DOLAR

32,5640$% -0.01

EURO

34,8784% -0.05

GRAM ALTIN

2.422,73%-0,29

ÇEYREK ALTIN

4.054,00%-0,68

BİST100

9.722,09%0,80

BİTCOİN

2086877฿%-3.20001

ETHEREUM

101986Ξ%-2.21126

a

BAŞKAN YAZICI’DAN ‘ÖZEL ÇOCUKLARA’ GALATASARAY-Ç.RİZE MAÇ JESTİ

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Özel Çocuklar Komisyonu, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Etkinlikleri Kapsamında Tuzla Galatasaray Taraftarlar Derneği’nin Desteğiyle Galatasaray-Çaykur Rizespor Maçına Konuk Oldu. Maça Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Özel Çocuklar Komisyonu’ndan Sorumlu Gönüllü Filiz Saltan, Özel Çocuklarımız ve Velileri Katıldı. Tuzla Galatasaray Taraftarlar Derneği’nin Hediye Ettiği Formalarla Sahaya Çıkan Özel Çocuklarımız, Hakem Triosu, Galatasaray ve Çaykur Rizespor’lu Oyuncularla Birlikte Üzerinde “Engelleri Birlikte Aşalım” Yazılı Afişle Seremonide Binlerce Taraftarı ve Ekran Başındaki Milyonları Selamladı. Özel Çocuklarımız ve Aileleri, Seremoninin Ardından Engelsiz Stadyumun Batı Tribününde Kendileri İçin Ayrılan Alanda Maçı İzledi.

HER ŞEY ÇOCUKLARIMIZ İÇİN

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Özel Çocuklar Komisyonu’ndan Sorumlu Gönüllü Filiz Saltan, Organizasyon İçin Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve Tuzla Galatasaray Taraftarlar Derneği’ne Teşekkür Etti. Saltan, “3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde Özel Çocuklarımız İçin Birçok Etkinlikler Düzenliyoruz. Bu Maçta Yer Almak da Çocuklarımız İçin Güzel Bir Deneyim Oldu. Tuzla Belediye Başkanımız Dr. Şadi Yazıcı ve Tuzla Galatasaray Taraftarlar Derneği’ne Teşekkür Ederiz. Her Şey Çocuklarımız İçin” Dedi.

UMUT, BAŞKAN YAZICI’YA SOSYAL MEDYA KANALIYLA TEŞEKKÜR ETTİ

Özel Çocuklarımızdan Umut Eren Şahin, Sosyal Medya Kanalıyla Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya Teşekkür Etti. Başkan Yazıcı’yı Etiketleyerek Twit Atan Şahin, “Başkanım, Arkadaşlarım ve Ben Size Teşekkür Ederiz. Burada Olduğumuz İçin Çok Mutluyuz. Sizi Çok Seviyoruz. İyi ki Yanımızdasınız” Paylaşımında Bulundu. Başkan Yazıcı da Umut Eren Şahin ve Arkadaşlarına “İyi Seyirler Gençler.. Sizinle Olmak Çok Güzel ve Sizi Çok Seviyorum” Mesajını Gönderdi.

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA ERZURUMLULAR DERNEĞİNDE DEV KONFERANS VE SERGİ AÇILIŞI

HIZLI YORUM YAP