DOLAR

32,2583$% 0.25

EURO

35,1339% 0.66

GRAM ALTIN

2.276,08%1,02

ÇEYREK ALTIN

3.961,00%0,63

BİST100

8.806,72%-0,01

BİTCOİN

2223387฿%-0.98932

ETHEREUM

113048Ξ%-1.6179

a

BAŞKAN YAZICI, KENT KONSEYİ GENÇLİK MECLİSİ İLE BULUŞTU

Tuzla Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi, “Gençlik Sofrası 2” İsimli Programını Tuzla Belediyesi Ayyıldız Sosyal Tesisleri’nde Düzenledi. Programa Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alireisoğlu, Tuzla Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ergül Özdemir, Tuzla Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Hüseyin Kurt, Sivil Toplum Kuruluşları, Hemşehri Dernekleri ve Okulların Kültür, Sanat Ve Eğitim Birimlerinin Temsilci Gençleri Katıldı.

GENÇLERİMİZİ ÖNEMSİYORUZ, DEĞER VERİYORUZ

Tuzla Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Hüseyin Kurt, Programın Açılış Konuşmasında “Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi, Gençlik Kampı, Şelale Eğitim Parkı, Bilim Merkezi Gibi Bir Çok Projeyi Hayata Geçirip Gençlerin Hizmetine Sunan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya Teşekkür Ederim.” Dedi.

Tuzla Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ergül Özdemir de Gençlere Verdiği Değer ve Destekten Dolayı Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya Teşekkür Etti. Özdemir, “Geleceğimizin Teminatı Gençleri Çok Önemsiyoruz, Değer Veriyoruz. Biz Geleceğimizi Sizlere Emanet Ediyoruz. Memleketine Sahip Çıkan, İnsanını Seven, Ahlaklı, Erdemli Bir Gençlik İstiyoruz. Bu Gençliği de Karşımızda Görüyoruz. Tuzla Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nde Her Zaman Aktif Olmanızı Bekliyoruz. 3 Meclisimiz, 16 Çalışma Grubumuzla 500 Kişilik Aktif Bir Sivil Toplum Kuruluşuyuz. Yapmış Olduğumuz Tüm Projelere Destek ve Katkı Sağlayan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya Çok Teşekkür Ediyorum” Dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Tuzla Engelliler Merkezi Öğrencilerinin Müzik Dinletisinin Ardından Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alireisoğlu Söz Aldı. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya Teşekkür Eden Alireisoğlu, Gençlere “Geçmiş Nesillere Oranla En Fazla Bilen Gençlik Var Karşımızda” Şeklinde Seslendi. Alireisoğlu, Gençlere Yönelik Konuşmasında Eğitimci Tecrübesiyle Bilgilerini Paylaştı.

GENÇLİK BİR DÖNÜM NOKTASIDIR

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı da Konuşmasında Gençliğin İnsan Hayatındaki Yerine Vurgu Yaptı. Gençliğin Bir Dönüm Noktası Olduğunun Altını Çizen Başkan Yazıcı, “Hayat Zordur. İlk Önce Oksijenin Saldırısı İle Başlayan Bu Savaş Bir Ömür Devam Eder. Mesele Bu Savaşın, Hayat Mücadelesinin Nasıl Gideceğine Karar Verebilmektir. Bu Dönüm Noktalarında Kişinin Kendini İyi Yetiştirmesi, Yararlanabileceği İnsanları Doğur Tespit Etmesi Çok Önemlidir. En Uzun Yolculuklar Bir Adımla, En Büyük Sevgiler Bir Tebessümle Başlar. Kollarımızı Kavuşamayacağı Büyüklükteki Ağaçlar da Bir Tohumla Başlar. Hayatta Böyle Bir Tohumla Başlar ve Sonuna Kadar Çok Fazla Dönüm Noktası İle Karşılaşırız. Biz de Sizin Hayatınızın Bu Çok Önemli Dönüm Noktalarınızdan Biri Olan Bu Gençlik Çağınızda, Bu Dönüm Noktasında Sizinle Temas Halindeyiz. Sizin Bu Dönemde Bütün Hayatınızı Etkileyecek Olan Kararlarınızın Doğru Olabilmesi İçin Büyükleriniz, Öğretmenleriniz ve Milli Eğitim Müdürlüğü İle Birlikte Sizinle Tecrübelerimizi Paylaşıyoruz” Dedi.

GENÇLERİMİZE FAYDALI OLMAKTAN MUTLULUK DUYUYORUM

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Gençlerin Düşünceleriyle Yönetim Sürecinde Yer Alması Çağrısında Bulundu. Bu Çağrının Karşılık Bulmasından Mutluluk Duyacağını Belirten Başkan Yazıcı, “Sosyal Medya Paylaşımlarımda Gençlik=Gelecek Diye Paylaşıyorum. Bunun Realitesini Hepimiz Çok İyi Biliyoruz. Bunun Kuru Bir Cümle Olarak Kalmasından Uzak Durarak Sizi Yönetime Katarak, Katılımcı Demokrasiyi Sağlayarak Geleceğe Birlikte Bakabilmeyi Amaçlıyoruz. Yönetim Açısından da Toplumu Kucaklayabilecek, Her Pencereden Bakışlarla Hizmet ve Çalışmalarımızı Şekillendirmeye Çalışıyoruz. Gençlerimizin Bu Sürece Katkısı Çok Büyük Ve Kıymetli. Tuzla’da Çok Yüksek İnsanı Gelişmişlik Düzeyini Arttırmaya Yönelik Çalışmalarımızı Toplumun Bütününü Kucaklayabilecek Şekilde Sürdürüyoruz. O Nedenle Hem Ülke Olarak Hem Biz Yöneticiler Olarak Hem De Ebeveynler Olarak Sizlere Çok İhtiyacımız Var. Bizi Kendinizden Mahrum Etmeyin. Gençlerimizin Mesajlarını Almaktan, Gençlerimize Faydalı Olmaktan Mutluluk Duyuyorum.” Şeklinde Konuştu.

Tuzla Belediyesi Kent Konseyi Engelliler Meclisi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Tuzla Engelliler Merkezi, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya Hediye Takdim Etti. Tuzla Taekwondo Takımı da Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya Kulüplerinin Elbisesini Hediye Etti. Başkan Yazıcı, Siyan Kuşak Bağlı Elbiseyi Giyerek Takım Oyuncuları İle Hatıra Fotoğrafı Çekildi.

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA BELEDİYESİ VE ÜSKÜDAR ÜNİVERSİTESİ, BİLİNÇLİ ANNE-GÜVENLİ ÇOCUK EĞİTİM PROGRAMINA BAŞLADI

HIZLI YORUM YAP