DOLAR

32,5217$% 0

EURO

34,8390% 0.48

GRAM ALTIN

2.428,68%-0,16

ÇEYREK ALTIN

4.078,00%-1,17

BİST100

9.645,02%-0,50

BİTCOİN

2157471฿%-0.20293

ETHEREUM

104351Ξ%0.53603

a

CHP TUZLA’DA BİNGÖL DAYANIŞMASI

Cumhuriyet Halk Partisi Tuzla İlçe Başkanlığın Olağan Kongre Sürecine Sayılı Günler Kala Mevcut İlçe Başkanı Hasan Uzunyayla Salı Akşamı Yapılan Örgüt Toplantısında Durum Değerlendirmesi Yaparak Son Kez Nabız Yokladı.

Cumhuriyet Halk Partisi Tuzla İlçe Başkanlığı 12.Olağan İlçe Kongresine Tek Listeyle Gidiyor. Mevcut İlçe Başkanı Hasan Uzunyayla 17 Kasım 2019 Günü Yapılan Mavi Listenin Damga Vurduğu Mahalle Delege Listelerinde Sonra Bir Takım Çalışmalar Yapan Uzunyayla Son Olarak İlçe Binasında Yaptığı Toplandı da Aday Olmayacağını Açıkladı.

İlçe Yönetimine Muhalefet Olanların Bu Durumdan Memnun Olduklarını Açıklarken Genç ve Tecrübesiz Olan Av.Eren Ali Bingöl Tek Aday Olduğu 12.Olağan Kongre İçin Yeterli Olmayacağı da Konuşulanlar Arasında. Hasan Başkan Kareli Aday Olan Eren Ali Bingöl Karlıovanın Köylerinde Hal Böyle Olunca Bir Bingöllü Gidiyor Yeni Bir Bingöllü Geliyor Şeklinde Sesli Sesli Düşünmeye Başladılar.

CHP Tuzla Belediye Başkan Adayı Olan Cami Mahallesinde Oturan Salim Gürsoy, CHP Grup Başkanvekili Aydınlı Mahalle Sakini Düzgün Acar, Mimarsinan Mahallesinden Meclis Üyesi Yasemin Kazan, Şifa Mahallesinde Oturan Celal Cendere İle Meclis Üyeleri Mustafa Sevim, Olgun Çelik, Serkan Tay’ın Delege Seçilemediği Kongre Öncesi Mevcut Yönetim Yeni Bir Arayış İçerisinde Olduğu Edindiğimiz Bilgiler Arasında. Ama Dün Akşam Saatlerinde İlçe Binasında Toplanan CHP Örgütüne Aday Olmayacağını Açıklayan Mevcut Başkan Hasan Uzunyayla Bu Akşam da Bingöllüller Dayanışmasını Göstererek Yukarıdaki Poz ve Aşağıdaki Açıklamayla Delegelere Bir Kez Daha Şok Etkisi Yarattı. Delege Seçilemeyenlerin Bu MESAJ Karşısında Nasıl Bir Yol İzleyeceği Merak Konusu Oldu.

UZUNYAYLA’DAN DELEGELER MESAJ

12 Ocak 2020 Pazar Günü Gerçekleştireceğimiz Cumhuriyet Halk Partimizin 12.Tuzla Olağan Kongresinde, Tüm Örgütümüzün Bir Araya Gelip Ortak Uzlaşı Yapısını Yaratacağına Olan İnancımla Ben Değil Biz Diyerek İlçe Başkan Adayı Olmadığımı Sizlerle Paylaşmaktan ve Adaylığını Açıklamış Olan Eren Ali Bingöl Arkadaşımızı Destekleyeceğimi Bilgilerinize Sunmaktan Onur Duyarım.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

KAYMAKAM AKÇA TUZLA’DA YILBAŞI GECESİ DENETLEMELERDE BULUNDU

HIZLI YORUM YAP