DOLAR

32,5265$% -0.05

EURO

34,9789% 0.35

GRAM ALTIN

2.435,88%0,54

ÇEYREK ALTIN

4.050,00%-0,07

BİST100

9.716,77%-0,05

BİTCOİN

2108182฿%1.12208

ETHEREUM

103212Ξ%1.34105

a
  • Selam Tuzla
  • TUZLA HABERLERİ
  • CEMİL EKŞİ İMAMOĞLU VE KAFTANCIOĞLU’NU TOPA TUTTU! ”FETÖ’CÜ BÜLENT AKKÖSE’NİN” ATAMASINI SERT SÖZLERLE ELEŞTİRDİ

CEMİL EKŞİ İMAMOĞLU VE KAFTANCIOĞLU’NU TOPA TUTTU! ”FETÖ’CÜ BÜLENT AKKÖSE’NİN” ATAMASINI SERT SÖZLERLE ELEŞTİRDİ

CHP’nin İstanbul Örgütünde Önemli Görevler Bulunmuş Cemil Ekşi, CHP’nin İBB Başkanı İmamoğlu ve İl Başkanı Kaftancıoğlu Hakkında Zehir Zemberek Açıklamalarda Bulundu. Ekşi, CHP Çatısı Altında FETÖ’cülerin Önemli Görevlere Getirildiğini Söyledi.

CHP’nin Eski İlçe Başkanı Cemil Ekşi Sosyal Medya Hesabından İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu İle İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu Topa Tuttu. Fetöcü Bülent Akköse’yi Yerden Yere Vurdu.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Canan Kaftancıoğlu’nu Zorda Bırakacak Açıklamalarda Bulundu.

”FETÖ’CÜLER GÖREVE GETİRİLİYOR”

Ekşi’nin Paylaşımı Şu Şekilde;

”Değerli arkadaşlar bugünlerde İstanbul Büyükşehir Belediyemizin iştirakleri oluşturuluyor. Elbette burada bir sorun yok ancak yıllardır iktidar özlemi çeken emek veren bedeli ödeyen gerçek Cumhuriyet Halk Partililer acaba bir kenara mı itiliyor? Bence itiliyor. Bu partide hiç emeği olmayanlar, hiç hak etmeyenler hatta hiç hakkı olmayanlar maalesef Büyükşehir Belediyesi tarafından önemli pozisyonda görevlendiriliyorlar.

Mesela bunu Tuzla için söyleyebilirim. Şahsiyet FETÖ’cü, ne olduğu belirsiz bireyler bir yerde görev alıyorsa hatta yetmiyorsa bir de iştiraklere korunmak isteniyorsa buna bütün Tuzladaki Cumhuriyet Halk Partilerin el birliğiyle itiraz etmeli…

”PARTİLİLER BUNA SESSİZ KALMAMALI”

Eğer Bugün Siyasette Emeği Olmadan Emek Hırsızları Şahsiyet Karaktersiz Bu İnsanları Bu Partinin Gerçek Sahibi Olan Onurlu Ve Şerefli Cumhuriyet Halk Partilerin Emeğini Çalıyorsa Onların Hak Ettiği Makamlara Çöküyorsa Partililer Buna Sessiz Kalmamalı Bence…

Başta Tuzla İlçe Başkanı Ali Eren Bingöl Ve Yönetimi, Belediye Meclis Grubu Ve Cumhuriyet Halk Partisi İçin Yıllardır Tuzla’da Bedel Ödeyen İnsanlar Ne Öyle Şahsiyetsiz Karaktersiz İnsanları Bir Görevden Sonra İkinci Bir Göreve Gitmelerine Karşı Çıkacaklardır.

TEK TEK İSİM VERDİ

Sonunda siz isim isteyeceksiniz zaten ben söyleyeyim. Siz de biliyorsunuz Büyükşehir iştiraklerinde talebi olan eski ilçe başkanımız Aliekber Kızılkan, Ali Çelik, Mehmet Çalasın Cemal Aslan, Erol Çakır gibi arkadaşlar değil…

Dün partiye gelip üzerinde büyük bir şaibe de FETÖ’cü olduğu iddia edilen Bülent Akköse denilen bu şahsiyetin böyle bir göreve getirilmesi Tuzla Cumhuriyet Halk Partisi örgütüne bir saygısızlıktır.

CANAN KAFTANCIOĞLU’NA SERT SÖZLER

Buradan İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’na Seslenmek İstiyorum Bugüne Kadar Televizyonlarda, Medyada, Basında Söyledikleriniz Doğruysa Arkasında Durun. Sahtekar, Yalancı, Riyakarları Örgütünü Ona Koymaya Hakkınız Yoktur. Yoksa Sizi De Aynı Düşünceyle Görünür Unutmayın.

”İMAMOĞLU! TUZLA’YA GELDİĞİNİZDE BU ÖRGÜT SİZE SÖYLEYECEĞİNİ BİLİR”

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na Da Sesleniyorum. Tuzla’nın Hiç Kimsenin Düşüncesini Almadan, Hiçbir Emeği Olmadan, Saygı Duymadan Ne Olduğu Belirsiz Böyle Bir Kişiyi Hangi Kritere Göre Görevlendirdiniz?

Bunu Biz De Bu Partiye Emek Veren Size Destek Veren Biri Olarak Öğrenmek İstiyoruz. Bu Da Bizim Hakkımızdır Diye Düşünüyoruz Sayın Başkan…

Siyasetten Bir Emeğin Karşılığını Vereceksiniz Kişisel Tercihlerinizde Bunu Yapamazsınız. Emeği Ve Bugüne Kadar Yapılanları Almalısınız. Ama Takdir Sizin Şu An Süleyman Sizsiniz, Mühür Sizde…

Ama Bilesiniz Ki, Bir Daha Tuzla’ya Geldiğinizde Bu Örgüt Size Söyleyeceğini Bilir. Onlar Belki Bugün Bir Şey Söyleyemiyor Ama Ben Söylüyorum.

Yanlış Yapıyorsunuz. Bu Yaptıklarınız Yanlıştır. Elbet Bir Gün Bedelini Siyaseten Ödersiniz Ben Açıkça Söylüyorum…”

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA’DA SOKAĞA ÇIKMA YASAĞINA ‘EVDE KAL’ ÇAĞRISINA RİAYET EDİLİYOR

HIZLI YORUM YAP