DOLAR

32,5265$% -0.05

EURO

34,9789% 0.35

GRAM ALTIN

2.435,88%0,54

ÇEYREK ALTIN

4.050,00%-0,07

BİST100

9.716,77%-0,05

BİTCOİN

2108182฿%1.12208

ETHEREUM

103212Ξ%1.34105

a

BAŞKAN YAZICI: KARDEŞLİK İÇİN AYNI SOFRAYI PAYLAŞIYORUZ

Tuzla Belediyesi, Aydınlı Mahallesi Pazar Yerinde Sokak İftarı Düzenledi. Aydınlı Mahallesi Sakinlerini Bir Araya Getiren İftara Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Suat Durak İle Vatandaşlar Katıldı. İftar Öncesi Masaları Gezerek Vatandaşları Selamlayan Başkan Yazıcı, Konuşmasında Birlik ve Beraberlik Mesajları Verdi. Başkan Yazıcı, “Ramazan-I Şerifinizi Tebrik Ediyorum. Rabbim, Hakkıyla Faydalanmayı Nasip Eder İnşallah. Ramazan Ayı, Birlik, Beraberlik, Paylaşmak ve Kardeşlik Demektir. Bizim Arzumuz Bu Birlik ve Beraberliği Arttırabilmektir. Kardeşlik İçin Aynı Sofrayı Paylaşmak Gibi Çok Önemli, Ulvi Duygularla Ramazan’ı Yaşamaya Çalışıyoruz. Her Ramazan Ayında da İftar Sofralarında Bizleri Yalnız Bırakmıyorsunuz. Aynı Mahallede, Aynı Sokakta Aynı Sıkıntı ve Problemlerle Ama Aynı Sevinç ve Neşelerle Aynı İdealleri Paylaşan Bizler, Bu İftar Sofralarında Buluşarak Birlik ve Beraberliğimize Hizmet Ediyoruz. Rabbim Bu Birlik ve Beraberliğimizi Arttırsın, Bozmaya Çalışanlara da Fırsat Vermesin. Özellikle de Suriye’de, Irak’ta, Afrika’da, Myanmar’da, Filistin’de, Lübnan’da Bu Mübarek Ramazan Ayında Nimetleriyle Buluşamayan O Kullarını da Nimetlendirmesini Rabbim’den Niyaz Ediyoruz” Dedi.

SOKAK İFTARLARIMIZI SOSYAL TESİSLERİMİZİN HİZMET KALİTESİYLE DÜZENLİYORUZ

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Bu Yılki Sokak İftarlarının İlk Kez Tuzla Belediyesi Sosyal Tesisleri Tarafından Hazırlandığını Söyledi. Tuzla Belediyesi Aşevi’nde Hazırlanan Yemeğin Tuzla Belediyesi Sosyal Tesisleri Personeli Tarafından İkram Edildiğini Belirten Başkan Yazıcı, “Tuzla’da Çok Hizmet Yaptık. Saymakla Bitirilemeyen Hizmetlerimizden Bir Tanesi de Sosyal Tesislerimiz. Bu Ramazan Ayında Sosyal Tesislerimiz İftar Sofralarındaki Bu Yemekleri Hazırlıyor. Sokak İftarlarımızı Sosyal Tesislerimizin Çalışanlarıyla Veriyoruz. Sosyal Tesislerimizde Olduğu Gibi En Güvenilir, En Hijyenik ve Kaliteli Yemeği Size Ulaştırmaya Çalıştığımız Gibi Sokak İftarlarımızda da Bunu Yapıyoruz. Tuzla’nın İstanbul’dan Sayılmadığı Dönemlerden Eğer Bugün İstanbul’un Konuşulan Bir İlçesi Durumuna Geldiysek Yapmış Olduğumuz Projelerde Bize Destek Veren, Yalnız Bırakmayan Vatandaşlarımıza Borçlu Olduğumuzu Biliyoruz” Şeklinde Konuştu.

Ak Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım’ın da Aydınlı Mahallesi’nde İkamet Ettiğini Hatırlatan Başkan Yazıcı, “Tuzla’da, Aydınlı’da Komşumuz Olan Binali Yıldırım Beyefendinin Tuzla Marina’da ve Tuzla’daki Hizmetlerde Çok Büyük Bir Payı Vardır. Tuzla’daki Hizmetlerinden Dolayı Tuzla Halkı Olarak Kendilerine Çok Teşekkür Ediyoruz. Komşunuz ve Bir Aydınlılı Olarak Binali Yıldırım Beyi Sizlere Emanet Ediyoruz” İfadesini Kullandı.

Tuzla Belediyesi Sokak İftarı, Çocuklara Yönelik Kukla Gösterisi, Kavuklu ve İllüzyonist Gösterisi İle Sona Erdi.

DCIM100MEDIADJI_0010.JPG

DCIM100MEDIADJI_0016.JPG

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA’NIN “ÖZEL ÇOCUKLAR”I YAŞAMIN MERKEZİNDE YER ALIYOR

HIZLI YORUM YAP