DOLAR

32,5269$% 0.31

EURO

34,8937% 0.69

GRAM ALTIN

2.422,35%1,79

ÇEYREK ALTIN

3.960,00%1,48

BİST100

10.045,74%-0,37

BİTCOİN

1866473฿%-3.48093

ETHEREUM

95640Ξ%-0.1038

a

BİNGÖLLÜLER BAŞKAN YAZICI VE BAKAN CEVDET YILMAZ’I BAĞRINA BASTI

Bingöl İli Adaklı İlçesi ve Çevre Köylerin Dernek Başkanı ve AK Parti Tuzla Belediye Meclis Üyesi A.Adayı Şahin Gölge’nin Ev Sahipliğinde Düzenlenen İstanbul’da Yaşayan Bingöllüler Tuzla’da Buluşuyor Adlı Program Ayyıldız Sosyal Tesislerinde Gerçekleşti.  AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dr.Cevdet Yılmaz’ın Talebi Doğrultusunda İstanbul’da Bingöllü Aday Adayları, İş Adamları, Sivil Toplum Kuruluşların Temsilcilerinin ve Çok Karabalık Bingöllü Katıldı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dr.Cevdet Yılmaz, Bakan Yardımcısı Yusuf Coşkun, Bingöl Milletvekili Feyzi Berdibek, Bingöl İl Başkanı Hanifi Güler, Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı, Tuzla Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Çabuk, AK Parti Bingöl Belediye Başkan Adayı Erdal Arıkan, İş Adamı Cemal Eğin, Kale Kolejleri Yönetim Kurulu Başkanı Bahir Azak, Akit Tv Derin Kutu Programcısı 27.Dönem Milletvekili Adayı Belediye Başkan A.Adayı Sabri Balaman, Bingöllü İş Adamları, Sivil Toplum Kuruluşların Temsilcileri ve Çok Sayıda Bingöllü Katıldı.

Protokol Konuşmalarının Ardından En Söz Alan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dr.Cevdet Yılmaz Bingöllülere Her Platformda Yardımcı Olan ve Katkılarından Dolayı Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı’ya Teşekkür Etti. Yaptığı Başarılı Çalışmalar ve Hizmetlerden Dolayı Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı’ya Övgüyle Söz Ederek Konuşmasına Başlayan Yılmaz Kalkınma Bakanı Olduğu Zaman Şimdiki Meclis Başkanı Son Başbakan Binali Yıldırım’ın Destekleriyle Başlattığı Bin Kişinin İş Olarak İstihdam Edilecek ve On Bin Haneye İstihdam Sağlayacak Sütaş Projesini Müjdesini Tuzla’dan verdi.

Tuzla Verdiği Müjdeyle Büyük Alkış Alan Eski Kalkınma Bakanı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dr.Cevdet Yılmaz AK Partinin Yapmış Olduğu Hizmetlerin Altında Birlik Beraberlik Var Ayrımcılık Yok Tüm İlçelerimizde Aynı Hizmeti Götürmeye Çalıştıklarını Bu Önemli Seçimde de Bu Birlik Beraberliğimize Katkı Sunmak İçin İstanbul da Yaşayan Bingöllülere Çok İş Düşüyor AK Partimizi ve AK Partili Belediyeciliği 1 Nisan Sabahına Kadar Anlatma Devam Edeceklerini İfade Etti.

Bingöl Belediye Başkanı Adayı Gösterilen AK Parti Bingöl Belediye Başkan Adayı Erdal Arıkan Sahip Çıkın Kapı Kapı Dolaşarak Yapılan Hizmetleri Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Bingöl ve Bingöllülere Verdiği Değeri Anlatın ve Bu Sefer Rekor Katılımla AK Belediyecilikle Tanışmayan İlçelerimiz Dahil Güçlü Bir Şekilde Destek Olalım Dedi. Katılımınızdan Dolayı Her Birinizi Kutluyor Önce Hizmet Önce Memleket İfadelerini Kullandı.

Yapılan Konuşmaların Ardından Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı Bingöl Adaklı Çevre İlçeleri Derneği Adına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dr.Cevdet Yılmaz’a Gecenin Anlamına Binayen Bir Plaket Takdim Ederken Yılmaz’da Başkan Yazıcı’yı Başarılı Çalışmalarından Dolayı Tebrik Etti.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

ÇAĞLA ET LOKANTASI 2. ŞUBESİNİ EMİROĞLU CADDESİNDE DUALARLA AÇTI

HIZLI YORUM YAP