DOLAR

32,2583$% 0.25

EURO

35,1339% 0.66

GRAM ALTIN

2.276,08%1,02

ÇEYREK ALTIN

3.961,00%0,63

BİST100

8.806,72%-0,01

BİTCOİN

2223387฿%-0.98932

ETHEREUM

113048Ξ%-1.6179

a

BAŞKAN YAZICI VE EŞİ, ÇOCUKLARLA GÖNÜL GÖNÜLE

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Aileyi Güçlendirme Komisyonu ve Çocuk-Gençlik Komisyonu, Tuzla Belediyesi Şehit Ömer Halisdemir Gençlik Kampı ve Mesire Alanı’nda Piknik Düzenledi. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve Eşi Dr. Fatma Yazıcı, Kadın Kent Gönüllüleri ile Komisyonlara Kayıtlı Çocuklar ve Ailelerini Yeni Eğitim Yılı Öncesinde Bir Araya Getiren Piknikte Karşılıklı Sevginin, Paylaşmanın ve Birliğin En Güzel Kareleri Fotoğraflara Yansıdı. Piknikte Tüm Masaları Gezerek Aileler ve Çocukları İle Görüşen Yazıcı Çifti, Samimi Ortamda Keyifli Bir Gün Yaşadı.

ÇOCUKLARIMIZI AYRI BİR YERE KOYARAK HİZMET EDİYORUZ
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Piknikte Yaptığı Konuşmada Çocukların Toplumdaki Yeri ve Çocuklara Verdiği Önemi Dile Getirdi. Başkan Yazıcı, “Bugün Pikniğimize Davet Ettiğimiz ve Bizi Onurlandıran Siz Değerli Aileler ve Bizim İçin Hayatı ve Bugünü Anlamlı Kılan Sevgili Çocuklarımıza Teşekkür Ederim. Çocuklarımız; Bizim Geleceğimiz, En Kıymetli Varlığımız. Ülke veya Birey Olarak Ne Kadar İyi Olursak Olalım Çocuklarımızı Eğer İyi Yetiştiremezsek, Çocuklarımız Geleceğe Dair İyi Hazırlıklı Olamazsa Bizim Ne Mal Varlığımızın, Ne de Ülkemizin ve Bireysel Kazanımlarımızın Bir Önemi Yoktur. Geleceği Emanet Edeceğimiz Çocukların Donanımlı, Bilgili, Becerikli, Kabiliyetli, Öz Güveni Olan ve Geleceğe Umutla Bakan Çocuklarımız Olması İçin Çalışıyoruz. Çocuklarımızı ve Sizleri Seviyoruz. Tuzla Halkı İçin Hizmet Ederken Çocuklarımızı Apayrı Bir Yere Koyarak Hizmet Ediyoruz. Size Hizmet Etme Fırsatı Verdiği İçin Rabbim’e Şükrediyorum” Dedi.
Piknik, Sabah Kahvaltısı İle Başladı, Çeşitli Etkinlikler ve Gösterilerle Devam Etti. Sandalye Kapmaca, İllüzyon Gösterisi, Animatörler ve Palyaçolar İle Keyifli Saatler Yaşayan Çocuklar, Oyun Havuzlarında da Doyasıya Eğlendi.
Pikniğe Katılan Aileler, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve Eşi Dr. Fatma Yazıcı İle Bol Bol Hatıra Fotoğraf Çektirdi, Organizasyon ve Kendilerine Sunulan İmkanlar İçin Yazıcı Çiftine Teşekkür Etti.

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

‘EĞİTİM KENTİ TUZLA’DA YENİ EĞİTİM YILI, ORHANLI İLKOKULU’NDA DÜZENLENEN TÖRENLE BAŞLADI

HIZLI YORUM YAP