DOLAR

32,5217$% 0

EURO

34,8390% 0.48

GRAM ALTIN

2.428,68%-0,16

ÇEYREK ALTIN

4.078,00%-1,17

BİST100

9.645,02%-0,50

BİTCOİN

2157471฿%-0.20293

ETHEREUM

104351Ξ%0.53603

a

BAŞKAN YAZICI VE EŞİ, “BİZİM ÇOCUKLARIMIZ”LA 24 YILLIK GELENEĞİ SÜRDÜRDÜ

Tuzla Belediyesi Ayyıldız Sosyal Tesisleri’nin Teras Alanında Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve Eşi Dr. Fatma Yazıcı’nın Ev Sahipliğinde Düzenlenen İftara AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Suat Durak, Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı’nın Komisyonlardan Sorumlu Gönüllüleri ve Kadın Kent Gönülleri, Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcileri, Hayırseverler ve İlçede Yaşayan “Bizim Çocuklarımız” Katıldı. “Bizim Çocuklarımız”, Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Yetimler Komisyonu’nun Düzenlediği Sahne Etkinliklerinde Keyifli Zaman Geçirdi.

DURAK, BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI VERDİ

İftarda Açılış Konuşmasını AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Suat Durak Gerçekleştirdi. Birlik ve Beraberlik Mesajı Veren Durak, “Mağfiretin, Affın ve Kardeşliğin, Bölüşmenin Manasını Taşıyan Ramazan Ayı İçerisinde Bulunuyoruz. Dolayısıyla Bu Mübarek Aya Bizi Kavuşturan Rabbim’e ve Sonrasında Bu Ay İçerisindeki Kadir Gecesi’ne Kavuşturacak Olan Rabbime Binlerce Şükretmemiz Gerekiyor. Bizler Burada Belki 15-16 Saat Bekleyerek Oruç Tutuyoruz ve Sonuçta Biliyoruz ki Ezan Okunduğu Zaman Orucumuzu Açabileceğiz. Rabbim Birçok Rızıktan Bizi Nasiplendirecek Ama Şöyle Bir Düşünmenizi İstiyorum. Dünyada Bir Sürü Mazlum Coğrafya Var; Suriye, Mısır, Libya, Somali. Dil, Din, Irk Ayırt Etmeden Söylüyorum Yiyecek Ekmeği Olmayan, İçecek Suyu Olmayan, Günlerce Oruç Tutan İnsanları Düşünmenizi İstiyorum. Ben Hepinize Katılımlarınızdan Dolayı Teşekkür Ediyorum. Allah’a Emanet Ediyorum. Allah Yar ve Yardımcımız Olsun” Dedi.

BAŞKAN YAZICI: GÖNÜLDEN YAPILMAYAN İŞLER YARIM KALIR

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı da Konuşmasında “Gönüllülük” Ruhuyla Birlik ve Beraberliğin Önemini Vurguladı. Toplumun Sosyal Açıdan Dezavantajlı Her Kesimiyle Yılın Her Günü İlgilendiklerini Belirten Başkan Yazıcı, “Biz Çocuklarımızla 365 Gün Beraber Oluyoruz Ama Her Yıl Ramazan Ayında Özellikle de İftar Sofrasında Birlikte Olmanın Mutluluğunu Ayrıca Yaşıyoruz. Tuzla’da Sosyal Açıdan Dezavantajlı Her Kesimle Yılın 365 Günü Özellikle İlgilenen ve Bugün Bizi Buluşturan Bütün Gönüllü Hanım Efendilere Şahsım ve Tuzla Halkı Adına Yürekten Teşekkür Ediyorum. Özellikle de Bir Alkış Rica Ediyorum. Benim Her Zaman İfade Ettiğim Bir Konu Vardır. Sadece Kamu Otoritesi Gücüyle Bir İş Başarmak Çok Zor, Mutlaka İşe Gönüllülük Ruhu Katmak Lazım. Mutlaka İşe Gönülden Bir Ruh Katmak Lazım. Bunu Katmadığınız Takdirce O İş Mutlaka Ya Yarım Yamalak Kalır, Ya da Nihayetine Varmadan Bir Yerde Kesintiye Uğrar. Böyle Bir Durumun Olmaması İçin Her İşimizde Mutlaka Gönüllülük Esasını Esas Aldık ve Gönüllülük Ruhunu Ortaya Koyarak Biz Çalışmalarımızı Sürdürdük” Dedi.

GÖNÜL ELLERİ ÇARŞISI VE KENT KONSEYİ, GÖNÜLLÜLÜK RUHUYLA ÇALIŞIYOR

Gönüllülük İlkesinin En Güzel Örneklerinin Gönül Elleri Çarşısı ve Kent Konseyi’nde Yaşandığını Belirten Başkan Yazıcı, “Özellikle Belediye Çalışmalarında Sadece Gönül Elleri Çarşısı Organizasyonlarıyla da Sınırlı Kalmadık. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Yerel Yönetimlere Kattığı Kent Konseyi’nde de Yerel Yönetim ve Sivil İnisiyatif İşbirliğini Sürdürüyoruz. Kent Konseyi de Gönüllülük Esasıyla Çalışmaları ve Tavsiye Kararlarıyla Gönüllülük Ruhunu Katan Organizasyonlardan Bir Tanesi. Kent Konseyi’ne de Teşekkür Ediyorum. Mübarek Ramazan Ayının Birliğimize, Beraberliğimize, Kardeşliğimize Vesile Olmasını Allah’tan Niyaz Ediyorum. Bize Bu Nimetleri Veren Rabbim’e Hamd Ediyorum. Rabbim Olmayanlara Nasip Eylesin. Biz Bu Ramazan Ayında Özellikle de Birlik, Beraberlik, Kardeşlik, Paylaşma Ayında Bu Paylaşmaları da Yapıyoruz” Şeklinde Konuştu.

BİNALİ YILDIRIM, İÇİMİZDEN BİRİ

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Konuklara AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım’ın Selamını İletti. Binali Yıldırım’ın Gerek İkameti Gerekse İlçeye Hizmetleri İçin “İçimizden Biri” Tanımını Kullanan Başkan Yazıcı, “Sayın Binali Yıldırım, Tuzla Marina da Dahil Tuzlamız’da Yaptığı Emek ve Çalışmalarıyla, Bize Desteğiyle Hep İçimizden Birisi Olmuştur. Kendisi Bir Başka Program Nedeniyle Bu İftara Katılamadı. Birçok Hizmette Bize Destek Veren, Kendisi de Tuzlalı Olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Binali Yıldırım Beyefendinin Selamlarını İletiyorum” Dedi.

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı 24. Geleneksel Yetimler Haftası İftarına Katılan Çocuklar; Yüz Boyama, Nasreddin Hoca ve Çizgi Film Kahramanlarından Oluşan Animasyon Ekibi İle Eğlenceli Dakikalar Yaşadı. İftar, Çocuklara Yönelik İllüzyon Gösterisi İle Sona Erdi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA BELEDİYESİ GÖNÜL ELLERİ ÇARŞISI, YARDIMDA KITALARI AŞTI

HIZLI YORUM YAP