DOLAR

32,5265$% -0.05

EURO

34,9789% 0.35

GRAM ALTIN

2.435,88%0,54

ÇEYREK ALTIN

4.050,00%-0,07

BİST100

9.716,77%-0,05

BİTCOİN

2108182฿%1.12208

ETHEREUM

103212Ξ%1.34105

a

BNS DENİZCİLİK SELGAZ TÖRENLE AÇILDI

Aydıntepe/İçmeler Sanayi Sitesinin Karşısında Aydıntepe Mahallesi Geçit Sokak No:30/A Tuzla Adresinde Bulunan BNS DENİZCİLİK SELGAZ Tuzla Belediye Başkan Yardımcısı Murat Kant ve Seçkin Sanayi ve Tersaneci Firmaların Katıldığı Törenle Hizmete Açıldı.

Açılış Kurdelasını Kesen Tuzla Belediye Başkan Yardımcısı Murat Kant Özellikle Pandemi Sürecinde Yeni Bir İşletmeyi Açma Cesareti Gösteren BNS DENİZCİLİK SELGAZ Yönetimini Öncelikle Tebrik Ediyor, Hayırlı Bereketli İşler Diliyorum. Denizcilik Sektörü Benimde Uzakta Olmadığı Bildiğimiz Bir Sektör, Tuzla Denizcilik Sektörüne de Hayırlı Olsun. Ülkemize Hayırlı Olsun Ya ALLAH Ya Bismillah Sözleriyle Kurdelayı Kesti.

BNS DENİZCİLİK SELGAZ Yönetim Kurulu Başkanı Kaptan Nazım Sel Açılış Sonrası Gazetemize Yaptığı Sektörle Alakalı Açıklamalarda Önemli Konulara Değindi. Sektörün Bilgili ve Tecrübeli Kadrosunu Kendi Çatısı Altında Toparlayan BNS DENİZCİLİK Sınai Gazları, Kaynak Ekipmanları ve İş Güvenlik Malzemeleri İle Denizcilik ve Kara Sanayi Sektöründe Hizmet Vermektedir.

SELGAZ Markamız İle Müşterilerimize Sınai Gazlarında Kaliteli, Güvenilir ve Ekonomik Hizmet Sunmayı Hedeflemekteyiz.

Hizmet Verdiği Alanın Zorlukları ve Risklerinin Bilincinde Olan BNS DENİZCİLİK, Gerekli Risk Analizlerini Uzman Ekibiyle Beraber Yaparak Sıfır Risk Politikasıyla, “ÖNCE İNSAN” Düşüncesi Altında Hareket Etmektedir Dedi.

BNS DENİZCİLİK SELGAZ Müdür Yardımcısı Bilgin Baydı Yaptığı Konuşmada Açılışımızı Onurlandıran Tuzla Belediye Başkan Yardımcısı Murat Kant Beyefendi Başta Olmak Üzere, Çiçekleriyle, Telgraflarıyla Açılışımızın Kutlayan Sektör Büyüklerimize, Katıldığı Bir Toplantının Uzamasından Dolayı Açılışımıza Katılamayarak Çiçek Gönderen Açılışımızı Tebrik Eden Tuzla Belediye Başkanımız Dr.Şadi Yazıcı Beyefendiye de Teşekkür Ederiz İfadelerini Kullandı.

 

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

MHP İSTANBUL’DA YENİDEN BİROL GÜR’E EMANET

HIZLI YORUM YAP