DOLAR

32,3521$% 0.25

EURO

35,1177% -0.15

GRAM ALTIN

2.308,43%1,37

ÇEYREK ALTIN

3.973,00%0,24

BİST100

9.079,97%3,10

BİTCOİN

2288387฿%3.00209

ETHEREUM

115188Ξ%1.85712

a

BAŞKAN YAZICI MHP TUZLA İLÇE TEŞKİLATINDA ÇİÇEKLERLE KARŞILANDI

Tuzla Belediye Başkanı ve Adayı Dr.Şadi Yazıcı, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tuzla İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti. Başkan Yazıcı MHP Ziyaretinde İlçe Başkanı Erdem Doğruer ve Çok Sayıda Partililer Tarafından Çiçeklerle Karşılandı.

İlçe Başkanı Erdem Doğruer, Mhp Eski İlçe Başkanı ve Eski Aday Adayı Volkan Beşiroğlu, Ülkü Ocakları Başkanı Kerim Cebeci, MHP Kanaat Önderleri, Gençlik Kolları ve Kadın Kolları Başkanları İle Çok Sayıda Partilinin Katıldığı MHP İlçe Binasında Gerçekleşen Ziyarette Yapılan Konuşmalarda, Yerel Seçim Sürecinde Genel Başkanların Kararlarıyla İki Partinin Seçim Sürecinde Birlikte, Birlik ve Beraberlik İçinde Hareket Edeceği Kaydedildi.

Açılış Konuşmasını Yapan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tuzla İlçe Başkanı Erdem Doğruer; Kıymetli Belediye Başkanım, Her Bir Birbirinden Kıymetli MHP Eski İlçe Başkanlarım, Ülkü Ocakları Başkanım, Eski Ocak Başkanlarım Yönetim Kurulum Kadın Kolları Başkanım Değerli Mahalle Başkanlarım Bozkurtlar Asenalar Değerli Misafirler Hoş Geldiniz Şeref Verdiniz.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Muasır Medeniyet Hedefinin Yakalama İradesi Milli ve Üniter Devlet Yapımızın Muhafazası Bölgesel Güç ve Lider Ülke Hedef 2023 Vizyonu İLAHİKELİMETULLAH Yolunda Dünya Barışı ve Adaletin Tesisi Demek Olan Cumhur İtifakına Gönül Vermiş Kıymetli Ülküdaşlarım.

Cumhur İttifakının Tuzla Belediye Başkan Adayı Sn. Şadi Yazıcı, Beyle Birlikte İlk Buluşmamızı Gerçekleştiriyoruz. Tuzlamıza Hayırlı Olsun İnşallah.

Değerli Dava Arkadaşlarım,

Biz Türk Milliyetçileri İçin Devlet Millet ve Mukaddesatımız Söz Konusu Olduğunda Canımız Kanımız İstikbalimiz ve Bütün Kazanımlarımızı Öteleyip Vaz Geçe Bilen Serden Geçitleriz.

Bu İnanca İmana Sahip Milliyetçi Ülkücü Hareketin Neferleriyiz. Tarih Boyu Bu Durum Hep Böyle Olmuştur.70’lerde 80’lerde 90’ lar da da Ağabeylerimiz Hiç Şüphe Etmeden Serden Geçti Bir Duruş Sergileyerek Mücadelede En Önde Mükâfatta En Arkada Oldular. Tabutlarda Zindanlarda İşkencelerde İdam Sehpalarında Büyük Türk Milleti ve Türk Devleti İçin 5600 Şehidimiz Bu İnanç ve İmanın İLAHİKELİMETULLAH Davasının Türk İslam Mefkûresinin Mücadelesini Yaparken Hiç Şüphesiz Şehit Oldular İdam Oldular Sürgün Oldular Ezildiler Hor Görüldüler Çile Üstüne Çile Çektiler ve Bu Durumdan Hicap Duymadılar.

İnançla Devlete Millete Olan Sevgileri ve Sadakatleri Hep Arttı. Dün Onlar Söz Konusu Devlet Millet İçin Çelikten İrade Oldular. Bugün Yine Yeniden Sn. Genel Başkanımız Bilge Liderimiz Devlet Bahçeli Beyin Önderliğinde Bizler 15Temmuz’dan Bugüne Aynı İnanç ve İmanın Gerek Simini Yaparak Devletimiz Milletimiz İçin Sn. Cumhurbaşkanımızın ve AK Parti Hükümetinin Yanında Dimdik Duruyoruz. Hepimiz Biliyoruz ki Ülkemizi İçeriden ve Dışarıdan Diz Çöktürüp Kuşatmak İsteyenler Var.

Türk Milletini Ne Dün Ne Bugün Nede Yarın Asla Hiçbir Güç Diz Çöktüremez. Onun İçin 31 MART Mahalli İdariler Seçimleri Çok Önemli Bir Hal Almakta Bu Durumda Biz Türk Milliyetçilerine Liderinin Aldığı Kararların Arkasında Dimdik Durup Gece Gündüz Çalışarak İttifakımızın Adayı Olan Şadi Yazıcı, Beyi En Yüksek Sonuçla Başkan Seçtirip Meclis Üyeliği Listemizde de En Yüksek Kazanımları Elde Ederek Arkadaşlarımızı Sayın Başkanımızın Meclisine Vererek Zillet İttifakına ve Avenelerine Türk Milletinin Milliyetçi ve Ülkücülerin Tokatını Sandıkta Vurmak Düşüyor. Bundan Hiç Şüphem Yok Allah’ın İzniyle 1 Nisan Sabahına Zaferle Uyanacağız. Kazananı Olmadığımız Hiçbir Şeyin Kazanımını Elde Edemeyiz.

Unutmayınız Sizler Bu Milletin Son Kalesi Milliyetçi Ülkücü Hareketin Neferisiniz.  Bu Harekete Asker Olmak Her Adama Nasip Olmaz Olmuyor.

Şükürler Olsun ki Allah’a Milliyetçi Ülkücü Harekete Nefer Olmak Nefer Kalmak Nasip Olmuş Bizlere Bunun Sorumluluğu İle Omuz Omuza Sahaya İnip Zafer Giden Yolda Zincirleri Engelleri Kıra Kıra Hedefe Hep Birlikte Ulaşacağız İnşallah. Emirlere Mutlak İtaat Lazımdır. Laubali Gevşek Disiplinsiz Metotsuz Kimselerle Davamız Yürümez. Herşeyde Örnek Olmak Lazımdır. Başbuğ Alparslan Türkeş. Hepinize Çok Teşekkür Ediyorum.

Sözümü Sayın Aday Adayımız Volkan Beşiroğlu’na Bırakıyorum…

VOLKAN BEŞİROĞLU “ÜLKÜCÜ HASSASİYET VAR, ÜLKÜCÜ YAŞAM VAR”

Kıymetli İlçe Başkanım Değerli Ülküdaşlarım. Sayın Belediye Başkanımız Bu Ziyaretiniz Bizleri Ziyadesiyle Memnun Etmiştir.

Değerli Dava Arkadaşlarım:

Sizlerle 4 Yıl Boyunca ‘Her Gel Dediğimizde Gelen’ Her Çalışmaya Başladığımızda En Önde Olan İnsanlarsınız. Rabbim Her Birinizden Razı Olsun. Gayretleriniz Tuzla’nın 4 Bir Yanında. Dört Yıldır Çalışmamız Tuzla’nın Dört Bir Yanında. Sokak Sokak İlmek İlmek Her Yeri İşlediniz ve 4 Yıl Boyunca Hedefimize Ulaşmak Adına Çaba Sarf Ettik.

Gelinen Noktada Ülkemizde Yaşanan 15 Temmuz Sonrasında Yaşananlarla Birlikte Bir İttifakımız Oluştu. Bu İttifak’ta Tuzla’da da Geçerlidir. Bizim İle Birlikte 4 Yıl Hangi Fedakarlıkları Yapmışsanız, Bizim İle Hangi Adanmışlıklarda Bulunmuşsanız, Bizim İçin Dükkanınızı Kapatmışsanız. Bizim İçin Evinizden Olmuşsanız Bugünde Cumhur İttifak Adayımız Sayın Şadi Yazıcı Bey İçinde Aynı Fedakarlığı Göstereceğiz. Aynı Samimiyeti Göstereceğiz. Çünkü Ülkücünün Gözü Liderinde, Ülkücünün Kulağı Liderinde Son Kararı O Verir. İnancımız Bu. İmanımız da Bu. Sorgulamak Bizim Haddimize Değil. Bize Verilen Görev Ne İse Cumhur İttifakı Adayı Sayın Dr. Şadi Yazıcı Bey Seçilmesi Adına Aynı Şeyi Gerçekleştireceğiz. Biz Teşkilat Olarak Üzerimize Düşen Görevi Yapacağız.

Ancak Şunu da Unutmamak Lazım: “Ülkücü Hassasiyet Var. Ülkücü Yaşam Var. Bu Yaşama da Bu Hassasiyete İnanıyorum ki Sayın Adayımız Bunu Gözetecektir. Bizim Fikirlerimizde Bu İttifakta Olacaktır. Bizim İsteklerimiz Bizim Kaygılarımızda Bu İttifakla Giderilecektir. Ne İstedik Bugüne Kadar.? Neyi Arzuladık Bugüne Kadar? Hizmet Etmeyi. Bir Şey Umduk Mu? Ummadık. Nefis Neredeydi? Ayaklar Altındaydı. Bugünde Aynı Şekilde. İkbalimize ve İstikbalimize Hiçbir Şey İstemiyoruz. Tek İsteğimiz Tuzla’nın Geleceği. Tek İsteğimiz Tuzla’nın Gelişmesi. Tek İsteğimiz Adaletin Sağlanması. İkbalimizde Ayaklar Altında İstikbalimizde Ayaklar Altında Nefsimizi Zaten Ayaklar Altında Gezdiriyoruz. Ben İnanıyor ki Bu İttifak 31 Mart Gecesinde Zafere Ulaşacaktır ve Zafere Ulaşması Adına da Önce Şahsım Sonra Sizler, İnanıyorum ki Bugüne Kadar Neyi Yaptıysak, Bugüne Kadar Neyi Temas Ettiysek, Aynı Hedefleri Arzuladıysak Aynısını Yine Yapacağız. Çünkü Lider Öyle Emir Ediyor. Son Sözü Lider Söyledi. Cumhur İttifakının Adayını Burada Zaferle Seçeceğiz.” Dedi.

BAŞKAN ŞADİ YAZICI “2019 SEÇİMLERİNDE DE TUZLA’DA HALKIMIZIN GÖNLÜNDE VE GÖZÜNDE YER ALACAĞIZ…

Başkan Şadi Yazıcı, MHP Tuzla İlçe Başkanlığı Ziyaretinde Yaptığı Açıklamada Şunlara Değindi:

Çok Kıymetli İlçe Başkanım, Değerli İlçe Yönetim Kurul Üyeleri, Gençlik ve Kadın Kolları Üyelerini, Ocak Başkanlarımızı En Kalbi Duygularla Selamlıyorum ve Öncelikle Davet İçin Çok Teşekkür Ediyor, Allah Gazamızı Mübarek Eylesin Diyorum.

Bu Güzel Birlikteliğin İlk Buluşmasıyla Beraber İnşallah Hep Beraber Hedefe Yürümeyi Rabbim Bizlere Nasip Etsin Diyorum. Bugüne Kadar Yaptıklarımızı ve Yapacaklarımızı, Bundan Sonrada Ortaya Koyduğumuz Vaatlerle Beraber İnşallah 2019 Seçimlerinde de Tuzla’da Halkımızın Gönlünde ve Gözünde Yer Alıp 2019 Seçimlerine Rabbim’in İzniyle İyi Bir Oy İle Biz Bu İttifak’ın Gücüyle Sonucu Elde Ederiz.

Bu Dönemi Daha İyi Ortaya Koymak İçin Çok Çalışmalıyız, Heyecan Duymalıyız. İlimde, Bilimde, Fikirde, Sanatta En Önemlisi Siyasette Yegane Kılavuzumuz Sevgi ve Heyecan Olmalı..

Vatandaşımızın Çok Arzu Ettiği Bir Durum, Bağ Kuramadığı, İlgi Duyamadığı, Alaka Duymadığı ve Dokunulmadığı ve Vatandaşlarımızın Arzu Ettiği O Sevgi Bağını Oluşturmaya Hiçbir Anlayışa da Gönülde Vermiyor Bağda Kurmuyor En Sonunda Sandıkta da Oy da Atmıyor. Dolayısıyla Hep Beraber Sizlerin Gayret ve Çabalarınızla Gerek Adalet ve Kalkınma Partisindeki Arkadaşlarımızın Gayret ve Çabalarıyla Bizde Teşkilatımızın Emrinde Her Zaman Seçimlere Gitmeyi Şiar Edinmişiz. Bu Seçimde 2 Teşkilatımız İle Birlikte Seçime Gitmenin Onuru ve Gururunu Yaşıyorum. Allah Yar ve Yardımcımız Olsun. Biziz İttifak Meselemizde Büyüklerimiz Ne Derse Biz Ona Uyarız. Teşkilatçılık Mantığı da Bunu Gösteriyor. Liderlerimiz Ne Derse Birlikteliğimiz O Şekilde Devam Edecektir. Allah’ın İzniyle Liderlerimizin Aldığı Kararla Ülkemizin ve Milletimizin Bekası İçin Ortaya Konmuş Bir İttifakın, Yereldeki Sonuçları Üzerinden Sorgulanacak Olan Bir İttifakın Yanlış Bir Adımın ve Yanlış Bir Sonucun Olmaması İçin Elimizden Gelen Bütün Gayretleri Göstereceğiz. Her Seçimde Olduğu Gibi, Çalmadık Kapı Sıkılmadık El Bırakmayacağız ve Bu Sefer İki Katı Fazla Çalışmak Zorunda Olduğumuzu Biliyoruz. Bu İttifakın Yerel Seçimlerden Sonra Sorgulanmaya Başlanması Demek, Ülke İçin O İttifakımızın Geleceği İçin İyi Bir Sonuç Almaktır. Allah Gazamızı Mübarek Etsin.” Dedi.

Başkan Yazıcı Konuşmasının Sonunda Parti Üyelerin Sorularını da Cevapladı.

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

İSTANBUL, TGF AİLESİNE KATILDI

HIZLI YORUM YAP