DOLAR

32,3521$% 0.25

EURO

35,1177% -0.15

GRAM ALTIN

2.308,43%1,37

ÇEYREK ALTIN

3.973,00%0,24

BİST100

9.079,97%3,10

BİTCOİN

2288387฿%3.00209

ETHEREUM

115188Ξ%1.85712

a

CUMA NAMAZI SALGIN SONRASI İLK KEZ KILINDI

Yeni Tip Koronavirüs Tedbirleri Kapsamında Toplu İbadetin Kısıtlanmasının Ardından İlk Cuma Namazı, Birçok Kentte Belirlenen Cami Ve Mescitlerde Kılındı.

Yeni Tip Koronavirüs Tedbirleri Kapsamında Toplu İbadetin Kısıtlanmasının Ardından İlk Cuma Namazı, Kılındı.

Vatandaşlar, Birçok Kentte Belirlenen Cami Ve Mescidlerde Sosyal Mesafe Kuralına Uyarak Cuma Namazını Kıldı.

İstanbul, Ankara, Şanlıurfa, Gaziantep, Malatya, Kahramanmaraş, Kilis Ve Adıyaman’da Da Yeni Tip Koronavirüs Önlemleri Kapsamında Yaklaşık 2,5 Ay Sonra Cuma Namazı Kılındı.

Konya, Karaman, Aksaray Ve Afyonkarahisar’da Yeni Tip Koronavirüs (Kovid-19) Tedbirleri Kapsamında Toplu İbadete Ara Verilmesinin Ardından İlk Cuma Namazı, Belirlenen Yerlerde Kılındı.

VATANDAŞLAR CAMİ AVLULARI, PAZARYERLERİ VE STATTA CUMA NAMAZI KILDI

Antalya’da, Salgınla Mücadele Normalleşme Sürecinde Camiler Yeniden İbadete Açıldı. Kepez İlçesindeki Ali Uyaroğlu Camisi’nde Namaz Öncesi Antalya Müftülüğü Tarafından Kurban Kesildi, Dua Edildi. Cuma Namazı Öncesinde Dezenfekte Edilen Camilerde Görev Alan Polis Ekipleri, Vatandaşları Maske Takmaları Ve Sosyal Mesafe Kuralına Uymaları Konusunda Uyardı. Abdestlerini Evlerinde Alarak Cami Ve Kapalı Pazar Yerlerine Gelenlerin Girişte Ellerine Dezenfektan Sıkıldı, İsteyenlere Seccade Ve Maske Dağıtıldı. Seccadelerini Sosyal Mesafe Kuralına Göre Seren Vatandaşlar, Uzun Bir Süre Sonra Cemaatle Namaz Kılmanın Mutluluğunu Yaşadı.

Alanya İlçesinde Aralarında Cami Avluları, Stat, Okul Ve Meydanların Da Bulunduğu 85 Noktada Cuma Namazı Kılındı.

Muğla Merkez Ve İlçelerinde De Önceden Dezenfekte Edilen Camilerde Görev Alan Polis Ekipleri, Namaz Öncesi Vatandaşları Maske Ve Sosyal Mesafe Kurallarıyla İlgili Uyardı.

Isparta Ve Burdur’da Da Abdestlerini Evlerinde Alan Ve Seccadelerini Yanlarında Getiren Vatandaşlar, Sosyal Mesafe Kurullarına Uygun Şekilde Saf Tuttu.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

ADALET BAKANI GÜL: CEZAEVLERİNDE KAPALI GÖRÜŞLER 1 HAZİRAN’DA BAŞLAYACAK

HIZLI YORUM YAP