DOLAR

32,5265$% -0.05

EURO

34,9789% 0.35

GRAM ALTIN

2.435,88%0,54

ÇEYREK ALTIN

4.050,00%-0,07

BİST100

9.716,77%-0,05

BİTCOİN

2108182฿%1.12208

ETHEREUM

103212Ξ%1.34105

a

BAŞKAN YAZICI: TÜRKİYE’YE İSMİNİ DUYURAN HİZMETLER GERÇEKLEŞTİRDİK

Tuzla Belediyesi, 5 Haziran 2018 Salı Günü Sokak İftarını Aydıntepe Mahallesi Yeşildere Caddesi’nde Kurdu. Mahalle Sakinleri, 5 Bin Kişilik Sokak İftarında Ramazan’ın Bereketini Birlikte Paylaştı. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, İftardan Önce Caddeyi Baştan Sona Gezerek Vatandaşlarla Görüştü. İftar Davetine Katılan Vatandaşlara Teşekkür Eden Başkan Yazıcı, “Rabbim Nice Ramazanlar’a Sevdiklerimizle Beraber Ulaşmayı Nasip Eder İnşallah. Allah Bu Mübarek Ramazan Ayından Hakkıyla Faydalanmayı Nasip Etsin. Bu Mübarek Ayda Yapış Olduğumuz İbadetleri ve Tutmuş Olduğumuz Oruçları Yüce Katında En Makbul Şekilde Kabul Eder İnşallah” Dedi.

TÜRKİYE’YE İSMİNİ DUYURAN HİZMETLERİ ORTAYA KOYDUK

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, İftarda Yaptığı Konuşmada Yerel Yönetim Vizyonunu Ortaya Koyan Açıklamalarda Bulundu. Başkan Yazıcı, “9 Yıldır Size Hizmet Etme Onur ve Gururunu Yaşıyoruz. 10. Yıla Giriyoruz. Tuzla İstanbul’un En Ucunda Bazen Unutulan Bir İlçeydi Ama Artık Unutulmayan ve Arzu Edilen, Gitmek İçin Neden Olunan Bir İlçe Olmak İçin Çaba Sarf Ettik. Tuzla Kendi Kendine Yeten Bir İlçe Olsun İstedik. Tuzla’da Göreve Başladığımız Günden İtibaren Tuzla’nın Daha Aranan, İstenilen Bir İlçe Olması İçin Gayret Sarf Ettik. Tuzla’da Sayamayacağımız Kadar Hizmet Yaptık. Türkiye’ye İsmini Duyuran Hizmetleri Ortaya Koyduk. Bunları Başardık. Şu Anda Tuzlamız İstanbul’un En Ucunda Ama Aranan, Yerleşmek İçin Herkesin Arzu Ettiği Bir İlçe Oldu” Şeklinde Konuştu.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, En Değerli Hizmetlerinin İse Toplumun Birlik ve Beraberliğini Sağlayan Gönül Elleri Çarşısı, Hemşehri Dernekleri Platformu ve Kent Konseyi Olduğunu Vurguladı. Başkan Yazıcı, “Ülke Olarak Birlik ve Beraberliğe İhtiyacımızın Olduğu Önemli Günlerden Geçiyoruz. Rabbim Bu Birlik ve Beraberliğimizi Arttırsın ve Bozmaya Çalışanlara da Asla Fırsat Vermesin. Her Zaman Olduğu Gibi Tarihi Bütün Bu Gerçekleri Bilerek Geleceğimizi Birlikte Tayin Edelim. Çocuklarımıza ve Torunlarımıza En Güzel, En İdeal Tuzla’yı da İstanbul’u da Ülkeyi de Birlik ve Beraberlik İçerisinde Dizayn Edelim” Mesajını Verdi.

Tuzla Belediyesi’nin Düzenlediği Aydıntepe Mahallesi Sokak İftarı Çocuklara Yönelik Orta Oyunu ve Gösteri İle Sona Erdi.

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA TRABZONLULAR İFTARI DUALARLA, BİRLİK BERABERLİK İÇİNDE COŞKUYLA YAPILDI

HIZLI YORUM YAP