DOLAR

32,5421$% 0.26

EURO

34,7521% -0.02

GRAM ALTIN

2.485,21%0,94

ÇEYREK ALTIN

4.248,00%0,30

BİST100

9.524,59%-0,06

BİTCOİN

2066994฿%4.32475

ETHEREUM

99784Ξ%3.15998

a

BAŞKAN YAZICI, İSTANBUL’DAKİ ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİNE GÖNLÜNÜ AÇTI

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, İstanbul’daki Tüm Şehit Ve Gazi Ailelerine Tuzla Kart Çıkartacaklarını, Tuzla Belediyesi Sosyal Tesislerinde Yılda 4 Kez Ücretsiz Yemek Ve Tüm Tesislerden Yüzde 20 İndirimli Yararlanma İmkanı Sunacaklarını Söyledi.

TUZLA’DA ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİ ONURUNA YEMEK DÜZENLENDİ

Tuzla Kaymakamı Ali Rıza Çalışır Ve Eşi Güler Çalışır, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı Ve Eşi Dr. Fatma Yazıcı, Tuzla Deniz Harp Okulu Komutanı Tuğamiral İbrahim Özdem Koçer, Tuzla Piyade Okulu Komutanı Albay Yavuz Selim Turan, Siyasi Partiler Ve Kamu Kurumlarının Yöneticileri, Şehit Ve Gazi Aileleri İle Aynı Masaları Paylaştı. Yemekte, Şehit Ve Gazi Ailelerine Duyulan Vefa Dile Getirildi.


TUZLA BELEDİYESİ SOSYAL TESİSLERİ, İSTANBUL’DAKİ ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİNİN EMRİNDE

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Yemekte Yaptığı Konuşmada Şehit Ve Gazi Ailelerini ‘Sizler Bizim Ailemizdensiniz’ Şeklinde Tanımladı. Vatandaşlarımızın Tüm Şehit Ve Gazilere Minnet Borcu Bulunduğunu Belirten Başkan Yazıcı, “Tuzla’da Tüm Şehit Ve Gazi Aileleri İle Yılın 365 Günü Birlikte Olmaya Çalışıyoruz. Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı’nda Şehit Ve Gazi Aileleri Komisyonu Kurduk. Bu Komisyon Her Zaman Şehit Ve Gazi Ailelerimiz İle Beraber Oluyor. Tuzla’da Şehit Ve Gazi Ailelerimizin Yararlandığı Hizmetleri İstanbul Geneline Yayıyoruz. İstanbul’daki Tüm Şehit Ve Gazi Ailelerine Tuzla Kart Çıkaracağız. İstanbul’daki Tüm Şehit Ve Gazi Aileleri Tuzla Kart İle Yılda 4 Kez Tuzla Belediyesi’nin 5 Sosyal Tesisinde Ücretsiz Yemek Yiyebilecek, Tüm Tesislerimizden Ayrıca Yüzde 20 İndirimli Olarak Yararlanabilecek” Dedi.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Şehit Ve Gazi Ailelerine “Kiminizin Evladı, Kiminizin Kardeşi, Kiminizin Eşi, Kiminizin De Babası Bu Topraklar Uğruna, Kutsal Değerlerimiz Uğruna Şehit Olarak Sizleri Bu Vatana Emanet Bıraktı. Şunu Asla Unutmayın Ki; Vatanımızın, Bayrağımızın Ve Kutsal Değerlerimizin Uğruna Can Vermeye Hazır Milyonlar Var” Mesajını Verdi.

İlçe Protokolü, Yemeğin Ardından Tüm Masaları Tek Tek Gezerek Şehit Ve Gazi Aileleri İle Görüştü.

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

BAŞKAN YAZICI ORTAK AKILLA YÜRÜTTÜĞÜ TUZLA BELEDİYESİ BİRİNCİ SEÇİLDİ

HIZLI YORUM YAP