DOLAR

32,5265$% -0.05

EURO

34,9789% 0.35

GRAM ALTIN

2.435,88%0,54

ÇEYREK ALTIN

4.050,00%-0,07

BİST100

9.716,77%-0,05

BİTCOİN

2108182฿%1.12208

ETHEREUM

103212Ξ%1.34105

a

BAŞKAN YAZICI, ‘SÖZ SİZDE’ DEDİ, VATANDAŞLARI DİNLEDİ

AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Suat Durak ve Tuzla Belediye Başkanı ve AK Parti Tuzla Belediye Başkan Adayı Dr.Şadi Yazıcı 4 Ayrı Mahallede Vatandaşlarla Bir Araya Geldi. “SÖZ SİZDE” Sloganıyla Mahalle Buluşmalarına Devam Eden Suat Başkan ve Başkan Yazıcı, Vatandaşa Mikrofon Uzattı, Sorunlarını Dinledi, Proje Önerilerini Aldı.

AK Parti’nin Mahalli Seçimlerdeki Sloganı “Söz Sizde”, Tuzla’da Uygulanmaya Devam Ediyor. 31 Mart Yerel Seçimleri Öncesi Çalışmalarına Aralıksız Devam Eden AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Suat Durak İle Tuzla Belediye Başkanı ve AK Parti Tuzla Belediye Başkan Adayı Dr.Şadi Yazıcı Bu Bağlamda Tuzla’da Sırasıyla Orhanlı Mahallesi, Orta Mahalle, Tepeören Mahallesi ve Akfırat Mahallesindeki Vatandaşlarla Bir Araya Geldi.

Tuzla Belediye Başkanı ve AK Parti Tuzla Belediye Başkan Adayı Dr.Şadi Yazıcı İle AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Suat Durak, 31 Mart Yerel Seçimleri Öncesi ‘Söz Sizde’ Toplantılarıyla Saha Çalışmasına Hız Kazandırdı. Daha Önce 3 Mahalleliyle Bulaşan Başkanların Bugünkü  Durağı Sırasıyla Orhanlı Mahallesi, Orta Mahalle, Tepeören Mahallesi ve Akfırat Mahallesindeki Vatandaşlar Oldu. Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri ve Aday Adayları AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Hakan Yıldızcı, AK Parti Mahalle Teşkilatları ve İlçe Teşkilatları, Tuzla Belediye Başkanı ve AK Parti Tuzla Belediye Başkan Adayı Dr.Şadi Yazıcı İle AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Suat Durak Saha Çalışmasında Eşlik Etti.

Mahalle Buluşmalarında Vatandaşlar, Başkan Yazıcı’ya Sorularını Yönlendirdi. Vatandaştan Gelen İstek, Öneri ve Şikayetleri Not Eden Yazıcı, Soruları da Cevapladı.

“BİZ GÖNLÜMÜZÜ TAŞIYLA TOPRAĞIYLA, #GÖNLÜGÜZELTUZLA’YA KAPTIRDIK. MİLLETİMİZDEN ALDIĞIMIZ GÜÇLE KENDİMİZİ TUZLA’YA ADADIK.”

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TRABZONLULAR 31 MART MÜHRÜNÜ BAŞKAN YAZICI İÇİN VURDU

HIZLI YORUM YAP