DOLAR

32,5421$% 0.26

EURO

34,7521% -0.02

GRAM ALTIN

2.485,21%0,94

ÇEYREK ALTIN

4.248,00%0,30

BİST100

9.524,59%-0,06

BİTCOİN

2066994฿%4.32475

ETHEREUM

99784Ξ%3.15998

a

BAŞKAN YAZICI SOKAK İFTARLARINDA “YENİ PROJELER” MÜJDELİYOR

Tuzla Belediyesi, Yayla Mahallesi’ndeki Sokak İftarını Cengiz Topel Caddesi’nde Gerçekleştirdi. İftara Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Mali Müşavir Sebahattin Demirci, Tuzla Belediyesi Başkan Yardımcıları Ahmet Çabuk Serhan Kural Mehmet Çelikel AK Parti Tuzla İlçe Kadın Kolları Başkanı Derya Bacacı Tuzla Belediyesi Meclis Üyeleri Tuzla Belediyesi Birim Müdürleri ve Yayla Mahalle Sakinleri Katıldı. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Sebahattin Demirci İle Birlikte İftardan Önce Alanı Gezerek Vatandaşların Ramazan Ayını Tebrik Etti.

AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Mali Müşavir Sebahattin Demirci Selamlama Konuşmasında Rabbime Binlerce Şükürler Olsun Ki Bir Ramazan Ayına Daha Tekrar Kavuştuk.  Feyzinden Bereketinden Faydalanmayı Cenab-I ALLAH Nasip Eder İnşallah. Mevlam Nice Böyle Sofralarda Birlikte Orucumuzu Açabilmeyi Nasip Etsin. ALLAHIM Birliğimizi Kardeşliğimizi Daim Kılsın. Kadir Gecesine ve Ramazan Bayramına da Ulaşmayı Nasip Etsin ALLAH Oruçlarımızı İbadetlerimizi Kabul Etsin Sokak İftarının da Emeği Geçenlere Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı’nın Nezdinde Teşekkür Ederim Davete Katılan Sizlere de Ayrıca Teşekkür Ederim Ramazan Bayramınızı Şimdiden Tebrik Ederim İfadelerini Kullandı.

BAŞKAN YAZICI’DAN YAYLA MAHALLESİNE İKİ YENİ PROJE MÜJDELEDİ 

Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı Yaptığı Selamlama Konuşmasında Yayla Mahallesine İki Yeni Projesini de Sokak İftarına Katılan Yaklaşık 5000 Kişiye Açıkladı. Konuşmasında Tuzla Belediyesinin Çalışmalarından Bahseden Başkan Yazıcı Kaymakamlık ve Tuzla Sahil Arasından Yapılacak Olan Metro Hattının Bir Durağının Yayla Mahallesinde Olacağını Müjdelerken İkinci Müjdesi de Yayla Mahallesine Yeni Bir Sosyal Tesis Çalışmalarına Başladıklarını Açıkladı.

Başkan Yazıcı Yayla Mahallesinde SGK-İŞKUR Kendi Binalarından Olması İçin Çalışmaların Hızlandığını Bunun İçin Yer Sorununu Çözdüğünü Yakın Zaman da Kendi Binalarında Olacağını Müjdeledi. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla İçin Çizdikleri Vizyonu da İstanbul’un En Ucunda Bir İlçe Olmamıza Rağmen İlçemizi En İyi Duruma Getirmek Tuzla Halkının Her Hizmetin En İyisine Layık Olduğu Düşüncesiyle Eğitimde Ulaşımda ve Sağlıkta Her Türlü İmkanı Sağlamanın Gayret ve Azmini Gösteriyoruz Aynı Sofrayı Paylaşanlar Kardeştir Düsturuyla da Kardeşliğimizi Birliğimizi Beraberliğimizi Pekiştirmek İçin Bu İftar Sofralarını Hazırlıyoruz. Bu Sofraların Güzelliği ve Amacına Ulaşmasını Sağlayan Sizin Bu Davete İcabınız ve Bu İftar Sofralarında Yer Almanızdır. Rabbim Sevdiklerinizle Beraber Nice Ramazanlara Ulaşmanızı Nasip Etsin Böylesine Yüce ve Aziz Bir Millete Hizmet Etme Fırsatını Bana Verdiği İçin Rabbim’e Şükrediyorum İfadelerini Kullandı.

 

 

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

5 HAZİRAN DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ TUZLA’DA COŞKUYLA KUTLANDI

HIZLI YORUM YAP