla Kadın Kolları Başkanı Demet Gültürk, MHP Eski İlçe Başkanı Volkan Beşiroğlu, AK Parti Tuzla Gençlik Kolları Başkan Hakan Yıldızcı, İşadamları, Muhtarlar ve Muhtar Adayları, Meclis Üyesi Aday Adayları ve Çok Sayıda Trabzonlu Katıldı.

Protokol Yaptığı Konuşmalarda Birlik Beraberlik Mesajları Verirken Kültürümüz Yaşatmak İçin Herkesin Destek Olması Gerektiği Vurgulandı. Cumhur İttifakını Kermeste Pekiştiren Protokol Açılış Kurdelasını Yörenin  Kıyafetleriyle Ağasarlıların En Gençleri İki Büyük Hanımefendinin de Katılımıyla Birlikte Kesti.

Dernek Kadın Kollarında Bulunan Üyelerin de Katkılarıyla Hazırlanan Nevresim Takımları ve İsme Yazılı Olan Havluların Sahipleri Cömert Davrandığı Kermeste Tuzla Belediye Başkanı Adına Hazırlanan Havluda Erzurum Plakası 25 ve Trabzon Plakası 61 İşlenmiş Olduğu Gözlerden Kaçmadı. Yoğun Programlarından Dolayı Avrupa Yakasında Önemli Bir Toplantıda Olan Başkan Yazıcı Söz Verdiği Üzere Geçte Olsa Katıldı.

Derneğe Katkıda Bulunmak Adına Düzenlenen Dualarla Açılışı Gerçekleşen Kermesin Sonunda Siyaset ve İş Dünyası Yoğun İlgi Gösterdiği Kermesin İkramlarını veya Seçtikleri Ürünlerin Tadına Bakarak Bağışta Bulundu. Satılan Havlu, Nevresim Takımı ve Yiyeceklerden Elde Edilen Gelirin Dernek Binasının Yapımında Kullanılacağı Belirtildi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

ANKARA’DA BAŞLAYAN CUMHUR İTTİFAKI TUZLA’DA DEVAM EDİYOR

HIZLI YORUM YAP