DOLAR

32,5265$% -0.05

EURO

34,9789% 0.35

GRAM ALTIN

2.435,88%0,54

ÇEYREK ALTIN

4.050,00%-0,07

BİST100

9.716,77%-0,05

BİTCOİN

2108182฿%1.12208

ETHEREUM

103212Ξ%1.34105

a

BAŞKAN YAZICI VE EŞİ, KIBRIS GAZİLERİ VE AİLELERİYLE BULUŞTU

Tuzla Belediyesi Ayyıldız Sosyal Tesisleri’nde Kıbrıs Gazileri Onuruna Düzenlen Kahvaltıya İlçemizde Yaşayan Kıbrıs Gazileri ve Aileleri İle Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Şehit ve Gazi Aileleri Komisyonu’ndan Sorumlu Gönüllü Kader Turgut Kara ve Kadın Kent Gönüllüleri Katıldı. Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Şehit ve Gazi Komisyonu Gönüllüsü Oğuzhan Kara ve Kıbrıs Gazileri Adına Konuşan Nail Uygun, Kendilerini Bir Araya Getiren Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya Teşekkür Etti.

ŞEHİTLERİMİZ VE GAZİLERİMİZE MİNNET BORÇLUYUZ

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı Programda Yaptığı Konuşmada Şehitlerimizi Rahmetle Andı, Gazilerimize de Minnetini İfade Etti. Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Şehit ve Gazi Aileleri Komisyonu’nun İlçedeki Şehit ve Gazi Aileleri İle Sürekli İletişim Halinde Olduğuna Değinen Başkan Yazıcı, “Şehit ve Gazi Aileleri Komisyonumuz Yılın 365 Günü Sizlerle Bir Arada Oluyor. Geleceğe Dair Adım Atmanın Yolu Maziyi Asla Unutmamaktan Geçer. Gelecek Nesillerin Daha Rahat Edebilmesi İçin Yeri Geldiğinde En Kıymetli Varlığımız Olan Canını Ortaya Koyabilen ve Bu Onuru Yaşayan Şehitlerimiz ve Gazilerimize Yürekten Minnet ve Şükranlarımı Sunuyorum, Teşekkür Ediyorum. Allah Onlardan Razı Olsun. Tuzla’daki İmkan ve Olanaklarımız Ne İse Onlardan Faydalanmanızı Sağlıyoruz, Hatta Bunu da Daha da Genişleterek İstanbul’un Tamamına Yayılması İçin de Diğer Belediye Başkanları Arkadaşlarımızla Konuşuyoruz. Şehit Ailelerimizi ve Gazilerimizi Her Türlü İmkanlarımızdan Olabildiğince Avantajlı Bir Şekilde Faydalandırmak İstiyoruz. ’’ Dedi.

EN ÇOK GÖNÜL ELLERİ ÇARŞISI’NIN HİZMETLERİNDEN MUTLULUK DUYUYORUZ 

Tuzla Belediye Gönül Elleri Çarşısı’nın Hizmetleri Hakkında Bilgi Veren Başkan Yazıcı, Konuşmasına Şu Şekilde Devam Etti: “Gönül Elleri Çarşısı’nın Bütün Komisyonlarının Çalışmalarından Hep Mutluluk Hissediyoruz. İyiliğin En Güzeli, Bu Tür Çalışmalarda Gönüllülerimizin Yapmış Olduğu İşlerdeki Mutluluğu Gözlerinden de Okuyorum. Gönül Elleri Çarşısı’nda Bilabedel Gönüllü Hizmet Sunan, Bir Bulut Gibi Elinde Avucunda Her Ne Varsa Yağdırıp, Asla Bir Şey Beklemeden Çalışan Kadın Kent Gönüllülerimize ve Bugünkü Programın Hamisi Olan Şehit ve Gazi Aileleri Komisyonumuzu Kutluyorum. Hepsine Tuzla Halkı Adına Teşekkür Ediyorum”

HERKES CANIYLA MÜCADELE EDEMEZ

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Afrin’de Devam Eden Zeytindalı Harekatı’na Değinerek ‘’Ülkemizin Bekası İçin Mücadele Eden Evlatlarımız Var. Geleceğe Dair de Bekamız İçin Bunun Tedbirini Almak Zorunda Olduğumuz Dönemde Yaşıyoruz. Şehitler Veriyoruz, Gazilerimiz Oluyor. Allah Onlardan Razı Olsun. Dünyada Ülkesine, Milletine Hiçbir Kıymet Vermeyen Nesiller de Var Ama Bizim Ülkemizde Daima Ülkesini, Milletini Savunan Vatansever İnsanlarımız Çıkmıştır. Allah Onlardan Razı Olsun. Herkesin Yapabileceği İş Değildir Canıyla Mücadele Edebilmek ve Geleceğe Dair Ortaya Koyulan Bu Mücadelede Var Olabilmek. Bunu Başaranlardan ve Bunu Başaranları Doğuran Annelerden, Babalardan ve Onlardan Allah Razı Olsun.” Şeklinde Konuştu.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı Ve Eşi Dr. Fatma Yazıcı, Tüm Misafirleriyle Yakından İlgilendi. Başkan Yazıcı, Kıbrıs Gazilerine Verdiği Kıbrıs Gezisi Sözünü de Önümüzdeki Ay Gerçekleştirmeyi Planladıklarını Söyledi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA’NIN NÜFUSU 252.923 OLDU

HIZLI YORUM YAP