DOLAR

32,2583$% 0.25

EURO

35,1339% 0.66

GRAM ALTIN

2.276,08%1,02

ÇEYREK ALTIN

3.961,00%0,63

BİST100

8.806,72%-0,01

BİTCOİN

2223387฿%-0.98932

ETHEREUM

113048Ξ%-1.6179

a

BAYRAM ŞENOCAK TUZLA’YA YAPTIĞI SÜRPRİZ ZİYARETTE YÜZDE 61 SÖZÜ ALDI

AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak AK Parti Tuzla İlçe Başkanlığı ve Seçim Koordinasyon Merkezini (SKM) Ziyaret Ederek Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Suat Durak, SKM Başkanı İsmail Çetin, Tuzla Belediye Başkanı ve AK Parti Tuzla Belediye Başkan Adayı Dr. Şadi Yazıcı’dan Bilgiler Aldı.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, İl Başkan Yardımcısı Habil Yazıcı, İl Yöneticisi Tuzla Sorumlusu Mehmet Fatih Serdar İle Birlikte Tuzla İlçe Başkanlığı’nı Ziyaret Etti. Ziyarette AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Suat Durak ve Yönetimi, Tuzla Belediye Başkanı ve AK Parti Tuzla Belediye Başkan Adayı Dr. Şadi Yazıcı, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Yönetimleri, Mahalle Başkanları ve Yönetimleri de Hazır Bulundu.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak’ın Tuzla’yı Ziyaretinde Bir Konuşma Yapan AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Suat Durak, “ Bugün Bizim İçin Çok Önemli Bir Gün. İl Başkanımız Bugün İlk Defa İlçemizi Ziyaret Ediyor. 31 Mart Günü Sandıklarda Hepinizi Büyük Bir Zaferle Buluşturmak İçin, İl Başkanımıza Hediye Etmek İçin Hepinizi 34 Günlük Nöbete Davet Ediyorum” Dedi.

Tuzla Belediye Başkanı ve AK Parti Tuzla Belediye Başkan Adayı Dr. Şadi Yazıcı’da Yaptığı Konuşmada, “14 Seçimdir Sayın Cumhurbaşkanımız Hep Birlikte Bize Emanet Ettiği Tuzla’da, 14 Seçimde Elde Ettiğimiz Başarıyı Allah’ın İzniyle 31 Mart’ta da Hep Birlikte En İyi Şekilde Bize Bu Zaferi Nasip Edecektir. Sıkılmadık El, Çalınmadık Kapı Bırakmayacak Gönüllere Girene Kadar Yapacağımız Çalışmalar ve İlk Günkü Aşkla, Azimle ve Özveriyle Çalıştığımız Sürece Rabbim 31 Mart Akşamını Takdir Edecektir. 14 Seçimdeki Zaferimizin 15’incisini de Birlikte Yaşayacağız Birlikte Başaracağız” Dedi.

AK Parti Tuzla İlçe Başkanlığı’nı İlk Kez Ziyaret Eden AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak Yaptığı Konuşmada, “ Son Dönemde Hızlı Bir Süreç Yaşadık. Bir Seçim Dönemi Geçirdik. Peşinden Yine Seçim Süreci Yaşıyoruz. 34 Gün Var. 34 Gün Geceyi Gündüze Katıp, Bir Seferberlik Şeklinde Elimizden Gelen Tüm Gayreti Yerine Getireceğiz. Nasıl Bundan Önce Yaptıysak Bundan Sonraki Süreçte de Yola Devam Edeceğiz. Tuzla Teşkilatımızda Biz Bir Sıkıntı Yaşamadık. Sıkıntı Yaşayacağımızı da Düşünmüyoruz. Gittiğimiz İlçelerde Hep Şunu Söylüyoruz “ Biz 1 Oy Daha Fazla Nasıl Alabiliriz. Bunun Gayreti İçerisinde Olmamız Lazım.” Yani Bizim Tuzla’da % 55’in Üzerinde Oy Oranımızın Olması, Bizim Bir Rehavete Kapılacağımızın Anlamını Taşımasın. Biz % 55’i % 60 Nasıl Yapabilirizin Derdinde Olmamız Lazım. Onun İçin Son 34 Gün Her Birimizin Vücudumuzdaki Tüm Enerjiyi, Tüm Teri Akıtacak Şekilde Gece Gündüz Çalışarak Allah’ın İzniyle Başarabiliriz” Dedi.

Konuşmasında Tuzla’dan Büyük Başarı Beklediklerini İfade Eden Bayram Şenocak, “ Biz 55’nin Üzerinde Oy Almamız Lazım. Ben Diyorum ki, Hazır Ben Buraya Kadar Gelmişim, Siz Bize Bir Hediye Verseniz de % 61 Verseniz Olmaz Mı? Onu Verirseniz Sıkıntı Yok. Seçimde Allah’ın İzniyle Rahat Ederiz. Tuzla’da Şadi Başkanla, İstanbul’da da Bilgi, Birikimi Yerinde Olan, Yöneticilik Anlamında da Kendini Fazlasıyla İspat Etmiş Olan Bir Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Var, Binali Yıldırım Var. Böyle Bir Rahatlığımız Var, Arkadaşlar. Birileri Gibi Aday Tanıtımı Peşinde Koşmuyorsunuz. İsmini Söylüyorsunuz, Soyadı Belli. Böyle Güçlü Bir Adayla Yola Devam Ediyoruz. İnşallah 31 Mart Akşamı Farklı Bir Şekilde Binali Yıldırım’ı İstanbul’a Başkan Yapacağız. Biz Buna İnanıyoruz. Biz İstanbul’da Seçimi Almaktan Ziyade, Biz Oyların Rekorunu Nasıl Kırabilirizin Derdindeyiz. Nasıl Tuzla’da Böyle Bir Derdimiz Varsa, Büyükşehir de de Böyle Bir Derdimiz Var. Biz Cumhur İttifakı İle Sandıkları Patlata Patlata Seçimi Alacağız. 34 Gün Bu Duygularla Yaşayalım. Biz Bunu Yaptığımız Zaman; Çok Güçlü Bir Tuzla Olur, Çok Güçlü Bir İstanbul Olur, Çok Güçlü Bir Türkiye Olur. İnşallah 31 Mart Akşamı Yeni Zaferler Yaşamak Dileğiyle” Dedi.

AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Suat Durak ve Tuzla Belediye Başkanı ve AK Parti Tuzla Belediye Başkan Adayı Dr. Şadi Yazıcı İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak’a Bir Tablo Hediye Ederek, Ziyaretlerinden Dolayı Teşekkür Ettiler.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak Daha Sonra Tuzla Teşkilatının Her Kademesiyle Resim Çektirdi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

NOTERE GEREK YOK GÜMÜŞHANELİLERİN SÖZÜ SENETTİR, ŞADİ BAŞKANA VE CEVDET ALEMİN’E TAM DESTEK VERİYORLAR

HIZLI YORUM YAP