DOLAR

32,5421$% 0.26

EURO

34,7521% -0.02

GRAM ALTIN

2.485,21%0,94

ÇEYREK ALTIN

4.248,00%0,30

BİST100

9.524,59%-0,06

BİTCOİN

2066994฿%4.32475

ETHEREUM

99784Ξ%3.15998

a

BÖLÜNMEK KOLAY, ÖNEMLİ OLAN BİRLİK OLMAK, TUGADER ÖNCÜLÜĞÜNDE TUZLA BUNU BAŞARDI

Tüm Siyasi Parti İlçe Başkanlarının Davet Edeceksin Oynanan Final Maçının Ardından Birlik Beraberlik İçerisinde Gösteri Maçıyla Geceye Damga Vuracaksın Takdir Edilecek Bir Organizasyona İmza Atan TUGADER Başkanı Oğuzhan Bayrak ve Yönetimi Tuzla’da Bir İlki Gerçekleştirdi. Tüm Siyasi Parti İlçe Başkanlarının Davet Edildiği Finalde Katılım Yüksekti ve Samimiyet Hakimdi. Turnuvada Tuzla İtfaiyesi 1.Olurken Tuzla Halk Eğitim Merkezi İkinci Tuzla Belediyesi Sosyal Yardım Müdürlüğü 3.cü Tuzla Milli Eğitim Merkezi de 4.ncü Oldu.

Tuzla Sanayi Sitesi Kooperatifi Sponsorluğunda Düzenlediğimiz TUGADER 1. Voleybol Turnuvası Finaline Tuzla Kaymakamı Ali Rıza Çalışır, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Sebahattin Demirci ve Yönetimi, Tuzla İlçe Emniyet Müdürümüz Müslüm Kahraman, CHP Tuzla İlçe Başkanı Hasan Uzunyayla ve Yönetimi, Saadet Partisi Tuzla İlçe Başkanı Resul Kılıç ve Yönetimi, Büyük Birlik Partisi Tuzla İlçe Başkanı Cüneyt Şahin ve Yönetimi, Demokrat Parti Tuzla İlçe Başkanı Yaşar Taşkıran, Tuzla Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Çabuk ve Serhan Kural, Tuzla Belediye Meclis Üyeleri Mehmet Kinsiz ve Kasım Durmaz, Turnuvamızın Düzenlenmesinde Sponsorumuz Olan Tuzla Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Erkan Yavuz Atagün ve Yönetimi, Sağlık Sponsorumuz Pendik Şifa Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Yılmaz, Tuzlaspor Kulübü Başkanı Murat Erdoğan ve Başkan Yardımcısı Ali Kanıçok, Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Şengül Ecersoy Özpağada ve Yönetimi, Tuzla Yeşilay Yönetimi, Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Birim Müdürüleri, Tuzla Halk Eğitim Merkezi Müdürü Metin Çangır, Tuzla Gazimiz Kalbi Güzel İnsan Üzeyir Civan, Tuzla Mahalle Muhtarlarımıza, Turnuvamızın Yapıldığı Salonlarını Bize Açan Mehmet Tekinalp Anadolu Lisesi Müdürümüz Mustafa Hançer ve Final Maçına Ev Sahibi Olan İbni Sina Ortaokulu Müdürümüz Avni Asıl ve Çok Sayıda Tuzlalı Katıldı.

Sizden Aldığımız Enerji, Destek, Özgüven, Azim ve Samimiyet,  Bizden Size Birlik ve Beraberlik Kardeşlik, O Zaman Bölünmek Kolay, Ama Asıl Olan Birlik ve Beraberlik Olması Gerekir TUGADER Olarak Bunu Başardık. Sizde Bize Destek Olun Birbirinize Destek Olun Olmaya da Devam Edelim. ALLAH Dosta Güven Düşmana Korku Salan Bu Birlik ve Beraberliğimiz Bozmak İsteyenlere Fırsat Vermesin. Bizleri Turnuvamız Boyunca Yalnız Bırakmayan Tuzla Protokolüne, Tüm Takımlarımıza ve Tuzla Halkına Teşekkür Ederiz.

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

MOLDOVALI GENÇ İSLAM’LA ŞEREFLENDİ

HIZLI YORUM YAP