DOLAR

32,2583$% 0.25

EURO

35,1339% 0.66

GRAM ALTIN

2.276,08%1,02

ÇEYREK ALTIN

3.961,00%0,63

BİST100

8.806,72%-0,01

BİTCOİN

2223387฿%-0.98932

ETHEREUM

113048Ξ%-1.6179

a

BAŞKAN YAZICI, ŞİLE BELEDİYESİ 2. KİTAP FESTİVALİ’NDE ESERLERİNİ İMZALADI

Şile Belediyesi Tarafından Düzenlenen Şile 2. Kitap Festivali, 28 Temmuz 2018 Cumartesi Günü Başladı. Şile Belediye Başkanı Can Tabakoğlu’nun Ev Sahipliğinde Düzenlenen Açılış Programına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, AK Parti Tbmm Grup Başkan Vekili Mehmet Muş, AK Parti İstanbul Milletvekilleri İsmet Uçma, Hulusi Şentürk, Müşerref Pervin Tuba Durgut, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, AK Parti Şile İlçe Başkanı İlhan Ocaklı İle Yayın Evlerinin Temsilcileri ve Çok Sayıda Vatandaş Katıldı.

Festivalin İlk Gününde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, AK Parti Tbmm Grup Başkan Vekili Mehmet Muş, İsmet Uçma, Hulusi Şentürk ve Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Şileliler İle Bir Araya Gelerek Kitaplarını İmzaladı.

TOPLUMU KİTAPLARLA BULUŞTURARAK BAŞARILI OLACAĞIZ

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Açılışta Yaptığı Konuşmada “Kitap Zehir Olsa da Panzehiri Yine Kitaptır” Diyerek Kitap Okumanın Önemini Vurguladı. Başkan Yazıcı, “Dünyada Artık Şehirler Yarışıyor. Bu Yarışı Başarmamızın Tek Bir Yolu Var; Kitapla Buluşmak, Okumak ve Yazmak. Okumanın Her Metodunu Ortaya Koyabilen, Bunu Yapan Arkadaşlara Teşekkür Ediyoruz. Dünyadaki Yarış Kulvarında Artık Üniversiteler, Kütüphaneler, Bilim, Sanat, Kültür Merkezleri Yer Alıyor Ama Kitapsız Hiçbir Şey Olmuyor. İnşallah Biz de Toplumu Kitaplarla Buluşturarak Bu Yarışta Başarılı Olacağız. Ne Okuyacaksak Okuyalım, Ne Yapacaksak Yapalım Ama Çok İyi Biliyoruz ki İnsan Aklı İle Var Olma Mücadelesini Başarmış Bilgi de Zekanın Kementidir. Ne Kadar Zeki Olursak Olalım Okumak Zorundayız. Bilgi İle Donandığımız Zaman Ancak Özgür Olabiliriz. Ne Olursa Olsun Okuyalım” Dedi.

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

ANNELER VE ÇOCUKLARI, TUZLA BELEDİYESİ ŞEHİT ÖMER HALİSDEMİR GENÇLİK KAMPI’NDA BİRLİKTE KAMP YAPTI

HIZLI YORUM YAP