DOLAR

32,4187$% -0.18

EURO

34,8315% -0.19

GRAM ALTIN

2.496,41%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.255,00%0,25

BİST100

9.693,46%1,77

BİTCOİN

2072829฿%0.3968

ETHEREUM

99754Ξ%0.01579

a

BAŞKAN YAZICI, GENÇ A TAKIMINI BELİRLEDİ

31 Mart Yerel Seçimlerin Ardından Tuzla Halkının Takdirleriyle Mega Projelerin Mimarı Adalet ve Kalkınma Partisinden Tekrar Tuzla Belediye Başkanlığına Seçilen Dr.Şadi Yazıcı Genç A Takımını Belirledi.

Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı Seçilen Meclis Üyesi Sıralamasında İlk Üç Sırayı Paylaşan Tülay Kalav, İskender Karakaya ve Murat Kant’ı Tuzla Belediye Başkan Yardımcıları Olarak Atadı.

MURAT KANT KİMDİR?

Tuzla Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi ve Tuzla Belediyesi Meclis 1.Başkanvekili Olarak Hizmet Eden Murat Kant, 16/09/1978  İstanbul/Kasımpaşa Doğumlu Aslen Trabzonludur. 1980’li Yıllarda Tersanelerin Tuzla’ya Taşınması İle Birlikte 1983 Yılından İtibaren Tuzla’da İkamet Etmektedir. T.E.M.L Elektronik Mezunu ve Kamu Yönetimi 3. Sınıf Öğrencisidir. Denizcilik ve İnşaat Sektörüne 13 Yıl Önce Kendi Kurduğu Firmada Yurt İçi ve Yurt Dışında 70’e Yakın Personelle Hizmet Vermektedir. AK Parti Tuzla Gençlik Kolları Başkan Yardımcılığı, Ana Kademe Yönetim Kurulu Üyeliği, Gençlik Kolları Başkanlığı, İlçe Teşkilatlanma Başkanı, Tuzla Belediyesi Meclis Üyeliği (Hukuk Komisyon Üyesi, Hukuk Komisyon Başkanı, İmar Komisyon Üyesi, 2 Dönem Encümen Üyeliği Başkan Vekilliği, 2 Dönem Denetim Komisyon Başkanlığı) Yapmıştır. Tuzla Trabzonlular Platform Başkanlığı, Trabzon/Çarşıbaşı Dernek Başkanlığı ve Tuzla Belediyesi Kent Konseyi Başkan Yardımcılığı Görevini İcra Etmektedir. Evli 3 Kız Babasıdır.

TÜLAY KALAV KİMDİR?

Tuzla Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi ve Tuzla Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Olarak Hizmet Eden Tülay Kalav, Marmara Üniversitesi İktisat Fakültesinden Mezun Olmuş Halen Sosyal Politikalar Konusunda Yüksek Lisans Çalışmaları Devam Etmektedir. Hali Hazırda Mali Müşavir Olup, Çalışma Hayatına 1998 Yılında Bankacılık Sektöründe Başlamış, Uzun Yıllar Finans ve İdari İşler Yöneticiliği Yapmıştır. Türgev’de Yönetim Kurulu Üyesi Olan Tülay Kalav Aynı Zamanda Gençlik, Eğitim, Kültür, Sanat ve Dezavantajlı Gruplar İle İlgili Birçok Stk’da Kurucu Üye ve Yönetim Kurulu Üyesi Olarak Görev Yapmaktadır. AK Parti İstanbul İl Başkanlığında 3 Dönem Yönetim Kurulu Üyesi Olarak Görev Almış Olup, Yerel Yönetimler ve Sosyal Politikalar Birimlerinde Bölge Sorumluluğu Görevlerini İfa Etmiştir. Aydınlı Mahallesinde İkamet Edip, Evli ve 2 Çocuk Annesidir.

İSKENDER KARAKAYA KİMDİR?

Tuzla Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi ve İmar Komisyonunda Hizmet Eden İskender Karakaya, Aslen Erzurum/Horasan’lı Olup 1989 Yılında Seyhan’da Doğdu. İlk, Orta ve Lise Öğrenimini İstanbul’da Tamamladı. Lisans Eğitimi İçin Gittiği Amerika Birleşik Devletlerinde Houston Devry Universitesi İşletme/Teknik Yönetim ve Houston Community College’da Yönetim Bilimi Olmak Üzere 4,5 Yılda 2 Üniversite Bitirdi. Türkiye’ye Döndükten Kısa Bir Süre Sonra Beyaz Rusya’nın Başkenti Minsk’e Giderek Rusça Eğitimini ve Stajını Tamamladı. Marmara Üniversitesinde Yönetim ve Organizasyon Alanında Yüksek Lisansını Yaptı. Uşak İl Jandarma Komutanlığında Kısa Dönem Er Olarak Askerlik Görevini Yerine Getirdi. AK Parti İlçe Gençlik Kollarındaki Teşkilat Başkanlığı Görevinden Sonra, Sırası İle AK Parti İstanbul İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeliği, 1 Kasım Seçimlerinde 1. Bölge Gençlik Kolları SKM Başkanlığı Görevlerini Yürütmüştür. AK Parti Genel Merkez 6.Dönem MYK Üyeliği ve Dış İlişkilerden Sorumlu Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcılığı Görevinde Bulunmuştur. 16 Nisan’da Gerçekleşen Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Referandum Seçimlerinde Merkezi Almanya/Köln’de Bulunan Yurtdışı Seçim Koordinasyon Merkezinde SKM Başkan Yardımcılığı Görevini Yürütmüştür. ABD, Çin, Sudan, Portekiz, Malezya ve Belçika’nın Başkenti Brüksel’de Bulunan Avrupa Birliği Parlamentosu Başta Olmak Üzere Bir Çok Ülkede Gerek Konuşmacı Gerekse Katılımcı Olarak AK Partimizi ve Ülkemizi Anlatmıştır. Mühendislik ve Uluslararası Danışmanlık Sektöründe Faaliyet Gösteren Aile Şirketlerinde Yöneticilik Yapmaktadır. Evli ve 2 Çocuk Babası Olup İyi Derecede İngilizce ve Rusça Bilmektedir.

Selam Tuzla Gazetesi Olarak Tuzla Belediye Başkan Yardımcısı Olarak Atanan Murat Kant, Tülay Kalav ve İskender Karakaya’ya Yeni Görevlerinde Başarılar Dileriz.

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

BOAT SHOW TUZLA DENİZ FUARI’NA GERİ SAYIM BAŞLADI

HIZLI YORUM YAP