DOLAR

32,2583$% 0.25

EURO

35,1339% 0.66

GRAM ALTIN

2.276,08%1,02

ÇEYREK ALTIN

3.961,00%0,63

BİST100

8.806,72%-0,01

BİTCOİN

2223387฿%-0.98932

ETHEREUM

113048Ξ%-1.6179

a

BAŞKAN YAZICI’NIN BAYRAM SÜRPRİZİ YÜREKLERİ ISITTI…

Bu Yıl Ramazan Bayramını Evlerimizde Karşıladık. Ramazan Ayının Huzur Veren İklimi İle İnsanlık İçin Güzel Günler Dualarımızla Eriştiğimiz Ramazan Bayramı, Hatırlama ve Paylaşma Duygularının Güzelliğini Yüreklerde Estirdi. Sokağa Çıkma Düzenlemesiyle Dışarıda Olan 65 Yaş Üstü Büyüklerimizi Ramazan Bayramı’nın İlk Gününde Güneşli Güzel Bir Hava Karşıladı.

Tuzla Belediyesi Büyüklerimizi Unutmayarak Onlar İçin Özel Bir Etkinlik Düzenledi. 65 Yaş Üstü Büyüklerimizi, Sokağa Çıkma Yasağı Kısıtlamasının Kalktığı Bayramın Birinci Gününde Karanfil, Bayram Lokumu ve Kahveden Oluşan Bayrama Özgü İkramlarla Karşılayan Tuzla Belediyesi, Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın Bayram Mesajlarını da Kendilerine İletti. Sosyal Mesafe Kurallarına Uyularak Gerçekleştirilen Etkinlikte Büyüklerimizin Bayram Sevinci Görülmeye Değerdi.

Bayram Sürprizleriyle Büyüklerimizi Karşılayan Tuzla Belediyesi, İlçe Genelinde 14.00 – 20.00 Saatleri Arasında Etkinliğini Sürdürdü. Tuzla Genelinde Parklarda, Yürüyüş Alanlarında ve Sahilde Güneşli Havanın Tadını Çıkaran Büyüklerimiz, Hoş Sohbet Etme Fırsatını da Yakaladılar.

Karanfiller ve Bayram İkramı Sürprizleriyle Karşılaşan 65 Yaş Üstü Büyüklerimiz, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya Çalışmalarından Dolayı Teşekkürlerini İleterek Unutulmadıkları İçin Mutlu Olduklarını İfade Ettiler. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı Evlerinde Kalarak Sürece Katkıda Bulunan Büyüklerimize Teşekkür Ederek Evde Kal Çağrılarını Yineledi. “Bu Aziz Millete Hizmet Etme Fırsatını Veren Allah’a Hamd Ediyorum. Daha Güzel Günlerde Buluşacağız. Milletimizle Omuz Omuza Dayanışma İle Bugünlere Eriştik. Birlikteliğimizi ve Mücadelemizi Normalleşme Sürecinde de Sürdürüp Bayramları Hep Birlikte Yan Yana, Can Cana Karşılayacağız. Vatandaşlarımıza Teşekkür Ediyorum, Herkese Hayırlı Bayramlar Diliyorum” Dedi.

Tuzla Belediyesi Covid 19 Sürecinde Evde Kalan Büyüklerimiz İçin Kısıtlamanın Kalktığı Gün de Türkiye’nin İlk Sosyal Mesafeli Etkinliği Olan Vefa Festivalini Düzenleyerek Coşkun Sabah Şarkılarına Eşlik Etmelerini Sağlamıştı. Toplumsal Hafızamız Olan Büyüklerimiz İçin Zorlu Süreçte Etkinliklerimiz ve Projelerimiz Devam Edecek.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

ÜNLÜ ŞEFLER, İHTİYAÇ SAHİBİ 65 YAŞ ÜSTÜ 3 BİN TUZLALI’YA BAYRAM TATLISI HAZIRLADI

HIZLI YORUM YAP