DOLAR

32,5640$% -0.01

EURO

34,8784% -0.05

GRAM ALTIN

2.422,73%-0,29

ÇEYREK ALTIN

4.054,00%-0,68

BİST100

9.722,09%0,80

BİTCOİN

2086877฿%-3.20001

ETHEREUM

101986Ξ%-2.21126

a

BİNALİ YILDIRIM ESKİ BAKAN MÜEZZİNOĞLU İLE BİRLİKTE TURUD’U ZİYARET ETTİ

Tuzla Rumelileri Derneği Çıkışında Bir Gazetecinin Sorduğu “Yunanistan Başbakanı Çipras, Türkiye Ziyaretinin İstanbul Ayağında Heybeliada’daki Ruhban Okulu’nu Ziyaret Edecek. Bu Anlamda Bu Okulu Ziyaret Eden İlk Yunanistan Başkanı Olacak Çipras. Neler Söylersiniz?” Sorusuna Binali Yıldırım, “Yunanistan ve Türkiye İki Komşu Ülke. Zaman Zaman Ege Denizi Üzerinde Bazı Anlaşmazlıklarımız Olsa da Aynı Denizi Paylaşıyoruz, Aynı Tarihi ve Kültürel Değerleri Paylaşıyoruz. Komşunun Komşu Üzerinde Hakkı Vardır. Biz Yunanistan İle Husumetleri Azaltmayı Politik Olarak Benimsiyoruz. Geçmiş Dönemde Çipras 2 Kez Geldi. Daha Sonra Sayın Mehmet Müezzinoğlu Bakanımızın da Bakanlığı Sırasında Bizde Yunanistan’a 2017’de Bir Ziyaret Yaptık. O Ziyaret de Hem Atina’ya Hem de Batı Trakya’da Kardeşlerimiz İle Bir Araya Gelme Fırsatı Bulduk. Sayın Çipras Sefa Geldi, Hoş Geldi. Ona Türk Misafir Severliğin Bütün Gereklerini Yapılacaktır. Ziyaretinin Programı Nedir Bilmiyorum. Biz Gelen Misafirimizin En İyi Şekilde Vakit Geçirmesi İçin Gereken Hassasiyeti Gösteririz” Yanıtını Verdi.

Mübadelenin 96. Yılı Anma Günü” ne Katılan Binali Yıldırım, Dernek Binasına Yaptığı Ziyarete, Eski Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu Tuzla Belediye Başkanı ve AK Parti Tuzla Belediye Başkan Adayı Dr.Şadi Yazıcı, AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Suat Durak, AK Parti Tuzla SKM Başkanı İsmail Çetin, Tuzla Belediye Başkan Yardımcısı Derya Bacacı, Meclis Üyeleri İbrahim Nazmi İş, Mehmet Kinsiz, Köksal Yüzbaşıoğulları, AK Parti Tuzla Gençlik Kolları Başkanı Hakan Yıldızcı da Eşlik Etti.

Tuzla Rumelileri Dernek Başkanı Mimar Hale İş, TBMM Başkanı ve AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Eski Sağlık Başkanı Mehmet Müezzinoğlu İle Tuzla Belediye Başkanı ve AK Parti Tuzla Belediye Başkan Adayı Dr.Şadi Yazıcı, AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Suat Durak’a Mübadelenin Yıl Dönümü Anısına Etli Pilav, Zerde Tatlısı İkram Etti.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

BİNALİ YILDIRIM, YOLLARI BÖLERİZ AMA TÜRKİYE’Yİ BÖLDÜRTMEYİZ

HIZLI YORUM YAP