DOLAR

32,3521$% 0.25

EURO

35,1177% -0.15

GRAM ALTIN

2.308,43%1,37

ÇEYREK ALTIN

3.973,00%0,24

BİST100

9.079,97%3,10

BİTCOİN

2288387฿%3.00209

ETHEREUM

115188Ξ%1.85712

a

BAŞKAN YAZICI, “ULAŞIM MEDENİYETİN GÖSTERGESİDİR”

Tuzla Belediye Başkanı ve AK Parti Tuzla Belediye Başkan Adayı Dr. Şadi Yazıcı, Pendik Birleşik Minibüsçüler Derneği Yönetimi, Üyeleri ve Minibüslerde Çalışan Şoförlerle Yemekte Bir Araya Geldi.

Ayyıldız Sosyal Tesisleri’ndeki Yemeğe Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın Yanı Sıra, Pendik Birleşik Minibüsçüler Derneği Başkanı Vedat Açıkgöz, Tuzla-Pendik Minibüsçüler Dernek Başkanı Uğur Dar, Pendik Aydınlı Minibüsçüler Dernek Başkanı Murat Şirin, Kurtköy Minibüs Durağı Başkanı Şamil Çubuğuzun, Kaynarca Minibüs Durağı Başkanı Erkan Dak, Şifa Minibüs Durağı Başkanı Kılıç Kaplan, Kurfalı Yakacık Minibüs Durağı Başkanı Yusuf Kırsaçlı, Aydos Minibüs Durağı Başkanı Yusuf Kursaçlı, Çınardere Minibüs Durağı Başkanı Erkan Gökçe, Gözdapı Pendik Dernek Yönetimi, Tuzla Erzincanlılar Dernek Yönetimi, Giptaş Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Kılıç, Zorlu Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Ali Zorlu, Magic Akademi Zincir Restoranlar Yönetim Kurulu Üyesi Selçuk Gündüz, Ağrı Patnos Dernek Başkanı Kadir Yılmaz, Manav Türkleri Başkanı Engin Şirin ve Oda Başkanları İle Minibüsçüler Katıldı.

Yemekte Pendik Minibüsçüler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Kenan Dar, Dernek Olarak Bugüne Kadar Yaptıkları Hizmetleri Slayt Gösterisi İle Katılanlara Tanıttı. Kenan Dar, Önümüzdeki Dönemde Minibüsçüler İçin Gerçekleştirecekleri Projeleri de Tek Tek Anlatarak, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın da Desteklerini Beklediklerini İfade Etti.

Pendik Birleşik Minibüsçüler Derneği Başkanı Vedat Açıkgöz’de Yaptığı Konuşmada, “ Geçmiş Zamandaki Tuzla İle Şimdiki Tuzla Arasında Büyük Fark Var. Sahilde Yürüyüş Yapıyorum; “Nereden Nereye” Diye Bir Slogan Var. Bilenler İçin, Gerçekten Tuzla’da Oturanlar İçin, Bundan 10 Sene Öncesini Bilenler İçin, “Nereden Nereye.” Biz Şadi Başkanımızın Kötü Bir Şeyini Görmedik. İnsanlığını Gördük, İyi Niyetini Gördük, Tevazuluğunu Gördük. En Son Toplantımızda da Minibüs Camiasıyla da İlgili Alakalı Olduğunu Gördük. Sevgisini, Saygısını Gösterdi. Bizim de Kendisine Sevgimiz, Saygımız Sonsuzdur” Dedi.

Pendik Minibüsçüler Derneği Yönetimi, Üyeleri ve Minibüsçülerle Yemekte Bir Araya Gelen Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı Yaptığı Konuşmada, Her Zaman Minibüsçü Esnafının Yanlarında Olduklarını Belirterek, “ Ulaşımla İlgili, Tuzla’mıza Her Zaman Hizmet Eden Esnafımızla Yemekte Bir Araya Gelmekten Dolayı Mutluyuz. Biz 2009 Yılında Bir Kentin Emanet Edilmesiyle Başladık. Maksadımızda Emaneti Alıp, Emaneti En İyi Noktaya Getirmekti. 2009 Yılında Belediye Başkanı Olduğumuz Zaman, Bu Kentin İhtiyaçları Nedir Diye Madde Madde Belirledik. O Zaman Tuzla’yı İstanbul’dan Bile Saymıyorlardı. Tuzla’mızın Birçok Problemi Vardı. Biz Görevi Aldığımızda Çok Çalıştık. Biz Sadece İstanbul’un Dışına Atılmakla Kalmışken, Bugün İstanbul’un Her Noktasından Tuzla’ya Akın Var. Her Yıl 20 Milyon İnsan Tuzla’mıza Geliyor” Dedi.

Başkan Yazıcı, “ Ulaşım Önemli. Ulaşım Medeniyet Göstergesidir. Minibüslerinde, Otobüslerinde, Toplu Taşımada Kullanılan Bütün Araçların Buna Kullanılmasıyla Birlikte, Ulaşım Medeniyetin Göstergesidir. Tuzla’mızın Nüfusu Bugün 256 Bini Buldu. Biz Bir Çok Şeyi Birlikte Başardık. Ulaşımı da Sizlerle Birlikte Başardık. Sizlere Teşekkür Ediyorum” Dedi.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “ Bugüne Kadar Her Şeyi Ortak Akılla Birlikte Başardık. Bundan Sonra da En İyi Şekilde, İstanbul’dan Sayılmayan Tuzla’yı İstanbul’un En Göbeğine İteceğiz. Daha Güzellerini, Daha İyisini Birlikte Yapacağız. Önümüzdeki Dönem Gerçekleştireceğimiz Projelerle, Tuzla’yı Daha Çok Cazibe Merkezi Haline Getireceğiz. Çok Daha Fazla Minibüsçüye İhtiyacımız Olacak. Tuzlalı Olmak Ayrıcalıktır. Tuzla’da Huzur Var. Tuzla’da Birlik ve Beraberlik Var” Dedi.

Başkan Yazıcı Konuşmasının Ardından, Minibüsçülerin Özellikle Durak Yerleriyle İlgili Sorularını Cevapladı. Dr. Şadi Yazıcı, Minibüsçülerin Yer Sorunlarını En Kısa Zamanda Çözeceklerini de Belirtti.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TOPAL OSMAN’IN TORUNLARINA DÜNYANIN MERKEZİ İŞTE TAM (TUZLA) BURASI İNANMAZSAN ÖLÇ DE BAK

HIZLI YORUM YAP