DOLAR

32,5640$% -0.01

EURO

34,8784% -0.05

GRAM ALTIN

2.422,73%-0,29

ÇEYREK ALTIN

4.054,00%-0,68

BİST100

9.722,09%0,80

BİTCOİN

2086877฿%-3.20001

ETHEREUM

101986Ξ%-2.21126

a

BİNGÖL ADAKLI DERNEĞİ ‘CEVDET YILMAZ’I KAHVALTIDA AĞIRLADI

Aydınlı Mahallesinde Bulunan Tuzla Bingöl Adaklı İlçesi Ve Çevre Köyleri Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Dernek Merkezinde Düzenlenen Kahvaltı Programına Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Dr.Cevdet Yılmaz Bölge Milletvekilleri Envet Fehmioğlu Yusuf Coşkun Eşref Taş Bingöl Merkez Valisi Musa Işın Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi Eğin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Eğin TUGADER (Tuzla Gazeteciler Derneği) Oğuzhan Bayrak ve Yönetimi Kale Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Bahir Azak Tuzla Kent Konseyi Başkanı Ergül Özdemir Çok Sayıda Bingöllü Siyasetçi Ve İşadamı Katıldı.

Açılış Konuşmasını Dernek Başkanı Şahin Gölge’nin Yaptığı Kahvaltı Programında AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dr.Cevdet Yılmaz’a Dernek Hakkında Bilgi Veren Başkan Gölge Derneğimiz 2013 Yılında Kurulan Bir Dernektir. Bugüne Kadar Yapmış Olduğumuz Etkinlikler Faaliyetler Ve Yardımlarla Kurumlaşmış Bir Dernek Olduk. Gerek Bingöl’de Gerek İstanbul’un Bir Çok İlçesinde Her Zaman Hemşerilerimle İç İçe Olmuş Birinin Bir Sıkıntısı Olduğunda Koşmuş Elimizden Geldiğince Gerekeni de Yapmaya Çalıştık. Bugüne Kadar Yapmış Olduğumuz Hizmetler Siz Kıymetli Bakanımız Tuzla Belediye Başkanımız Dr.Şadi Yazıcı Beyefendi Başta Olmak Üzere Kıymetli Hemşerilerimin Takdirleridir. Bir İki Sözde Memleketim İçin Söylemek Gerekirse Adaklı İlçesine Hizmet Gitmiyor Ve İlçe Bağlantı Yollarının Hala Yapılamadığının Altını Çizmek İsterim Bunları Şikayet Olarak Almayın Köylülerimin Talepleri Olarak Kabul Edin. Sizleri Misafir Etmekten Onur Duyduk Şeref Verdiniz Şeklinde Konuştu.

İstanbul’da Bu Yıl İkincisi Düzenlenen ‘Bingöl Tanıtım Günleri’ Organizasyon İçin İstanbul Da Bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz Kahvaltısı Sonrası Tuzla Bingöl Adaklı İlçesi Ve Çevre Köyleri Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneğinde Hemşerilerine Seslenerek “Batıda Yaşayan İnsanlar Doğuyu Medyadaki Algı Üzerinden Biliyorlar. Bu Algı Çok Çarpık Ve Yanlış Bir Algı. Terör Olaylarından Dolayı Bütün Bölge İçin Olumsuz Bir Yargı Oluşuyor. İşte Bu Tanıtım Günleri Vesilesiyle Doğuya Yapılacak Ziyaretler, Ön Yargıların Kırılmasında Ve Kardeşliğin Pekiştirilmesinde Çok Büyük Önem Taşıyor. Siz Dernek Yöneticilerine Çok İş Düşüyor Bu Kahvaltıda Bizleri Buluşturan Şahin Kardeşimi de Kutluyorum. Bingöl’ün En Değerlisi Ne Güneşin Doğuşu, Ne Yaylalar, Ne Termal Kaynakları, Ne De Kayak Tesisleridir.  Bingöl’ün En Değerli Varlığı, Bingöllülerdir, İnsanımızdır” Diye Konuştu.

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA BELEDİYESİ HAFRİYAT TOPRAĞINI DOĞAYA GERİ KAZANDIRIYOR

HIZLI YORUM YAP