DOLAR

32,5640$% -0.01

EURO

34,8784% -0.05

GRAM ALTIN

2.422,73%-0,29

ÇEYREK ALTIN

4.054,00%-0,68

BİST100

9.722,09%0,80

BİTCOİN

2086877฿%-3.20001

ETHEREUM

101986Ξ%-2.21126

a

BAŞKAN YAZICI, TUZLA BELEDİYESİ KARNE ŞENLİĞİ’NDE ÇOCUKLARLA BULUŞTU

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla Belediyesi Karne Şenliği’nin Şifa Park AVM ve Tuzla Belediyesi Şelale Eğitim Parkı’nda Düzenlenen Etkinliklerine Katıldı. Çocukların Sevgi Seli Arasında Şenliğe Katılan Başkan Yazıcı, Onlarla Bol Bol Fotoğraf Çekildi, Sohbet Etti. Başkan Yazıcı, Keloğlan Masalları Müzikali, Jonglör, İllüzyon ve Kukla Gösterileri İle Bir Çok Etkinliğin Sahnelendiği Şenliği Çocuklarla Birlikte Takip Etti.

ÇOCUKLARIMIZ, BİZİM YARINLARIMIZ

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Selamlama Konuşmasında Eğitime Her Zaman İmkanları Ölçüsünde Destek Verdiklerini Belirtti. Karne Şenliği’ni de Bu Kapsamda Çocuklara Hediye Ettiklerini Belirten Başkan Yazıcı, “Çocuklarımız ve Gençlerimiz Hem Okullarında Hem Belediyemizin Anne Çocuk Eğitim Merkezi, Bilgi Evleri ve Gençlik Merkezleri’nde Yoğun Bir Yılı Geride Bıraktı. Dinlenmek ve Eğlenmeyi Hak Ettiler. Çocuklarımız, Bizim Yarınlarımız. Eğitim Kenti Tuzla Vizyonumuzla Çocuklarımız ve Gençlerimiz İçin Eğitimde, Bilimde, Kültürde, Sanatta ve Sporda Hizmetlerimizi Sürdüreceğiz” Dedi.

TUZLA İÇİN EN GÜZELİNİ HEP BİRLİKTE YAPACAĞIZ

Babaların Gününü Kutlayan, Annelere de Çocukların Yetiştirilmesindeki Emeği İçin Teşekkür Eden Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Tuzlamız’da 5yıl Daha Size Hizmet Etmenin Onur ve Gururunu Yaşıyoruz. 31 Mart’ta Bize Göstermiş Olduğunuz Destek ve Dua İçin Yürekten Teşekkür Ediyorum, Size Layık Olmaya Çalışacağız. İstanbul’un En Ucunda,  Uzakta Olmasına Rağmen Hiçbir Eksikliği Yaşatmadan, İstanbul’un Merkezindeymiş Gibi Tuzlamız’da Daha Modern ve Daha Kaliteli Bir Yaşam Oluşturma Gayretimizi Sürdürüyoruz. Büyük Bir Coğrafyadaki Dağınık Mahallelerine Rağmen, İstanbul’un En Uzağında Olmasına Rağmen Tuzla’da Hiçbir Eksiklik Hissettirmemeye Çalışıyoruz. Rabbim Size Hizmet Etme Fırsatı Verdi. Tuzla İçin En Güzelini Hep Birlikte Yapacağız. Sosyal Açıdan Dezavantajlı Tüm Kesimler, Kadınlarımız, Çocuklarımız, Yaşlılarımız, Kimsesizler, Dullarımız, Yetimlerimiz Ve Gelecek Nesillerimiz İçin Çalışıyoruz ve Çalışmaya da Devam Edeceğiz. Nice Güzel Hizmetlerde Buluşmak Dileği İle Allah’a Emanet Olun” Şeklinde Konuştu.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA BELEDİYESİ BİLGİ EVLERİ, BAŞARILI ÖĞRENCİLERİ MADALYA İLE ÖDÜLLENDİRDİ

HIZLI YORUM YAP