DOLAR

32,5640$% -0.01

EURO

34,8784% -0.05

GRAM ALTIN

2.422,73%-0,29

ÇEYREK ALTIN

4.054,00%-0,68

BİST100

9.722,09%0,80

BİTCOİN

2086877฿%-3.20001

ETHEREUM

101986Ξ%-2.21126

a

CANİKLİ, TEŞEKKÜR ZİYARETİNDE YEREL SEÇİMLERDE OY FARKINI KAPATMAK ZORUNDAYIZ

Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli’yi AK Parti Tuzla İlçe Başkanlığını Ziyareti Sırasında Tuzla İlçe Başkanı Suat Durak İl Yöneticisi ve Tuzla Koordinatörü Gülten Durdu Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Çabuk Gençlik Kolları Başkanı Hakan Yıldızcı İlçe Yöneticileri ve Meclis Üyeleri Karşıladı.

Mahalle Başkanlarının Da Katıldığı Teşekkür Ziyaretinde Canikli, 24 Haziran Seçimlerine İşaret Edip Büyük Bir Mücadeleden Çıktıklarını Bu Süreci Ayrıntılı Bir Şekilde Paylaştıklarını Belirterek Gerçekten Zor Bir Süreçti. Hepiniz Son Derece Samimi ve Büyük Bir Gayretle Bu Sürecin En İyi Şekilde Sonuçlanması İçin Ellerinizden Gelen Gayreti Gösterdiniz. Rabbim Bu Gayretinizi Samimi Duygularınızı En İyi Şekilde Değerlendirecektir Hepinize Teşekkür Ederim Dedi.

Türk Siyasi Tarihinin En Önemli Dönemeç Noktalarından Birini Allah’ın İzniyle Geçtiklerini Söyleyen Bakan Canikli, Dünya Genelinde 24 Haziran Seçimlerinin Her Yönleriyle Takip Edildiğini Söyledi.

“DÜNYANIN EN GÜÇLÜ AKTÖRLERİ BU SEÇİM İÇİN ALANDAYDI”

Canikli, “Cumhurbaşkanımız Yeniden Bu Millete Liderlik Etme Görevini İcazetini Milletimizden Aldı. İnşallah Hep Birlikte Bu Millete Ümmete Hizmete Devam Edeceğiz. O Yönüyle Hepimizi Gururlandıran Bir Konudur. Bu Seçim Sadece Türkiye’yi İlgilendiren Türkiye’de Yapılan Bir Seçim Değildir. Neredeyse Bütün Dünyanın En Güçlü Aktörleri Bu Seçim İçin Alandaydı, Arazideydi, Her Yerdeydi. Bizim Karşımızda Kemal Kılıçdaroğlu, Muharrem İnce ya da İşte Temel Karamollaoğlu, Meral Akşener Yoktu. Aklınıza Gelebilecek, Dünyanın Egemenliğini Elinde Bulunduran En Aktif Bir Şekle Sınırsız Kaynakların Kullanıldığı Yöntemle O Seçimlerde Arazide Özellikle Karşımızda Olanlara Destek Verdiler.” İfadelerini Kullandı.

Seçim Sürecinin Dinamik Olarak Geçirildiğini, Sonuçların İse Önümüzdeki Günlerde Daha Ayrıntılı Bir Şekilde Değerlendirileceğini Belirten Canikli, “Dinamik Bir Süreçti Bunları Önümüzdeki Günlerde Daha Ayrıntılı Bir Şekilde Değerlendireceğiz. Bütün Bunlara Rağmen, Bu Zaferin Elde Edilmiş Olması Elbette Takdire Şayan, Son Derece Önemlidir. Hepimizin Gayretleri Önemli, Sonuç İtibariyle Ortaya Çıkan Hesap Rabbimizin Hesabıdır. Birinci Boyutu, Cumhurbaşkanımızın Bu Ülkeyle Alakalı Çok Güzel Duygular Beslemeyen Çevrelerin Beklentilerine Rağmen, Son Derece Muhteşem ve Net Bir Zafer Ortaya Çıktı. Artık Kimse Bu Sonuçları Reddetme İmkanına Sahip Olmadı.
Seçim Çalışmalarının Sadece Türkiye İçerisinde Olmadığını, Dünyanın Her Tarafında Takip Edilerek, Bazı Ülkelerin Sonuçları Etkilemek İçin Müdahil Olduklarını Söyleyen Canikli, Konuşmasına Şöyle Devam Etti:

“TÜRKİYE’DEKİ SEÇİM SADECE TÜRKİYE’NİN DEĞİL!”

“Bu Seçim Çalışmaları Sadece Türkiye İçerisinde Olmadı. Dünyanın Her Tarafında Hem Takip Edildi, Hem de Aktif Olarak Bazı Ülkeler Sonuçları Etkilemek İçin Müdahil Oldular. Böyle Bir Tabloya Bundan Sonra da Alışık Olmalıyız. Türkiye’deki Seçim Sadece Türkiye’nin Seçimi Değil, Dünyanın Çok Önemli Bir Bölümünün Seçimidir. Daha Doğrusu Türkiye’nin Seçimi ve Türkiye’nin Önümüzdeki Dönemlerde Uluslar Arası Arenada Alacağı Rol, Dengeleri Değiştirme Kapasitesi Bütün Dünyayı İlgilendiriyor.”

“2018’DE 2,5 MİLYAR DOLARLIK SİLAH SATAN BİR TÜRKİYE”

“Seçim Çalışmalarında Söyledik. Biz 2018 Yılında Kendi Alanımla İlgili Söylüyorum. 2,5 Milyar Dolarlık Bir Silah İhracatı Planlıyoruz. Önümüzdeki Yıllarda Bu Artacak. Başka Örnekleri de Var. 2018’de Bunu Hedefliyoruz. Bunun Üzerine Çıkmamız da Kuvvetle Muhtemeldir. Bu Görüntüden, Dünya Silah ve Mühimmat Piyasasına Hakim Olan Ülke ve Güçlerin Çok Memnun Olduğunu Söylememiz Mümkün Değildir. Hatta Tam Tersine Son 10 Yıllık Zaman Dilimi İçerisinde Dünya Silah Piyasasına Bu Kadar Hızlı Giriş Yapan Türkiye’nin Bundan Sonra Bu Gidişle Önümüzdeki Dönemde Onların Alanlarını Büyük Oranda Daraltacağını, Pastadan Türkiye’nin Büyük Oranda Pay Alacağını Görüyorlar. Bundan Rahatsızlık Duyuyorlar ve Gelecekte de Bu Trendin Devam Etmesi Halinde Kendileri Açısından Zararların Ortaya Çıkacağını Gören Ülkeler Doğal Olarak Bu Seçimlere Müdahale Ediyorlar.”

“GÜÇLENME HAMLESİNİ İLERİ GÖTÜRECEK BAŞKA KADRO YOK”

“Bu İvmeyi Bu Ülkeye Kazandıran Kadronun Oyun Dışında Bırakılması Halinde Onlar Türkiye’nin Gelecekte Kendileri Açısından Bir Tehdit Olmaktan Çıkacağını Umuyorlar. Bu Konuda Yanılmıyorlar. Cumhurbaşkanımız Liderliğindeki Bu Hareket Devre Dışı Bırakıldığında Bu İlerleme, Büyüme, Zenginleşme ve Güçlenme Hamlesini İleriye Götürecek Başka Hiçbir Güç Yok. Bunu Tahminen Söylemiyoruz. Cumhurbaşkanımız Dışındaki Adayların Söylemlerinden Rahatlıkla Çıkarabiliyoruz. Çünkü Hepsi İktidara Geldiklerinde Türkiye’nin Kalkınmasına Katkıda Bulunan Bütün Gelişmeleri, Yatırımları Durduracaklarını Açıkça Söylediler.”

“CUMHURBAŞKANIMIZA GÜVENENLER PARTİMİZE GÜVENMİYOR MU?”

Önümüzde Bir de Mart 2019 Var. Partimize Verilen Oy İle Cumhurbaşkanımıza Verilen Oy Arasında Ciddi Manada Bir Fark Var. Bunun Sebebini İyi İncelenmesi Gerekiyor. Cumhurbaşkanımıza Güvenen Seçmen, Partimize Güvenmiyor Mu? Kadrolarımızla Birlikte Bu Süreçte Adrese Teslim Çalışma Yapmamız Gerekiyor. Buna da Hiç Ara Vermeden Kesinlikle Yarından İtibaren Başlamamız Gerekiyor. Zaten Teşkilatlarımız, Genel Merkezimiz, İlimiz, Gerekli Planlamaları Yapacak. Bakış Açımızda Ona Yönelik Olacak.

AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Suat Durak Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı Partililere Birer Teşekkür Konuşması Yaptı. Program Sonunda Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli Mahalle SKM Başkanlarını Seçimlerdeki Üstün Gayretlerinden Dolayı Birer Plaketle Ödüllendirdi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

MUSTAFA ATAŞ’DAN TUZLA’YA TEŞEKKÜR ZİYARETİ

HIZLI YORUM YAP