DOLAR

32,3521$% 0.25

EURO

35,1177% -0.15

GRAM ALTIN

2.308,43%1,37

ÇEYREK ALTIN

3.973,00%0,24

BİST100

9.079,97%3,10

BİTCOİN

2288387฿%3.00209

ETHEREUM

115188Ξ%1.85712

a

BAŞKAN YAZICI TOKİNİN 5000 KİŞİLİK İFTARINDAN YENİ MÜJDELER VERDİ

Tuzla Belediyesi’nin Toki Konutları’ndaki Sokak İftarına Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Mali Müşavir Sebahattin Demirci Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Çabuk Serhan Kural Mehmet Çelikel Kadın Kolları Başkanı Derya Bacacı Tuzla Belediye Meclis Üyeleri Aydınlı Mahalle Muhtarı Nevzat Özsoy İle Vatandaşlar Katıldı. Masaları Dolaşarak Vatandaşlarla Görüşen Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı Gençlerin Yoğun İlgisi, Sevgisi ve Selfi İsteklerini de Geri Çevirmedi.

Aydınlı Mahalle Muhtarı Nevzat Özsoy Yaptığı Selamlama Konuşmasında Çok Değerli Tuzla Belediye Başkanımız Dr.Şadi Yazıcı Bey Mahallemize Hoş Geldiniz. Kıymetli Toki Sakinlerimiz İle Mübarek Ramazan Ayında Sokak İftarlarında Bizleri Bir Arada Buluşturan Kıymetli Başkanımıza Mahalleliler Adına Teşekkür Ederim. Ramazan Ayımız Mübarek Olsun İfadelerini Kullandı.

AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Mali Müşavir Sebahattin Demirci Konuşmasında Rabbime Binlerce Şükürler Olsun Ki Bir Ramazan Ayına Daha Tekrar Kavuştuk.  Feyzinden Bereketinden Faydalanmayı Cenab-I ALLAH Nasip Eder İnşallah. Mevlam Nice Böyle Sofralarda Birlikte Orucumuzu Açabilmeyi Nasip Etsin. ALLAHIM Birliğimizi Kardeşliğimizi Daim Kılsın. Kadir Gecesine ve Ramazan Bayramına da Ulaşmayı Nasip Etsin ALLAH Oruçlarımızı İbadetlerimizi Kabul Etsin Şeklinde Konuştu.

Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı Yaptığı Konuşmada Aydın Mahallesi Sakinlerine Müjdeler Verdi. Toki Bölgemizin Kıymetli Sakinleri Davetimize İcabet Ettiniz Bizleri Onurlandırdınız Hepinize Teşekkür Ederim. Hoş Geldiniz Sefalar Getirdiniz. ALLAH Tuttuğunuz Oruçları Kabul Etsin. ALLAH’ım Sizlerden Razı Olsun. İlk Orucumuzu Yeni Oruç Tutan Gençlerle Gerçekleştirdik Sokak İftarlarımızın İkincisini Sizler Yapıyoruz Davetimize Katılan Tüm Halkımıza Şükranlarımı Sunarım. Rahmetinden Bereketinden Faydalanmayı RABBİM Nasip Etsin.

Tuzlanın Her Yerinden İftar Sofraları Kurma Gayretimizi Size Olan Hizmet Etme Aşkımızı Aynı Zamanda Hizmetimizi Sosyal Kültürel Belediyecilikle Beraber Ramazanda Aynı İftar Sofralarda Buluşarak da Kardeşliğimizi Pekiştirmeye Gayret Ediyoruz. Bizler Sizlerle Birlikte Tuzla’da Güzel İşler Yapmaya Çalışıyoruz Sizlerden Aldığımız Güç İle Tuzlamıza 365 Gün Olmayanın Yanından Olma Gayretimiz Devam Ediyor Aydınlı Bölgesinde Bağlantı Yolunda Hemen Buranın Üst Tarafından 250 Bin M2 “Benim Köyüm İstanbul” Projesinin Atımı Atıldı Hızlı Bir Şekilde Hizmete Alındı müjdesini Veren Başkan Yazıcı Yeni Yapılacak Olan Okullar Halı Sahalar Parklar ve Bahçeler Hizmetleriyle Aydınlı Bölgesi Çok Farklı Bir Mahallemiz Olacak Bir Kültür Merkezi Sözümüz Vardı Şimdi Onunda İhalesine Çıkıyoruz Aydınlımıza Hayırlı Uğurlu Olmasını Diliyorum Sizin Gibi Aziz Bir Millete ve Aziz Halka Hizmet Etme Fırsatı Verdiği İçin Rabbime Hamd Ediyorum Sizi Seviyorum Sizi ALLAH’a Emanet Ediyorum İfadelerini Kullandı.

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

BAŞKAN YAZICI, KİPTAŞ 1 SAKİNLERİYLE BERABER İFTAR AÇTI

HIZLI YORUM YAP