DOLAR

32,3521$% 0.25

EURO

35,1177% -0.15

GRAM ALTIN

2.308,43%1,37

ÇEYREK ALTIN

3.973,00%0,24

BİST100

9.079,97%3,10

BİTCOİN

2288387฿%3.00209

ETHEREUM

115188Ξ%1.85712

a

BAŞKAN YAZICI’DAN BATAKÇALI MEVKİSİ’NE PLANLAMA MÜJDESİ

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Belediye Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürleri İle Birlikte İstasyon Mahallesi’nde Halk Meclisi Düzenledi. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Bazı Site Yöneticilerinin Kentsel Dönüşüm Projeleri İle İlgili Sorunları ve Site İçi Anlaşmazlıkları Hakkında Hem Toplantı Randevusu Hem de Hukuki Destek Sözü Verdi.

BATAKÇALI MEVKİSİ’NDE EMSAL ARTIŞI YAPTIK

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, İstasyon Mahallesi Batakçalı Mevkisi’ni Kapsayan Planlamalara Toplantıda Açıklık Getirildi. Başkan Yazıcı, “Batakçalı Yıkılacak Diye Dedikodu Yapılıyor. Bu Kocaman Bir Yalandır. Aksine Şunu Söyleyeyim; Batakçalı’nın Planlarında Yapmış Olduğumuz Değişikliklerle Emsal Değerini 1.25’ten 1.75’e Yükselttik. Batakçalı Yıkılacak Diye Söyleyenlerin Niyetleri İşte Bu Kadar Bozuk Oluyor. Batakçalı ve Tuzla’nın Yıllar Sonra Daha Rahat Olması İçin Planlama Yaptık. Bu Planlama İleriye Dönük Bir Planlamadır. Orada Yeni Bir Bina, Yeni Bir İnşaat Yapılmadıktan Sonra Bizim Oradan Bir Yol Geçirme Düşüncemiz Yok Ama Planlamak Zorundayız. Bunu Aleyhinizde Kullanabilirler. Şu Anda Yapmış Olduğumuz Plan En Çok Batakçalı’da Oturan Kişilere Faydalı” Dedi.

YAKALANIP EN AĞIR CEZAYI ALACAKLAR

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Atıksu Kollektör Hattına Kaçak Şekilde Kimyasal Madde Deşarjı Yapan Kişi veya Kişilerin Araştırıldığını Söyledi. Konunun Takipçi Olduklarını Belirten Başkan Yazıcı, “Hem Tuzla Hem de Kocaeli Tarafından Gelen Tüm Vidanjörler, 13 Mobese Kamerası Görüntüleri İle İnceleniyor. Kaçak Dökülen Alandan Alınan Numuneler İle O Bölgedeki Vidanjörler, Kamyonlar ve Hatta Şoförlerin Giysilerine Kadar İnceleniyor. Savcılık da Soruşturma Açtı ve Biz Bu Olayın Müsebbiplerinin Peşindeyiz. Bu Maddeyi Döken Kişiler Yakalandığında En Ağır Cezayı Alacaklar. Tuzla’nın Asla Layık Olmadığı Böyle Bir Şeye Kesinlikle Müsaade Etmeyeceğiz. Bundan Sonra da Hep Beraber Takipçisi Olacağız” Şeklinde Konuştu.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Mahalle Sakinlerinin Hizmetlerle İlgili Sorularını Yanıtladı.

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA BELEDİYESİ GENÇLİK MERKEZİ, MİLLİ ŞAİRİMİZİ ANDI

HIZLI YORUM YAP