DOLAR

32,3521$% 0.25

EURO

35,1177% -0.15

GRAM ALTIN

2.308,43%1,37

ÇEYREK ALTIN

3.973,00%0,24

BİST100

9.079,97%3,10

BİTCOİN

2288387฿%3.00209

ETHEREUM

115188Ξ%1.85712

a

BOSNA HERSEK TUZLA’DAN İSTANBUL TUZLA’YA KARDEŞLİK KÖPRÜSÜ

Tuzla Evliya Çelebi Ortaokulu, Kardeş Okul Projesi Kapsamında Bosna-Hersek Tuzla Kladan Stupari  Ortaokulunu Misafir Etti. Fatih Sultan Mehmet Han’ın Fethi İle Serpilen Kardeşlik Tohumları Günümüze Kadar Büyüyerek Yıkılmaz Bir Çınar Halini Aldı. Bu Kapsamda Tuzla’yı Ziyarete Gelen 9 Öğretmen Misafirimiz İle 4 Gün Boyunca Etkinlikler Düzenlendi. Misafirlerle Beraber Tarihi Yarımada Turu İle İstanbul’un Tarihi Mekanları Gelen Misafirlerimize Tanıtıldı. Ardından Güzel İlçemiz İstanbul’un İncisi Tuzla da Tüm Sosyal Yaşam Alanlarıyla Misafirlere Tanıtıldı.

Bu Ziyaret Sonucunda Görüldü Ki Tarih Boyunca Fetih İle Atılan Tohumlar Kardeşlik Bağıyla Öyle Güçlenmiş Ki, Misafirlerimizin Belirttiği Üzere Osmanlı’ya Özlem Hep Sıcak Kalmış. Bir Çınarın Kolları Gibi Yek Vücut Olmuş İki Millet Kurulan Kardeşlik Köprüsüyle Birbirlerinin Derdiyle Dertlenecek, Sevinciyle Sevinecek ve Hiçbir Kuvvet Bu Bağı Koparamayacaktır.

Tuzla Evliya Çelebi Ortaokulunun Başarılı Müdürü Sedat Altay Gazetemize Yaptığı Açıklamalarda Kardeş Okul Projesi Kapsamında Bosna-Hersek Tuzla Kladan Stupari  Ortaokulunu Misafir Ettik. Bu Etkinlik Kapsamında Misafirlerimizi En Güzel Şekilde Ağırlamamız İçin Belediyemizin Tüm İmkanlarını (Ulaşım, Yeme İçme, Sosyal Alanların Kullanımı) Seferber Eden Eğitim Sevdalısı Tuzla Belediye Başkanımız Sayın Dr.Şadi Yazıcı Beyefendiye, Projenin Oluşturulmasında ve Geliştirilmesinde Bize Rehberlik Eden İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ahmet Alireisoğlu’na, Misafirlerimizin İkameti Konusunda Desteklerini Esirgemeyen Tuzla Mesleki ve Teknik Lisesi Müdürü Sayın Alparslan Öz’e, Özveriyle Misafirlerimiz İle İlgilenen İdareci ve Öğretmenlerimize Sonsuz Şükranlarımızı Sunuyoruz Dedi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA HEM, YILSONU SERGİ AÇILIŞLARI DEVAM EDİYOR

HIZLI YORUM YAP