DOLAR

32,4187$% -0.18

EURO

34,8315% -0.19

GRAM ALTIN

2.496,41%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.255,00%0,25

BİST100

9.693,46%1,77

BİTCOİN

2072829฿%0.3968

ETHEREUM

99754Ξ%0.01579

a

BAŞKAN YAZICI LGS’DE ÖĞRENCİ VE VELİLERİ YALNIZ BIRAKMADI

“Eğitim Kenti Tuzla” Sloganıyla Eğitimin Her Alanında Desteklerini Aralıksız Sürdüren Tuzla Belediyesi, Liseye Geçiş Sınavına (LGS) Giren Öğrenci ve Velilerin Heyecanına Ortak Oldu. Sınav İçin Günlerce Öncesinden Hazırlıkları Başlatan Tuzla Belediyesi, İlçe Genelinde Sınav Merkezlerinde Sınava Giren Binlerce Öğrenciyi Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın Başarı Dilekleri ve Sınav İkramları İle Karşıladı.

Tuzla Belediyesi, Yıl Boyunca Etütler ve Eğitimler Vererek Destek Olduğu Ortaokul Öğrencilerine, Covid 19 Sürecinde de Youtube Hesabı Aracılığıyla Uzaktan Eğitim İle Destek Olmayı Sürdürdü. Uzaktan Eğitimin Yanı Sıra Online Deneme Sınavı İle de Öğrencilerin Hem Sınav Tecrübesi Kazanması Hem de Durumlarını Değerlendirmesine Yardımcı Olan Tuzla Belediyesi, Sınav Sabahı da Öğrenci ve Velilerin Yanında Olarak, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın Başarı Dileklerini Öğrenci ve Velilere İletti.

Günler Öncesinden LGS Sınavına Girecek Öğrenciler İçin Şelale Eğitim Parkı’nda Hummalı Bir Çalışma Başlatan Tuzla Belediyesi, Meyve Suyu, Kek ve Maske Olan Paketlerle Öğrenci ve Velileri Sınav Sabahı Karşıladı.

LGS Sınavıyla İlgili Konuşan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Çocuklarımız Bir Yıl Boyunca Gerekli Gayreti Göstererek Çalışmalarını Sürdüler. Covid 19 Sürecinde Zorlandılar Fakat Çalışmaya Devam Ettiler. Bizler Gerek Okullarında, Gerek Bilgi Evlerinde ve Gerekse Covid 19 Sürecinde Uzaktan Eğitim İle Destek Olduğumuz Öğrencilerimizin Bugünde Yanındayız. Bugün Öğrencilerimizin Hedeflerine Ulaşmasını Sağlayacak Bir Gün. Hayat İnişleri, Çıkışları Olan Bir Yolculuktur. Sevgili Gençler, Hayat Daima Fırsatlarla ve Yeni Ufuklarla Doludur. Bizler ve Aileleriniz Sizi Çok Seviyor. Sınava Giren Tüm Öğrencilerimize Başarılar Diliyorum.” Dedi.

Tuzla Belediyesi Bilgi Evi’nde Eğitim Veren Öğretmenler Hazırladıkları Video İle de LGS Öğrencilerine Başarılar Dilediler.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA’DA SOSYAL TESİSLERİMİZ KAPILARINI AÇTI

HIZLI YORUM YAP