DOLAR

32,5217$% 0

EURO

34,8390% 0.48

GRAM ALTIN

2.428,68%-0,16

ÇEYREK ALTIN

4.078,00%-1,17

BİST100

9.645,02%-0,50

BİTCOİN

2157471฿%-0.20293

ETHEREUM

104351Ξ%0.53603

a

BAŞKAN YAZICI VE EŞİ, YAŞLILAR MERKEZİ’NDE ANNELERİN GÜNÜNÜ KUTLADI

Tuzla Belediyesi Yaşlılar Merkezi’nde Düzenlenen Anneler Günü Programına Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve Eşi Dr. Fatma Yazıcı, Tuzla Belediyesi Başkan Yardımcısı Dr. Turgut Özcan, Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Kadın Kent Gönüllüleri ve Büyüklerimiz Katıldı. Tuzla Belediyesi Yaşlılar Merkezi Üyelerinin Yıl Boyunca Yaptıkları El Ürünlerinin Sergilenmesiyle Başlayan Program, Spor Öğretmeni Eşliğinde Yapılan Antrenmanla Devam Etti. Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi Öğrencilerinin Seslendirdiği Şiirler İlgiyle Dinlendi. Programda Büyüklerimizin Oluşturduğu Koronun Seslendirdiği Eserler Dinleyenlerden Tam Not Aldı.

ANNELERİMİZ İÇİN NE YAPSAK AZDIR

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı Programda Yaptığı Konuşmada Anneler Günü’nün Önemine Değindi. Annelerin Bir Ömürlük Sevgi ve Şefkatine Hiç Bir Kutlamanın Karşılık Bulamayacağını Vurgulayan Başkan Yazıcı, “Bizi Doğumdan Önce 9 Ay Karnında Taşıyan, Doğduktan Sonra da Gecesini Gündüzüne Katan, Uykularından Olan ve Yemeyip Yediren İçmeyip İçiren, 50 Yaşına Bile Gelsek Bizi Hala Çocuk Gibi Görüp Bize Her Türlü Fedakarlıkta Bulunan Bütün Annelerimizin Ellerinden Öpüyorum. Çocuk 6 Yaşına Kadar Bütün Karakteristik Özelliklerinin Yüzde 78’ini Anneden Alır. Dolayısıyla Anneler Bu Toplumu Yetiştiren, Büyüten ve Değiştiren Kişilerdir. Annenin Çocuk Üzerindeki Etkisi Hem Toplum Açısından Hem de Bilimsel Açıdan Çok Önemlidir. Biz Hangi Yaşta veya Nerede Olursanız Olun Anne ve Babanıza Öf Bile Demeyin Diyen Bir Medeniyetin Evlatlarıyız. Biz Size Öf Demek Bir Tarafa Cennetin Ayaklarınızın Altında Olduğunu Düşündüğümüzde Annelerimiz İçin Ne Yapsak Azdır. Büyüklerimiz İçin Ne Yapsak Azdır. Annelerin Fedakarlığını ve Onların Çocukları İçin Neler Yaptığını Düşündüğümüzde Anneler Günü’nü Bir Günle, Bir Haftayla, Bir Ayla, Bir Yılla Geçiştirmenin -Buna Özellikle Geçiştirme Diyorum- Gerçekten Haksızlık Olacağını Düşünüyorum. O Nedenle Annelerimiz Bizim İçin Her Zaman Başımızın Tacıdır.” Dedi.

Program Sonunda Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın Eşi Dr. Fatma Yazıcı Günün Önemine Binaen Büyüklerimize Çiçek Takdim Etti.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA BELEDİYESİ GÖNÜL ELLERİ ÇARŞISI, YETİM ANNELERİNE BOĞAZ TURU DÜZENLEDİ

HIZLI YORUM YAP