DOLAR

32,4531$% 0.25

EURO

34,6009% 0.24

GRAM ALTIN

2.482,70%1,82

ÇEYREK ALTIN

4.221,00%-5,14

BİST100

9.679,80%-1,37

BİTCOİN

2052227฿%-0.65801

ETHEREUM

100235Ξ%1.0617

a

CEFAKAR TUZLALILAR BAŞKAN YAZICI’NIN GÜCÜNE GÜÇ KATMAYA GELDİ

Tuzlaspor Taraftar Grubu Cefakar Tuzlalılar, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı İle Yemekte Bir Araya Geldiler.

Tuzla Belediyesi Ayyıldız Sosyal Tesisleri’ndeki Yemeğe Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Çabuk, Cefakar Tuzlalılar Tribün Lideri Nafız Hacıalioğlu ve Ailesi, Tuzlaspor’a Gönül Vermiş Cefakar Tuzlalılar Taraftar Grubu Üyeleri Katıldılar.

Cefakar Tuzlalılar Yemeğinde Bir Konuşma Yapan Nafız Hacıalioğlu, “ Cefakar Tuzlalılar Olarak Aile Olduğumuzu Burada Bir Kez Daha Kanıtlamış Olduk. Kurulduğumuz Günden Bu Yana 8 Yıldır Cefakar Tuzlalılar Olarak Sadece Tribünlerde Değil, Spor Camiasında Değil, Tribün Dışında da Dostluğu, Abi Kardeşliği, Acı Günümüzü Tatlı Günümüzü Birlikte Yaşıyoruz. Buraya Gelen Bütün Kardeşlerimize Teşekkür Ediyorum. Bizlere Her Zaman Desteğini Veren Tuzla Belediye Başkanımız Şadi Yazıcı’ya Şahsım Adına ve Grubum Adına Teşekkür Ediyorum” Dedi.

Cefakar Tuzlalılar Yemeğinde Bir Konuşma Yapan Tuzla Belediye Başkan Yardımcısı ve Tuzlaspor Eski Kulüp Başkanı Ahmet Çabuk, “ Tuzlaspor Kurulalı Çok Yıllar Oldu. Ama Cefakar Tuzlalıları Birlikte Kurduk. Bu Oluşumun Oluşmasında Bizlerin Yanında Olan Tuzla Belediye Başkanımız Şadi Yazıcı’ya Teşekkür Ediyorum. Tuzla Belediye Başkanımız Dr. Şadi Yazıcı, Tuzlaspor’un Almış Olduğu Başarılarda En Büyük Mimar Oldu. Biliyorsunuz 31 Mart’ta Bir Yerel Seçime Gidiyoruz. Şuana Kadar Hiçbir Toplantımızda Hiçbir Siyasi Konuşma Yapmadım. Sizden Bu Akşam Özellikle Bir Ricam Var. Biz Tuzla Belediye Başkanımız Dr. Şadi Yazıcı İle Tuzla’yı Çok Farklı Bir Kimliğe Büründürmüş Olduk. Dolayısıyla Belediye Başkanımız 31 Mart’ta Yapılacak Seçimlerde Yeninden Belediye Başkan Adayımız Oldu. Benim Sizden Ricam 31 Mart Akşamına Kadar Sokak Sokak, Kapı Kapı, Bir Tuzlalı’nın Abisini Tekrar Belediye Başkanı Seçme Zorunluluğu Var. Eğer ki, Tuzlaspor’un Daha Güçlü Olmasını İstiyorsak, Tuzlanın Daha Güzel Bir Kimliğe Kavuşmasını İstiyorsak, Tuzla’nın En Az Bir 5 Yıl Daha Dr. Şadi Yazıcı’ya İhtiyacı Var. 31 Mart Akşamına Kadar Sayın Belediye Başkanımız İçin Kapı Kapı Dolaşmak Noktasında Bir Söz Almak İstiyorum. Söz Veriyor Musunuz?” Sözlerine Cefakar Tuzlalılar Hep Bir Ağızdan “ Evet” Diyerek Karşılık Verdiler.

Cefakar Tuzlalılarla Yemekte Bir Araya Gelen Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “ Biz İstanbul Tuzla’dan Başlar Derken, Tuzla’yı İstanbul’dan Saymayanlarla Hep Birlikte Mücadele Ettik. Tuzla Şuanda İstanbul’un En Gelişen, Parlayan Yıldızı Olarak Varsa Bunun Altında Cefakar Tuzlalılarında Payı Vardır. Sizlere Teşekkür Ediyorum. Tuzla’da 10 Yıldır Hizmet Ediyoruz. Biz Tuzla’yı Daha İyi Bir Noktaya Getirebilmek İçin Gece Gündüz Çalışıyoruz” Dedi.

Konuşmasında Belediye Başkanı Olduğu Dönemde Tuzlaspor’un Maçlara Bile Çıkamayacak Durumda Olduğunu Belirten Başkan Yazıcı, “ Göreve Geldiğimizin 3. Yılı İdi. Bana Eski Kulüp Başkanları ve Yönetimleri Gelip Tuzlaspor’a Sahip Çıkmamız Gerektiğini, Takımın Maçlara Çıkamayacak Durumda Olduğunu Belirttiler. Bu Bana Cuma Günü Söylendi. Biz de Cumartesi Akşamı Saat 9 veya 10’du, Ahmet Çabuk’la Beraberdik. Tuzlaspor’u Kurtarmak İçin Elimizden Geleni Yapacağız Dedik. Ahmet Çabuk’a Yarın Kongreye Gidiyorsun ve Yönetimi Oluşturup Yönetimi Alıyoruz Dedik. Ondan Sonra Başarılar Peş Peşe Gelmeye Başladı. Hep Birlikte El Ele Vererek 3 Yıl İçinde Şampiyonluklarla O Kısa Zamanda Oraya Gelebilmek Kolay Bir Şey Değildi. Destek Veren Tüm Kardeşlerimize Teşekkür Ediyoruz. Tuzla’nın Adını Duyuracak Her Hizmet Bizim İçin Değerlidir. Biz Her Hizmetimizi Tuzla’nın Adını Duyurabilmek İçin Yaptık. Marinamızı, Sahilimizi Tuzla’ya Gelen İnsanların Sayısı Artsın Diye Yaptık. Şampiyon Bir Tuzla İçin Cefakar Tuzlalılar Elinden Geleni Yapmaya Hazır Mısınız?” Dedi.

Başkan Yazıcı, Cefakar Tuzlalılar’dan “ Gönül Verdik Mavi Beyaza” Şarkısını Tekrardan Söylemelerini İsterken, “ Biz Tuzla’ya Hizmet Etmeye Gönül Verdik. Gençliğimizi ve Canımızı Alsa da Feda Olsun Tuzla’ya ” Diyerek Sözlerini Noktaladı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

GENÇ GÖNÜLLÜLER LİGİNDE GRUP TUTASTE MÜGE ANLI’NIN KONUĞU OLDU

HIZLI YORUM YAP