DOLAR

32,5217$% 0

EURO

34,8390% 0.48

GRAM ALTIN

2.428,68%-0,16

ÇEYREK ALTIN

4.078,00%-1,17

BİST100

9.645,02%-0,50

BİTCOİN

2157471฿%-0.20293

ETHEREUM

104351Ξ%0.53603

a

BİNALİ YILDIRIM TBMM BAŞKANLIĞINA ADAY OLMADIĞINI AÇIKLADI

AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, TBMM Başkanlığı İçin Aday Olmayacağını Belirtti.

AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, TBMM İktidar Kulisinde Gazetecilerin Sorularını Yanıtladı.

Bir Gazetecinin, “Meclis, TBMM Başkanlığı İçin Seçimi Sürecine Girdi. Kimin Olacağı Merak Konusu.” İfadesi Üzerine Yıldırım, Kulislerin Hareketlendiğini, Kendisi Hakkında “Aday Olacak, Adaylığını Açıklayacak.” Söylentileri Çıktığını Anımsattı.

Binali Yıldırım, TBMM Başkanlığı İçin Aday Olmayacağını Açıkladı.

Aday Gösterilmesi Halinde Nasıl Hareket Edeceği Sorusuna Yıldırım, “Aday Olmayınca Aday Gösterilmez Herhalde.” Karşılığını Verdi.

Meclis’in Günü Geldiğinde Başkanını Seçeceğini Dile Getiren Yıldırım, “Uygun Görülen Adayın Da Grubumuz Olarak Sonuna Kadar Yanında Olacağız, Destek Olacağız. Kendim Aday Değilim.” Dedi.

Binali Yıldırım, Birkaç Gündür Gıyabında, “Aday. Çok İstiyor. Geliyor, Gidiyor.” Değerlendirmeleri Yapıldığını Yineleyerek “Niyetimi Örtülü Şekilde Ortaya Koymam. Artık Takvim De Yaklaştı, Piyasa Hareketlendi. Bu Açıklamayı Yapma İhtiyacı Duydum. Yarışacak Arkadaşlara Başarılar Diliyorum.” Diye Konuştu.

AK Parti’de Hiçbir Zaman Makam, Mevki Peşinde Olmadığını, Makamlardan Güç Almadığını, Makamları Güçlendirmenin Temel İlkesi Olduğunu Vurgulayan Yıldırım, “Bundan Böyle De Ülkemizin, Milletimizin Geleceği İçin, İktidarımızın Başarısı İçin, Cumhurbaşkanı’mız Ve Kabinesi İçin Var Gücümüzle Çalışacağız.” İfadesini Kullandı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

DIŞİŞLERİ BAKANI ÇAVUŞOĞLU: ERDOĞAN-TRUMP ARASINDA LİBYA KONUSUNDA OLUMLU BİR YAKLAŞIM VAR

HIZLI YORUM YAP