DOLAR

32,5421$% 0.26

EURO

34,7521% -0.02

GRAM ALTIN

2.485,21%0,94

ÇEYREK ALTIN

4.248,00%0,30

BİST100

9.524,59%-0,06

BİTCOİN

2066994฿%4.32475

ETHEREUM

99784Ξ%3.15998

a

BAŞKAN YAZICI SİZİN BAŞARINIZ, GELECEĞİMİZDEKİ BAŞARIMIZDIR

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, LYS’ye Katılacak Öğrencilere Geleneksel Hale Getirdiği İstanbul Boğazı Gezisini Bu Yıl Da Sürdürdü. Gençler, Sınav Stresinden Uzak Ve Unutamayacakları Bir Gün Yaşadı.

Tuzla Belediyesi, Tuzla’daki 17 Liseden LYS’ye Katılacak 2226 Öğrenciye Bu Yıl Da Boğaz Turu Düzenledi. Okullarından Araçlarla Alınan Gençler Üsküdar İskelesinden Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı Ve Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alireisoğlu Tarafından Uğurlandı.

DR.ŞADİ YAZICI, GENÇLERİ HER ZAMAN DESTEKLİYOR

Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alireisoğlu, Eğitime Katkılarından Dolayı Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya Teşekkür Etti. Alireisoğlu, “Belediye Başkanımız Dr. Şadi Yazıcı, Gençlerimizi Her Zaman Her Açıdan Destekliyor. Kendisi Her Yıl Olduğu Gibi Bu Yıl Da Otobüsleri, Gemileri Seferber Etti. Ben Tüm Öğrencilerimiz Ve Eğitim Camiamız Adına Kendisine Teşekkür Ediyorum” Dedi.

SİZİN BAŞARINIZ, GELECEĞİMİZDEKİ BAŞARIMIZDIR

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Geziye Uğurladığı Gençlere Mesajlar Verdi. Tuzla Gençliğinin İlçenin Geleceği Olduğunu Vurgulayan Başkan Yazıcı, “Tuzlamız’ın Geleceğini Birlikte Çiziyoruz. Güzel Tuzlamız’ın Geleceğinin Sadece Kentsel Yapıdaki Gelişimle Değil Asıl Olarak Beyinsel Ve Fikirsel Yapıdaki Gelişimle Sağlanmasını Amaçlıyoruz. Bunu Yaparken De Gençlerle Yaptığımız Çalışmaların Önemli Olduğuna İnanıyoruz. Hayatımızda Belli Zamanlarda Eğlenmenin, Gezmenin, Görmenin Ve Öğrenmenin Mutlaka Olması Gerektiğine İnanıyoruz. Bu Gezilerimizle De Sizlere Sınavın Stresini Unutturmaya Çalışıyoruz. Gençler Sakın Unutmayın; Geleceğimiz Size Emanet Ve Sizin Başarınız Geleceğimizdeki Başarılarımızdır. Çalışmadan Başarı Elde Edilmez. Başarı, Mutlu Olmak İçin Gerekli Olan En Önemli Şeylerden Biridir. Başarılı Olmak İçin De Çok Çalışmak Zorundayız” Şeklinde Konuştu.

3 Güne Ayrılan Programda İstanbul’un Doyumsuz Ve Eşsiz Manzarasını Denizden İzleme Fırsatı Bulan Gençler, Uzman Rehberlerin Anlatımıyla Tarihi Mekanları Tanıma Fırsatı Buldu. Öğrenciler Müzik Eşliğinde Eğlendi. Gezi Süresince Çeşitli İkramlarda Bulunulan Öğrenciler, Gezinin Ardından Yine Araçlarla Okullarına Bırakıldı.

 

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

BAŞKAN TEMURCİ’DEN TUZLA’YA SÜRPRİZ ZİYARET

HIZLI YORUM YAP